Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 11 éve
ottt vaaaannnn, Crooooooooooooooooooww.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Egyre jobb...
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 11 éve
ó bazmeg imádom Shanny-t, milyen call volt ez
több mint 11 éve
ő ugyan most most mit segített volna? 😀 megfutja a first downt mikor 3 browns játékos van előtte? erősen kétlemvki basszan szájon azt a kibebaszott HALEY-therewegoLe kellet volna igazolnunk Pratert!!sorozatjunkie
több mint 11 éve
vki basszan szájon azt a kibebaszott HALEY-therewegoLe kellet volna igazolnunk Pratert!!
több mint 11 éve
WTF
több mint 11 éve
komoly, hogy kb 3 percet volt nálunk a labdaDrip2 szar drive belefér, a Steelers sem ment sokra a labdabirtoklással eddig. Most viszont kapja össze magát a futójáték.
több mint 11 éve
Aztalyukaskezűmindenségit neki!Szerk: Bazdmeghéli!
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 11 éve
uramatyám....
több mint 11 éve
komoly, hogy kb 3 percet volt nálunk a labda
több mint 11 éve
Egyébként perpill. Bell elkapásban is vezeti a listát...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
Lemaradtam.. Ez az időkérés mi volt?kittlinem hozták a sört big bennek

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Lemaradtam.. Ez az időkérés mi volt?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
az érzés mikor Bell így játszik, és pont a te fantasy csapatodban van benne :cool:BigBen7Minden másra ott a Mastercard 😊
több mint 11 éve
csengettyűnek jobb keze van mint sok wr- nek 😀
több mint 11 éve
végülis csak 3 pontot kaptunk az első negyedben, ráérünk a második félidőben elkezdeni focizni 😛
több mint 11 éve
az érzés mikor Bell így játszik, és pont a te fantasy csapatodban van benne :cool:
több mint 11 éve
én sem gondoltam arra, hogy meglepetés születik, de fájó, hogy ők hülyére verik, mi meg hülyék voltunk, ezért megvertek, nem mindegy.gyájj, a Ravens hülyére veri a kalózokatfcancellaraabba nem kételkedtem viszont a panthersnek lehet esélye a bengals ellenherewego
több mint 11 éve
gyájj, a Ravens hülyére veri a kalózokatfcancellaraabba nem kételkedtem viszont a panthersnek lehet esélye a bengals ellen