Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
Ha csak lóg, az már rég rossz😀Nem baj! Mosolyogjál hétről-hétre, egyszer majd be is lógathatod! 😀Szokol😀kittlinem, tökönrúgta aztán ott hagyta :SVisszamosolygott? 😛SzokolHmm, végül is az első negyedet nyertük!SzokolHm. Végül is ma ráköszöntem egy bomba nőre...kittli
de vígasztalódhat azzal, hogy a "másik srácnak' sem jött össze, pedig nagyon fűzte azt a pumátBigBen7
több mint 10 éve
Most láttam Manzielt egy Snickers reklámban. I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Tudom-tudom!1 hete írtam h BB helyett ( ha persze lenne 4.-7. körben normál Qb! akkor hozatnák egyet, majd lassan beépiteni a csapatba! Mert tiszta már homály..sorozatjunkieÉn meg most is mondom, hogy 4-7. körben hasonlót sem találsz. 😊kittli
több mint 10 éve
ma kikaptunk, de am a vicc az h a cleveland nél (a titanst kivéve) csak jobb csapatok ellen játszunk, szal nem tom mit akarunk...herewegoSzerintem ez butaság, a Clevelend nagyon jó kis csapat! Amikor kikaptak is hajszálon múlott.
több mint 10 éve
Nem baj! Mosolyogjál hétről-hétre, egyszer majd be is lógathatod! 😀😀kittlinem, tökönrúgta aztán ott hagyta :SVisszamosolygott? 😛SzokolHmm, végül is az első negyedet nyertük!SzokolHm. Végül is ma ráköszöntem egy bomba nőre...kittli
de vígasztalódhat azzal, hogy a "másik srácnak' sem jött össze, pedig nagyon fűzte azt a pumátBigBen7
több mint 10 éve
mi lesz ha csörög Jerry és felajánl egy első köröst ? 😀ez az a porbléma amivel szerintem egyikünk se számolt 😀Dripfasz lesz így Johnny-val? lassan el kell gondolkozni. Persze 4 évig szinte fillérekért ülhet a padon...Joey TribbianiHoyer, the destroyer !Joey Tribbianién is megmosolyogtam 😊 frappáns !Drip
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
😀nem, tökönrúgta aztán ott hagyta :SVisszamosolygott? 😛SzokolHmm, végül is az első negyedet nyertük!SzokolHm. Végül is ma ráköszöntem egy bomba nőre...kittli
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
több mint 10 éve
nem, tökönrúgta aztán ott hagyta :SVisszamosolygott? 😛SzokolHmm, végül is az első negyedet nyertük!SzokolHm. Végül is ma ráköszöntem egy bomba nőre...kittli
de vígasztalódhat azzal, hogy a "másik srácnak' sem jött össze, pedig nagyon fűzte azt a pumát
több mint 10 éve
ez az a porbléma amivel szerintem egyikünk se számolt 😀fasz lesz így Johnny-val? lassan el kell gondolkozni. Persze 4 évig szinte fillérekért ülhet a padon...Joey TribbianiHoyer, the destroyer !Joey Tribbianién is megmosolyogtam 😊 frappáns !Drip

több mint 10 éve
Kb. mint a Barnák.. Az önbizalmamnak nem tett jót. 😀Visszamosolygott? 😛SzokolHmm, végül is az első negyedet nyertük!SzokolHm. Végül is ma ráköszöntem egy bomba nőre...kittli
több mint 10 éve
ma kikaptunk, de am a vicc az h a cleveland nél (a titanst kivéve) csak jobb csapatok ellen játszunk, szal nem tom mit akarunk...

több mint 10 éve
Visszamosolygott? 😛Hmm, végül is az első negyedet nyertük!SzokolHm. Végül is ma ráköszöntem egy bomba nőre...kittli
több mint 10 éve
fasz lesz így Johnny-val? lassan el kell gondolkozni. Persze 4 évig szinte fillérekért ülhet a padon...Hoyer, the destroyer !Joey Tribbianién is megmosolyogtam 😊 frappáns !Drip
több mint 10 éve
Mint a Butabi tesók?😀Hmm, végül is az első negyedet nyertük!SzokolHm. Végül is ma ráköszöntem egy bomba nőre...kittli
több mint 10 éve
Hoyer, the destroyer !Joey Tribbianién is megmosolyogtam 😊 frappáns !

több mint 10 éve
1 hete írtam h BB helyett ( ha persze lenne 4.-7. körben normál Qb! akkor hozatnák egyet, majd lassan beépiteni a csapatba! Mert tiszta már homály..sorozatjunkieD-t kell építeni, olyat ami elkaristol egy közepes O mellett is. Azzal SB-t lehet nyerni.
több mint 10 éve
Hmm, végül is az első negyedet nyertük!SzokolHm. Végül is ma ráköszöntem egy bomba nőre...
több mint 10 éve
na, jó, inkább megyek Maddenezni 😀
több mint 10 éve
Hoyer, the destroyer !
több mint 10 éve
Hmm, végül is az első negyedet nyertük!
több mint 10 éve
1 hete írtam h BB helyett ( ha persze lenne 4.-7. körben normál Qb! akkor hozatnák egyet, majd lassan beépiteni a csapatba! Mert tiszta már homály..sorozatjunkieHa BB-t ki kellene "cserélni", akkor kb a roster 98%-át ki kéne vágni...
több mint 10 éve
a jó kurva annyukat visszanézik és nem látják?herewegoSzámit bármit is?
több mint 10 éve
1 hete írtam h BB helyett ( ha persze lenne 4.-7. körben normál Qb! akkor hozatnák egyet, majd lassan beépiteni a csapatba! Mert tiszta már homály..sorozatjunkieÉn meg most is mondom, hogy 4-7. körben hasonlót sem találsz. 😊
több mint 10 éve
1 hete írtam h BB helyett ( ha persze lenne 4.-7. körben normál Qb! akkor hozatnák egyet, majd lassan beépiteni a csapatba! Mert már tiszta homály..sorozatjunkie