Chicago Bears - New Orleans Saints
több mint 9 éve
Persze, hogy benne van, de Cutlert szarrá szedik, Trestmant meg elintézték két mondattal körülbelül, ami több, mint vicces elnézve a csapatát.Én az elején úgy kezdtem, hogy oké akkor Bears meccset nem. Mára ott tartok, hogy inkább bármilyen meccsre bekapcsolom a gépet, keresek egy pixeles streamet és azon nézem. Bocs Höri, nem neked szól. 😊megállás nélkül Cutler a téma, meg a balhé az OC-val, aztán most éppen kitalálták, hogy azért ilyen rossz, mert biztosan meg van sértődve mindenkirema még megtudjuk, hogy Cutler meg van sértődve, de azt is, hogy utálja a többieket, és hogy ő verte össze MarshalltAkkor ki dugta fel két gyerekért a nőjét? 😀
ja, meg hogy homokosStez
Amúgy TV-be mondják ezeket?tüsi91
nem vagyok nagy Cutler fan, de olyan szinten szétoltják, hogy Bearsesként az első dolgom lenne kikapcsolniStez
Amúgy Cutler is benne van ebben, mert szemmel láthatóan az egész bagázs feladta a picsába és kihátrált Trestmanék mögül.tüsi91
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Én az elején úgy kezdtem, hogy oké akkor Bears meccset nem. Mára ott tartok, hogy inkább bármilyen meccsre bekapcsolom a gépet, keresek egy pixeles streamet és azon nézem. Bocs Höri, nem neked szól. 😊megállás nélkül Cutler a téma, meg a balhé az OC-val, aztán most éppen kitalálták, hogy azért ilyen rossz, mert biztosan meg van sértődve mindenkirema még megtudjuk, hogy Cutler meg van sértődve, de azt is, hogy utálja a többieket, és hogy ő verte össze MarshalltAkkor ki dugta fel két gyerekért a nőjét? 😀
ja, meg hogy homokosStez
nem vagyok nagy Cutler fan, de olyan szinten szétoltják, hogy Bearsesként az első dolgom lenne kikapcsolniStez
Amúgy Cutler is benne van ebben, mert szemmel láthatóan az egész bagázs feladta a picsába és kihátrált Trestmanék mögül.
több mint 9 éve
De hát te Bear-es vagy xDmegállás nélkül Cutler a téma, meg a balhé az OC-val, aztán most éppen kitalálták, hogy azért ilyen rossz, mert biztosan meg van sértődve mindenkirema még megtudjuk, hogy Cutler meg van sértődve, de azt is, hogy utálja a többieket, és hogy ő verte össze MarshalltAkkor ki dugta fel két gyerekért a nőjét? 😀
ja, meg hogy homokosStez
több mint 9 éve
Annyira rossz ez a Bears, elképzelhetetlen számomra, hogy Trestmant megtartsák.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
megállás nélkül Cutler a téma, meg a balhé az OC-val, aztán most éppen kitalálták, hogy azért ilyen rossz, mert biztosan meg van sértődve mindenkirema még megtudjuk, hogy Cutler meg van sértődve, de azt is, hogy utálja a többieket, és hogy ő verte össze MarshalltAkkor ki dugta fel két gyerekért a nőjét? 😀
ja, meg hogy homokosStez
nem vagyok nagy Cutler fan, de olyan szinten szétoltják, hogy Bearsesként az első dolgom lenne kikapcsolni
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
ma még megtudjuk, hogy Cutler meg van sértődve, de azt is, hogy utálja a többieket, és hogy ő verte össze MarshalltAkkor ki dugta fel két gyerekért a nőjét? 😀
ja, meg hogy homokosStez
Amúgy TV-be mondják ezeket?
több mint 9 éve
ma még megtudjuk, hogy Cutler meg van sértődve, de azt is, hogy utálja a többieket, és hogy ő verte össze Marshalltja, meg hogy homokos
több mint 9 éve
Lewis azért pro
több mint 9 éve
Iktriad kérdezte, hogy Trestman túlélhet-e a szezont. Nézzetek rá erre a csürhére, s a szakmai válasz egyértelmű. A gazdasági nem.tüsi91Tök mindegy, ha hagyják a helyén a szezon után, az kurva szánalmas lesz.
Ha két szar meccse lenne a Bearsnek azt mondanám oké, de kb. az egész szezon a kilátástalanságról szól.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Iktriad kérdezte, hogy Trestman túlélhet-e a szezont. Nézzetek rá erre a csürhére, s a szakmai válasz egyértelmű. A gazdasági nem.
több mint 9 éve
Lol, Fuller lekaparja Graham arcáról a bőrt, de már esés közben mutogat, hogy áá, semmi se történt 😀 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Trade?Trestman vajon túléli ezt a szezont, mint Bears HC?iktriadakkor Mike Smithnek nem lenne helyshawnka
több mint 9 éve
Fuller is baromi gyenge a jó szezonkezdet után
több mint 9 éve
Trestman vajon túléli ezt a szezont, mint Bears HC?iktriadakkor Mike Smithnek nem lenne hely
több mint 9 éve
én is mindig ugyanazt csinálom 3&21-re maddenben, de a gép sose veszi észre :cool:lol, a Bears falemberek egymással üvöltöznek és mutogatnak a másikra, egyiknek sincs fogalma arról, mit kell csinálni, kit kell fogniStezTeljes fogalmatlanság minden téren. 3&21-re screent hívunk. Mivel általában 50%-ban screent hívunk ilyen esetben úgy nézem az ellenfeleknek is feltűnt. Szánalom ez a csapat.tüsi91
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
lol, a Bears falemberek egymással üvöltöznek és mutogatnak a másikra, egyiknek sincs fogalma arról, mit kell csinálni, kit kell fogniStezTeljes fogalmatlanság minden téren. 3&21-re screent hívunk. Mivel általában 50%-ban screent hívunk ilyen esetben úgy nézem az ellenfeleknek is feltűnt. Szánalom ez a csapat.
több mint 9 éve
Trestman vajon túléli ezt a szezont, mint Bears HC?
több mint 9 éve
lol, a Bears falemberek egymással üvöltöznek és mutogatnak a másikra, egyiknek sincs fogalma arról, mit kell csinálni, kit kell fogni
több mint 9 éve
nfl_lover
912
A védelmek meccse.
több mint 9 éve
#bodybags
több mint 9 éve
29 évesen az utolsó éveit tapossa?