Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 2 éve
Klemó
5 653
A cseresor ellen flexelünk...ugyanmár....😕
több mint 2 éve
1.55-nél 30 pont minuszban minek kértek időt?Mert még lehet szoros...
meme
több mint 2 éve
1.55-nél 30 pont minuszban minek kértek időt?Hogy tovább szenvedjünk
meme
több mint 2 éve
meme
2 102
1.55-nél 30 pont minuszban minek kértek időt?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Mióta? És ki az a Mari?de ki lesz az utodja?Mariota.
gabor25
Szokol
több mint 2 éve
Klaci79
22 213
Megnéztem Lawrence utolsó drive-ját...hát csodafiú ide vagy oda, vele sem biztos, hogy bárki kint lenne a vízből. Ok, elég szar a személyzet, de métereket téveszt.Jöjjön Pickett, aztán éljen Pittsburgh 😀
több mint 2 éve
badsco
356
Őt el is tudnám fogadni, bár hosszú távon nem megoldás.de ki lesz az utodja?Mariota.
gabor25
Szokol
több mint 2 éve
gabor25
5 144
de ki lesz az utodja?még a végén Watt is megbánja ezt a kedvező hosszabbítást...Minden attól függ, hogy megtaláljuk-e Lőcs utódját. Ha igen, akkor hamar lesz itt csapat, ettől nem tartok.
Klaci79
Szokol
több mint 2 éve
Az kb a következő két meccs adagja! 😀Rámehettünk volna a kétpontosra, hogy lesz így egyenlítés?Még 4 TD és egy FG. Az OT-ban bedaráljuk őket...
Szokol
bcsarli
több mint 2 éve
Spy
2 337
ma az is üdvösExtrát berúgta 😉A Dagi statot gyártani van fent vagy mi az oka?Boz-t toljuk már, nálam van fantasy-ban
Szokol
Spy
Reggio1914
több mint 2 éve
Reggio1914
1 385
Extrát berúgta 😉A Dagi statot gyártani van fent vagy mi az oka?Boz-t toljuk már, nálam van fantasy-ban
Szokol
Spy
több mint 2 éve
Rámehettünk volna a kétpontosra, hogy lesz így egyenlítés?Még 4 TD és egy FG. Az OT-ban bedaráljuk őket...
Szokol
több mint 2 éve
Spy
2 337
A Dagi statot gyártani van fent vagy mi az oka?Boz-t toljuk már, nálam van fantasy-ban
Szokol
több mint 2 éve
meme
2 102
Rámehettünk volna a kétpontosra, hogy lesz így egyenlítés?
Szokol
Rámehettünk volna a kétpontosra, hogy lesz így egyenlítés?papíron..... a tulaj felé!
Szokol
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Rámehettünk volna a kétpontosra, hogy lesz így egyenlítés?
több mint 2 éve
A két alacsony fekete talán nem túl nagy seggben, a többi irdatlan 😊Akkor egy kis szavazás, kinek melyik jön be?Yo estét? Húúú, de faszák vagyunk ma, úgy látom nem hagytam ki semmit. Segg vagy csöcs volt már?Jöhet bármelyik
Cypress
bcsarli
Nekem balról a második,de a jobb szélsővel is ki tudok békülni.
Cypress
több mint 2 éve
MuuuuthNagy kincs a fiú. Többek között miatta sem látom borúsan a jövőt, az új QB-nak tetszetős fegyverei lesznek, ha már fala nem is annyira.
Spy
több mint 2 éve
Klaci79
22 213
Pat Freiermuth ties Heath Miller's rookie mark of 6 TD catches. Needs just one more to tie the Steelers' all-time record, set by Eric Green in 1990.
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Basszameg!!! Lincoln Riley lett a USC új edzője és nem Tomlin 😕Egy Lafleur szintű zsenire van szükségünk Tomlin után.
Klaci79
több mint 2 éve
Spy
2 337
Muuuuth
több mint 2 éve
Spy
2 337
Szerintem kiegyezünk egy döntetlenben
több mint 2 éve
Klemó
5 653
Én csak azt nem értem, hogy a korábbi sérült Watt még miért van pályán.....