Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Jó meccs volt, JA NEM. Grat a Bengalsnak 😊
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Szép kis drive volt, prevent offense, tele first downnal
több mint 6 éve
Kampman
28 290
És akkor rúgnak, amikor már teljesen értelmetlen
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Ezek a SportTv-nél miért akarnak ennyire rúgatni ?Mert akkor kickoffnál lenne esély egy fumblira.Igazuk van alapvetően, csak a győzni akarásunk az remekül jellemzi az egész meccset.
Sixo
több mint 6 éve
Ezek a SportTv-nél miért akarnak ennyire rúgatni ?Hogy jöjjön a mix(on). 😊
Sixo
több mint 6 éve
Kampman
28 290
MINDEN passz középre.
több mint 6 éve
"Zseniális" playhívások a Ravenstől.
több mint 6 éve
munoz
1 213
Inkább a Steelerst 😊Fasza.Megérdemelte ezt a Bengals, jó kis csapat lett idén 😊 Mi meg szerintem megyünk a North 3. helyére.Akkor azt mondod a végén megelőzitek a Bengalst?
LeviPoki
Sixo
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
😀😀😀 Browns, mint sötét ló? Én adnám,ha megelőznék a Picbörgöt, ilyen szar védelemmel úgy sem megyünk PO-ba.Fasza.Megérdemelte ezt a Bengals, jó kis csapat lett idén 😊 Mi meg szerintem megyünk a North 3. helyére.Akkor azt mondod a végén megelőzitek a Bengalst?
LeviPoki
Sixo
több mint 6 éve
Fasza.Megérdemelte ezt a Bengals, jó kis csapat lett idén 😊 Mi meg szerintem megyünk a North 3. helyére.Akkor azt mondod a végén megelőzitek a Bengalst?
LeviPoki
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Fasza.Megérdemelte ezt a Bengals, jó kis csapat lett idén 😊 Mi meg szerintem megyünk a North 3. helyére.
több mint 6 éve
A 34-23 tetszetős eredmény
Lou Anarumo for president
több mint 6 éve
Valakinek nagyon jót tett a múlt heti piros lap. 😊
több mint 6 éve
Inkább te már előtte is meg voltál rontva.Engen nem nagyon, mert amikor ő szagértett, én elkapcsoltam vagy megnyomtam a némítást.Zombori Sándor sporttv-s szakértései egy egész generációt rontottak meg.Vagy igen, vagy nem, de az biztos.Vagy bejön, vagy most jinxeltem el...A végén csak meg fogja fordítani ezt a meccset a Ravens.Csak lenne igazad.
iktriad
LeviPoki
iktriad
LeviPoki
Kampman
iktriad
több mint 6 éve
Engen nem nagyon, mert amikor ő szagértett, én elkapcsoltam vagy megnyomtam a némítást.Zombori Sándor sporttv-s szakértései egy egész generációt rontottak meg.Vagy igen, vagy nem, de az biztos.Vagy bejön, vagy most jinxeltem el...A végén csak meg fogja fordítani ezt a meccset a Ravens.Csak lenne igazad.
iktriad
LeviPoki
iktriad
LeviPoki
Kampman
több mint 6 éve
Na kell még egy Ravens TD és egy 2 pontos és meg is van az OT. 😊
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Zombori Sándor sporttv-s szakértései egy egész generációt rontottak meg.Vagy igen, vagy nem, de az biztos.Vagy bejön, vagy most jinxeltem el...A végén csak meg fogja fordítani ezt a meccset a Ravens.Csak lenne igazad.
iktriad
LeviPoki
iktriad
LeviPoki
több mint 6 éve
Eddig 1 AFC North csoportmeccs volt idén. Így az. 😊1/2 már slágernek számít?Ott van még az AFC North csoportmeccsek idei slágereredménye, az X is.Nagyon más választási lehetőséget nem hagysz 😀Vagy bejön, vagy most jinxeltem el...A végén csak meg fogja fordítani ezt a meccset a Ravens.Csak lenne igazad.
iktriad
LeviPoki
iktriad
ervinator
iktriad
Sixo
több mint 6 éve
1/2 már slágernek számít?Ott van még az AFC North csoportmeccsek idei slágereredménye, az X is.Nagyon más választási lehetőséget nem hagysz 😀Vagy bejön, vagy most jinxeltem el...A végén csak meg fogja fordítani ezt a meccset a Ravens.Csak lenne igazad.
iktriad
LeviPoki
iktriad
ervinator
iktriad
több mint 6 éve
ervinator
1 700
Az nem számít jinxnek? 😀Ott van még az AFC North csoportmeccsek idei slágereredménye, az X is.Nagyon más választási lehetőséget nem hagysz 😀Vagy bejön, vagy most jinxeltem el...A végén csak meg fogja fordítani ezt a meccset a Ravens.Csak lenne igazad.
iktriad
LeviPoki
iktriad
ervinator
iktriad
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Végülis safety plusz FG....És akkor tuti elkések melóból.
több mint 6 éve
Ott van még az AFC North csoportmeccsek idei slágereredménye, az X is.Nagyon más választási lehetőséget nem hagysz 😀Vagy bejön, vagy most jinxeltem el...A végén csak meg fogja fordítani ezt a meccset a Ravens.Csak lenne igazad.
iktriad
LeviPoki
iktriad
ervinator
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Vagy igen, vagy nem, de az biztos.Vagy bejön, vagy most jinxeltem el...A végén csak meg fogja fordítani ezt a meccset a Ravens.Csak lenne igazad.
iktriad
LeviPoki
iktriad