NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Chicago Bears - New Orleans Saints
több mint 9 éve
Varja valaki? :-pZoliZoltánTermészetesen. Én és Höri! Utóbbi kommentál és katasztrófaturistáskodik.😀 Én meg azért, mert reális sanszunk van nyerni. Na ilyen se sok volt még idén. Talán az 1. Titans meccs.
több mint 9 éve
Varja valaki? :-p
több mint 9 éve
Márk nem várja a Jags - Titanst. Ejnye-bejnye. 😀😀
több mint 9 éve
Trestman helyében trollkodtam volna és kikérem még az utolsó időkérésem
több mint 9 éve
biztos így vanJeffery garbage timeban eléri az 1000 yardotStezCsitt ! Százszor nagyobb játékos , mint amekkora Evans valaha lesz.Sixo67
több mint 9 éve
Jeffery garbage timeban eléri az 1000 yardotStezCsitt ! Százszor nagyobb játékos , mint amekkora Evans valaha lesz.
több mint 9 éve
nfl_lover
912
kellett a fantasymnak
több mint 9 éve
Jeffery garbage timeban eléri az 1000 yardot
több mint 9 éve
nfl_lover
912
Mit akarnak, mit akarnak? Trestmannak hiányzik már Kanada, ennyi.
több mint 9 éve
a Bears elkezdett időt kérni, de a 2:50-től azért hagyták lepörögni two minute warningig az órát
több mint 9 éve
Klaci79
22 217
és ez a hazai oldalon azóta se sokat változott...csak a poénok egyre kínosabbakmondanám hogy kár amiért mindjárt vége, de nettó hazugság lenne...😕Klaci79Most miért, tök humoros volt a meccs eleje.Sixo67
több mint 9 éve
harmadszorra írsz valami mást Bears helyett 😀Ez biztos nekem akartad írni? Ma még meg sem próbáltam leírni csak most egyszer, és akkor is tökéletes lett.Sixo67Hát igen, nem a mai meccs után fog a Beers szurkolók száma gyarapodni.Sixo67úhy nyolcadik próbálkozásra sikerülhetne végre leírnod a csapat nevét hibátlanul is 😀Stez
mondjuk a sörökkel nincsen baj, szerintem minden Chicago fan a sörökre gondol, amikor nézi a meccseket
több mint 9 éve
mondanám hogy kár amiért mindjárt vége, de nettó hazugság lenne...😕Klaci79Most miért, tök humoros volt a meccs eleje.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Nem sok ember arcán látom a totális frusztráltságot, a majdnem felrobban a dühtől arckifejezést, de inkább nem szól semmit. De Jay "I don't care" Cutler közöttük van.
több mint 9 éve
Én a Chiefs helyében már csak a poén kedvéért sem adnék TD passzt WR-nek.
több mint 9 éve
Klaci79
22 217
mondanám hogy kár amiért mindjárt vége, de nettó hazugság lenne...😕
több mint 9 éve
Ez biztos nekem akartad írni? Ma még meg sem próbáltam leírni csak most egyszer, és akkor is tökéletes lett.Hát igen, nem a mai meccs után fog a Beers szurkolók száma gyarapodni.Sixo67úhy nyolcadik próbálkozásra sikerülhetne végre leírnod a csapat nevét hibátlanul is 😀Stez
több mint 9 éve
Azt hiszem volt, olyan, hogy valamelyik médiafelület anno egyszer Chicagoi söröknek hívta a Bearst pár éve. 😀😀Hát igen, nem a mai meccs után fog a Beers szurkolók száma gyarapodni.Sixo67úhy nyolcadik próbálkozásra sikerülhetne végre leírnod a csapat nevét hibátlanul is 😀Stez
több mint 9 éve
Utóbbi.Ez most egy osztályzat volt vagy egy káromkodás?Sixo67B+iktriadmost hosszabbított az ESPN-el 2021-igStezMond csak ki nyugodtan hogy digsusting Gruden, ha egyszer az ami itt megyDeleteNem teszi, hátha Trestman helyett őt akarják kinevezni itt HCnek. 😀iktriad
több mint 9 éve
Hát igen, nem a mai meccs után fog a Beers szurkolók száma gyarapodni.Sixo67úhy nyolcadik próbálkozásra sikerülhetne végre leírnod a csapat nevét hibátlanul is 😀