Chicago Bears - Minnesota Vikings
több mint 7 éve
Ezt szerintem senki nem is vitatta, itt tényleg az a kérdés, hogy ennél az új résznél meg merik-e csinálni ugyanazt... A lépegetőkből és pár másik dologból kiindulva sajnos van rá esélyha nagyon akarod az 7. rész is rá lehet húzni az első kaptafájáraAzért szerintem nem merik ezt megcsinálni.Birodalom visszavág remake, kár h elbasztak ezt a sorozatot.Eléggé annak néz ki eddig. :/
LeviPoki
Mr.Breaker
Toca
D11
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Igen ezért mondtam, hogy nem merikha nagyon akarod az 7. rész is rá lehet húzni az első kaptafájáraAzért szerintem nem merik ezt megcsinálni.Birodalom visszavág remake, kár h elbasztak ezt a sorozatot.Eléggé annak néz ki eddig. :/
LeviPoki
Mr.Breaker
Toca
D11
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
Na a Star Wars előzetesért már megérte fennmaradni 😊 Trubisky nem volt rossz eddig de a sok bünti és a hülye játékhívások eddig hátráltatják. A kedves zebrák elvettek egy tök normális TD-t...A D úgy látszik szeretne segíteni Trubiskynek, renélem a 2. félidőben végre előáll valamivel az O, vagy legalább nem lesz 4 zászló egy driveon belül...A kérdés az,hogy fogsz-e sörözni? 😀
Tomcsik
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Na a Star Wars előzetesért már megérte fennmaradni 😊 Trubisky nem volt rossz eddig de a sok bünti és a hülye játékhívások eddig hátráltatják. A kedves zebrák elvettek egy tök normális TD-t...A D úgy látszik szeretne segíteni Trubiskynek, renélem a 2. félidőben végre előáll valamivel az O, vagy legalább nem lesz 4 zászló egy driveon belül...Ha half-time adjusmentben a mi stábunk megveri Zimmeréket felállva fogok tapsolni. Felzabálják Trubiskyt a 3. drivetól kezdve.
Tomcsik
Ha Trubisky nem tud hozni egy vad gunslinger mágiát ez a meccs elúszik. Keenummal fog haladni a Vikings. Adtak 1 félidő előnyt, vezetnek 1 ponttal. Nevetséges.
több mint 7 éve
😀 mindegy Daisy Ridley benne van úgyis megnézi minden jóérzésű férfi 😀Úgy is,ha nem akarod..ha nagyon akarod az 7. rész is rá lehet húzni az első kaptafájáraAzért szerintem nem merik ezt megcsinálni.Birodalom visszavág remake, kár h elbasztak ezt a sorozatot.Eléggé annak néz ki eddig. :/
LeviPoki
Mr.Breaker
Toca
D11
LeviPoki
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
Úgy is,ha nem akarod..ha nagyon akarod az 7. rész is rá lehet húzni az első kaptafájáraAzért szerintem nem merik ezt megcsinálni.Birodalom visszavág remake, kár h elbasztak ezt a sorozatot.Eléggé annak néz ki eddig. :/
LeviPoki
Mr.Breaker
Toca
D11
több mint 7 éve
ha nagyon akarod az 7. rész is rá lehet húzni az első kaptafájáraAzért szerintem nem merik ezt megcsinálni.Birodalom visszavág remake, kár h elbasztak ezt a sorozatot.Eléggé annak néz ki eddig. :/
LeviPoki
Mr.Breaker
Toca
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Na a Star Wars előzetesért már megérte fennmaradni 😊 Trubisky nem volt rossz eddig de a sok bünti és a hülye játékhívások eddig hátráltatják. A kedves zebrák elvettek egy tök normális TD-t...A D úgy látszik szeretne segíteni Trubiskynek, renélem a 2. félidőben végre előáll valamivel az O, vagy legalább nem lesz 4 zászló egy driveon belül...
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 7 éve
Azért szerintem nem merik ezt megcsinálni.Birodalom visszavág remake, kár h elbasztak ezt a sorozatot.Eléggé annak néz ki eddig. :/
LeviPoki
Mr.Breaker
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Birodalom visszavág remake, kár h elbasztak ezt a sorozatot.Eléggé annak néz ki eddig. :/
LeviPoki
több mint 7 éve
Mi volt Chewbacca mellett az az ordító madár?Jar - Jart valahogy űberelni kell
mustaine
több mint 7 éve
Kampman
28 279
A Terrence és Phillip előzetes jobb volt
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
Birodalom visszavág remake, kár h elbasztak ezt a sorozatot.
több mint 7 éve
Bradford is megcsinálta azért a karriert évi 4-5 meccsel hülyére keresi magát a többi meccsen meg még be se kell öltöznie.Ő volt az utolsó 1/1 az új kollektív szerződés előtt, nem? Már akkor szarrá kereste magát, amikor még pályát se látott.
Mr.Breaker
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Ez a playhívás is te uristen...Favre óta nincs olyan QB a rosteren, aki el tudna dobni az endzone-ig félpályáról
baggio
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Zimmer uralja Loggainst + büntetések + droppok + rookie QB, aki ilyen védelemmel még nem találkozott.Pedig ez a Vikings offense szinten limitálható annyira, hogy reális esély lehessen nyerni. Nem lesz.
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
Ricsit látványosan jobban érdekli az előzetes mint a 2. félidő. 😀Mondjuk nem túl színvonalas eddig.. Bár a Bears D fasza.
alatriste
több mint 7 éve
Ez a playhívás is te uristen...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Ricsit látványosan jobban érdekli az előzetes mint a 2. félidő. 😀
Liverpool Fc fan
több mint 7 éve
Kampman
28 279
Na jó bazmeg, ezt a csoportot idén illene nem az utolsó fordulóban megnyerni
több mint 7 éve
Még mindig zseniális, hogy a Vikings a szilánkostérdű QB-ja helyére elcserélt egy első körös picket egy másik szilánkostérdűért. Most meg Case Keenum irányít.