Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
micsoda félidő ! hány éve várunk erre ?
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
na most vagy bebassza szusi 60 ról XD vagy hailmaryherewegoLátod? Nem is olyan egyszerű kitalálni Hailey gondolkodásmódját! 😀
több mint 10 éve
Bohócok vagyunk.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 10 éve
Fasza ez a Hoyer gyerek.... miért nem tartottuk meg? 😀
több mint 10 éve
Vagy egyik se
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
több mint 10 éve
na most vagy bebassza szusi 60 ról XD vagy hailmaryherewegoegyik sem (SPOILER veszély)
több mint 10 éve
sima drop volt Hawktól sajna 😕ezt a driveot kicsit elszórakoztukCsiribaEjjj mi van , hogy mindenki droppol ( eddig nem volt jellemző)DripHawkins ma nagyon láthatatlan. Persze ha a többiek ilyen jók...Joey Tribbiani
több mint 10 éve
Gyengébbek vagyunk mint tavaly...Tavaly 0-4-ről csináltunk 8-8-at, nehogy már 3-3-ról ne sikerüljön 😊JanEzzel a játékkal ugyan kit fogunk megverni?vontodA Tomlint védők szokták emlegetni, hogy Tomlin az átszervezéssel együtt még nem hozott negatív szezont... Most úgy néz ki ebbe az irányba tartunk...vontod8-8 lesz, no para.Jan
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
ezt a driveot kicsit elszórakoztukEjjj mi van , hogy mindenki droppol ( eddig nem volt jellemző)DripHawkins ma nagyon láthatatlan. Persze ha a többiek ilyen jók...Joey Tribbiani
több mint 10 éve
Tavaly 0-4-ről csináltunk 8-8-at, nehogy már 3-3-ról ne sikerüljön 😊Ezzel a játékkal ugyan kit fogunk megverni?vontodA Tomlint védők szokták emlegetni, hogy Tomlin az átszervezéssel együtt még nem hozott negatív szezont... Most úgy néz ki ebbe az irányba tartunk...vontod8-8 lesz, no para.Jan
több mint 10 éve
Akkor 20 éven keresztül 8-8 lesz, po soha, éljen tomlin.A Tomlint védők szokták emlegetni, hogy Tomlin az átszervezéssel együtt még nem hozott negatív szezont... Most úgy néz ki ebbe az irányba tartunk...vontod8-8 lesz, no para.Jan
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 10 éve
Ejjj mi van , hogy mindenki droppol ( eddig nem volt jellemző)DripHawkins ma nagyon láthatatlan. Persze ha a többiek ilyen jók...
több mint 10 éve
Ezzel a játékkal ugyan kit fogunk megverni?A Tomlint védők szokták emlegetni, hogy Tomlin az átszervezéssel együtt még nem hozott negatív szezont... Most úgy néz ki ebbe az irányba tartunk...vontod8-8 lesz, no para.Jan
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
Én a Brown visszahordásoktól. Előbb utóbb lezúzzák...3ik és hosszúra megint screen.... a jóéletbe már.vontodutálom az ilyet ... mégha be is jön akkor is frászt kapok tőleDrip
több mint 10 éve
Ejjj mi van , hogy mindenki droppol ( eddig nem volt jellemző)

több mint 10 éve
na most kell egy antonio brown punt return TD!herewegohát nem lett az
több mint 10 éve
alapvetően BigBen skillset, de ezt tudni kő az OCnek és tudni kő a HCnek. Ami siralmas a Wídön felé menők, meg hol van Miller? tehát mind a háromKinek a hibája? Ben, Haley, vagy Tomlin?Janazt is leírtam, emegyünk dugni, megminden, bugyi le, megminden, azt nem áll fölsutianapsutianapAzt értem én, hogy azért futunk, hogy lenn tartsuk a Browns O-t, csak azt nem értem, hogy ha már ott vagyunk a RZ-ban kétszer, akkor abból miért 3 pontot csinálunk, miért nem mondjuk 10-et?Jan

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
A Tomlint védők szokták emlegetni, hogy Tomlin az átszervezéssel együtt még nem hozott negatív szezont... Most úgy néz ki ebbe az irányba tartunk...vontod8-8 lesz, no para.
több mint 10 éve
3&1-re meg hosszút. Ez a trükk.3. & 10-re screen. Mekkora ötlet!Jancsak a szokasos haley. mindig ezt hivja. Az ellen D szerintem mar kivulrol fujja...xtaki
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
több mint 10 éve
A Tomlint védők szokták emlegetni, hogy Tomlin az átszervezéssel együtt még nem hozott negatív szezont... Most úgy néz ki ebbe az irányba tartunk...
több mint 10 éve
Most ti miért vagytok így ledöbbenve és felháborodva? Nem ezt a szart vártátok? Én az első meccsek után eldöntöttem, hogy nem fogom magam felhúzni és sztoikus nyugalommal fogadom, bármi is jön. Kb a hibás fg-kísérletünk kifejezetten vicces volt! 😊
több mint 10 éve
3. & 10-re screen. Mekkora ötlet!Jancsak a szokasos haley. mindig ezt hivja. Az ellen D szerintem mar kivulrol fujja...
több mint 10 éve
Remélem a szünetben elmondja Tomlin a ,híres' Al Pacino-s monológot és kipofozzuk őket!!!