Chicago Bears - New England Patriots
2 napja
való igaz, borzasztóan nézett ki9 sack, JézusNos, amikor sírdogáltok, hogy minden idők legrosszabb fala van nálatok, akkor nézzetek be hozzánk, bármelyik évben, üzembiztosan hozzuk ezt a szintet. Mondjuk most sérülés is volt, de nem sokkal volt jobb a helyzet
Wise, nemár
NB2
csi77
2 napja
Toto21
5 931
Jovo hettol jojjon Bagent. Nincs ertelme szetutettni Williams-t
2 napja
Macik edzőt akarnak buktatni?Jó lenne, de nem lesznek kirúgva
Surtr
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 napja
9 sack, JézusNos, amikor sírdogáltok, hogy minden idők legrosszabb fala van nálatok, akkor nézzetek be hozzánk, bármelyik évben, üzembiztosan hozzuk ezt a szintet. Mondjuk most sérülés is volt, de nem sokkal volt jobb a helyzet
Wise, nemár
NB2
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 napja
9 sack, JézusAz már a Jay Cutler sack időket idézi....talán a Giants ellen....
Wise, nemár
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 napja
Surtr
5
Macik edzőt akarnak buktatni?
2 napja
Nem gondoltam volna hogy van nálunk ennyivel szarabb csapat.
2 napja
RTP persze de holding is volt
2 napja
3&2-re elég hülye hívás volt
2 napja
bacsii
117
Nem tudom, hogy emlékeztek-e a Seahawks elleni 0 pontos meccsre Fox legszebb éveiből. Én azt is végignéztem, de ezt most elengedtem. Kíváncsi vagyok kinek lesz igaza. Nem látom, hogy ez hogy nem védhetetlen.Nem is csak az, de hogy ex falember létére a 2 falat egyáltalán nem építi a normális ütemben az elképesztő.Szerintem az egy GM választhat 2 HC-t nagy alaptézist is képes felül írni Williams ilyen szinten kilátástalan menedzselése. Meglátjuk.Poles-t végképp nem fogják kirúgni, mert jár neki egy 2. HC választás. + Pace-t sem rúgták ki...Ha ez így végig megy és nem nyúl bele, akkor szezon végén Poles is repül.Egyetlen dolog miatt lehet jó ez a vereség, talán kirúgják az egész bandát. De nem fogják, szerintem még meg is fordítjuk és ezt a fost kell néznünk még, ki tudja meddig.....Semmi jó dolog, nincs ebben, mert senkit nem fognak kirúgni. És igen ezt a fost kell néznünk még nagyon sokáig.
csi77
mortirolo
bacsii
mortirolo
bacsii
davemayer
2 napja
Nagyon nem mennek a streamek.Sírnak mindkét csapat játékát látva és sztrájkolnak
Burkus
Draft
2 napja
Nagyon nem mennek a streamek.
2 napja
Ez de szár labda volt Mayetől
2 napja
Nem is csak az, de hogy ex falember létére a 2 falat egyáltalán nem építi a normális ütemben az elképesztő.Szerintem az egy GM választhat 2 HC-t nagy alaptézist is képes felül írni Williams ilyen szinten kilátástalan menedzselése. Meglátjuk.Poles-t végképp nem fogják kirúgni, mert jár neki egy 2. HC választás. + Pace-t sem rúgták ki...Ha ez így végig megy és nem nyúl bele, akkor szezon végén Poles is repül.Egyetlen dolog miatt lehet jó ez a vereség, talán kirúgják az egész bandát. De nem fogják, szerintem még meg is fordítjuk és ezt a fost kell néznünk még, ki tudja meddig.....Semmi jó dolog, nincs ebben, mert senkit nem fognak kirúgni. És igen ezt a fost kell néznünk még nagyon sokáig.
csi77
mortirolo
bacsii
mortirolo
bacsii
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 napja
Surtr
5
4. negyed? 3 ponton az ellen? Hm...
2 napja
Elite D 😊
2 napja
sportsnest.co/c3-chicago-bears-vs-new-england-patriots/köszi
Ez még megy
ParadSEC
2 napja
Ez még megy
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
2 napja
valaki adjon egy működő linket, ah kérhetem
2 napja
Siralmas offensek
2 napja
Lement még 1 adag pöri....
Draft
2 napja
Van Pelt azért nem adja könnyen az L-t
2 napja
mortirolo
1 048
Amikor megvolt az 5 beszedett sack, azon a 4 meccsen kikaptunk.