NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 630
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Cincinnati Bengals - Jacksonville Jaguars
több mint 5 éve
meme
2 102
nem a 0-7-ről beszélek, hanem senki nem tömött ki minket nagyon..... Így könnyebben megmagyarázható, hogy a 0-7 akár 3-4 is lehetett volna.....az más dolog, hogy ki veszi be ezt a szart!Az a legnagyobb baj, hogy senki nem üt ki nagyon minket, így könnyebb lenyomni a szart a tulaj torkán.....7 gombóc azért már egy kicsit sok, nem? Sok sikert a többi meccsen.
meme
iktriad
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 5 éve
Kampman
28 304
Az a legnagyobb baj, hogy senki nem üt ki nagyon minket, így könnyebb lenyomni a szart a tulaj torkán.....Amennyire az amerikai szurkolói véleményeket olvasom, Brown totál leszarja a futballt, neki a Bengals tényleg csak a pénz miatt kell, nem olyan, mint mondjuk Jerry Jones, akinek azért kínos, ha szarul megy a Cowboysnak.
meme
több mint 5 éve
Az a legnagyobb baj, hogy senki nem üt ki nagyon minket, így könnyebb lenyomni a szart a tulaj torkán.....7 gombóc azért már egy kicsit sok, nem? Sok sikert a többi meccsen.
meme
több mint 5 éve
meme
2 102
gratula a w-hez srácok, további szép estét mindenkinek !
több mint 5 éve
meme
2 102
És Dalton csak megnyerte a szarabb qb címet mára 😀
több mint 5 éve
meme
2 102
Az a legnagyobb baj, hogy senki nem üt ki nagyon minket, így könnyebb lenyomni a szart a tulaj torkán.....
több mint 5 éve
Szipeter
1 650
Jó kis előszezon atmoszféra az utolsó percekben. Ha nem lenne egy viszonylag új stadionjuk és a tulajuk nem szarna bele az egészbe, a Bengalst tippelném a következő költöző csapatnak.Ha jövő héten nyerünk, akkor költözünk Londonba.
Kampman
több mint 5 éve
És akkor Dalton mindent megpróbált, két TD micsoda meccs 😀Mit akarsz ott a sebtapasz a nyilt törésen.
Jakehomer
több mint 5 éve
És akkor Dalton mindent megpróbált, két TD micsoda meccs 😀
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Kampman
28 304
Jó kis előszezon atmoszféra az utolsó percekben. Ha nem lenne egy viszonylag új stadionjuk és a tulajuk nem szarna bele az egészbe, a Bengalst tippelném a következő költöző csapatnak.
több mint 5 éve
Legalább Bryan már a practice squados OL-eket konzisztensen le tudja nyomni. 😊Nem akarom kisebbíteni a D érdemeit, de ezért a két Int-ért nem nagyon kellett megdolgozniuk, csak megvárni hogy a kezükbe essen a labda. Érthetetlen passz volt mindkettő.Az elsonel azert Bryanneknel kellett tolnia az O falembert mexikoig, hogy Dalton panikolva eldobja.
Jan
winston
több mint 5 éve
Nem akarom kisebbíteni a D érdemeit, de ezért a két Int-ért nem nagyon kellett megdolgozniuk, csak megvárni hogy a kezükbe essen a labda. Érthetetlen passz volt mindkettő.Az elsonel azert Bryanneknel kellett tolnia az O falembert mexikoig, hogy Dalton panikolva eldobja.
Jan
több mint 5 éve
Közben csak kezd alakulni a Los Angeles jaguars. 😊 😊 😊 twitter.com/zach_goodall/status/1186009909378330624
több mint 5 éve
Szerintem sokkal rosszabbul nézünk ki mint a WAS, v. a MIAÉn ma a Miami meccset néztem, egyáltalán nem voltak rosszak Fitzpatrickal.
Szipeter
több mint 5 éve
Szerintem sokkal rosszabbul nézünk ki mint a WAS, v. a MIASajna a legjobb meccsetek eddig az első héten volt... Potenciális 1/1-es a csapat.
Szipeter
több mint 5 éve
dioadam
597
Azt is mondta, hogy fáj a háta, nem tud játszani 😀 😀Ma azt mondta, hogy nem fog holdoutolni jövőre ha nem kap szerződést. 😊Jalen Ramsey visszafogta ezt a D-t. 😊 😊 😊Könnyen el tudom képzelni, hogy bomlasztotta valamennyire az öltözőt...
iktriad
Azért röhögnék, ha a Rams se tudná megfizetni és kezdhetné elölről a cirkuszt (és visszajönne hozzánk ingyen 😀 😀 )
dioadam
iktriad
több mint 5 éve
Szipeter
1 650
Szerintem sokkal rosszabbul nézünk ki mint a WAS, v. a MIA
több mint 5 éve
Nem akarom kisebbíteni a D érdemeit, de ezért a két Int-ért nem nagyon kellett megdolgozniuk, csak megvárni hogy a kezükbe essen a labda. Érthetetlen passz volt mindkettő.
több mint 5 éve
Ma azt mondta, hogy nem fog holdoutolni jövőre ha nem kap szerződést. 😊Jalen Ramsey visszafogta ezt a D-t. 😊 😊 😊Könnyen el tudom képzelni, hogy bomlasztotta valamennyire az öltözőt...
iktriad
Azért röhögnék, ha a Rams se tudná megfizetni és kezdhetné elölről a cirkuszt (és visszajönne hozzánk ingyen 😀 😀 )
dioadam
több mint 5 éve
dioadam
597
Jalen Ramsey visszafogta ezt a D-t. 😊 😊 😊Könnyen el tudom képzelni, hogy bomlasztotta valamennyire az öltözőt...
iktriad
több mint 5 éve
Why not both? 😊Bajusszal dobatni kene meg egy TD-t hogy visszajojjon az onbizalmaInkább fussunk.
winston
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Bajusszal dobatni kene meg egy TD-t hogy visszajojjon az onbizalmaInkább fussunk.
winston
több mint 5 éve
Bajusszal dobatni kene meg egy TD-t hogy visszajojjon az onbizalma
több mint 5 éve
Jalen Ramsey visszafogta ezt a D-t. 😊 😊 😊
több mint 5 éve
meme
2 102
Hagyjátok Daltont..... Nem minden csapatnak van ilyen mérkőzéseket eldöntő qb-je! Nekünk van, vigyázunk rá 😀