Chicago Bears - New England Patriots
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Én nem utálom őket, csak szeretek a topikban trollkodni. Imádom, ahogy itt néhányan reagálnak. Viszont az vitathatatlan, hogy korszalkotó csapat, aki mást állít az hülye, vagy nem néz amcsi focit.Ennél jobban nem lehet már utálni a Patset 😀Ó dehogynem
Coolearie
Wyatt
Szerkesztette: Cypress
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 012
No comment, h meg ezt is majdnem elbasszakHát, kb... folyamatosan szopatjuk magunkat.
Imitheking
több mint 6 éve
Cypress
3 228
mekkora lett volna XDDDÉn csak azért drukkoltam, hogy legyen végre egy hosszabításos meccs, mert idén még nem láttam ilyet. 😀))))
Stez
több mint 6 éve
Grat!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Ennél jobban nem lehet már utálni a Patset 😀
több mint 6 éve
one yard short? omg
több mint 6 éve
Imitheking
1 882
No comment, h meg ezt is majdnem elbasszak
több mint 6 éve
atyaúristen!!!
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Hát ez egy hangyafasznyin múlt...
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Jöhet egy Mariska.
több mint 6 éve
Váltsd meg a világot Truby!!!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Igazából szerintem ez nem hülyeség, mert onnan simán kihagyható, akkor meg van 30 plusz ajándék yard
több mint 6 éve
nem lehetett volna rúgni egy gyertyát a 5-ösön belülre???
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Itt valóban úgy tűnt, hogy most előbb kezdte. De már az első punt returnjénél mentek oda szájalni, próbálnak sárgát kiprovokálni ellene, de szerencsére van annyi esze, hogy ezt ne tegye meg 😊Fullernek is sok esze van, pont Edelmannel összeakadni, aki mindenkinek nekimegy 😀Edelman csak hozta a szokásos formáját és pont úgy viselkedik, mint egy fürdőskurva. Ő kezdte a kötözködést, és neki állj feljebb, hogy megfogták a sisakrácsot. Brühühü. 😕 Szánalom level 1.000.000...
Wyatt
Cypress
Szerkesztette: Wyatt
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Fullernek is sok esze van, pont Edelmannel összeakadni, aki mindenkinek nekimegy 😀Edelman csak hozta a szokásos formáját és pont úgy viselkedik, mint egy fürdőskurva. Ő kezdte a kötözködést, és neki állj feljebb, hogy megfogták a sisakrácsot. Brühühü. 😕 Szánalom level 1.000.000...
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Esetleg holdingot fújni? Hátha....MindegyEgyet sem fújtak ma. Pedig fordítva is volt bőven. Ezen a meccsen nincs holding.
csi77
több mint 6 éve
Esetleg holdingot fújni? Hátha....Mindegy
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Fullernek is sok esze van, pont Edelmannel összeakadni, aki mindenkinek nekimegy 😀