Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
továbbbá brown 120 yard td bell 100+yard 2td, ben 300 yard 2 td, beachum becsicskít mindenkit, szal a b betűs játékosok aprítanak,ámenherewegonyerünk, watt meg becsicskul beachum általBigBen7fúúú jövőhét MNF vs houston, asszem JJ Watt szétszedi Bent.....én min 5 sacket várok csak tőle;D...herewego3,5 sack, egy pick six és egy FF az én tippemfcancellara
a védelem 2 interceptiont szerez, ficpatrik szakállát meg letépi a mi szakállunk, és az újgyerek meg tudja ki a faszom az a soldi
több mint 10 éve
Browns fanok, köv. 3 meccs, @ Jags, Raiders, Bucs. 😍Joey TribbianiRobi a Cicák mögé jósolt benneteket az év elején.
Minket meg a sor végére. És még igaza is lesz...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
több mint 10 éve
azért 27 yard átlagban a sectől iszonyat szar, és az a közel 160-200 futott yard meg a másik. Az O töketlenkedése meg a harmadik.
több mint 10 éve
Browns fanok, köv. 3 meccs, @ Jags, Raiders, Bucs. 😍Joey Tribbianicsak nehogy valami meglepetés szopás legyen belőle

több mint 10 éve
ámennyerünk, watt meg becsicskul beachum általBigBen7fúúú jövőhét MNF vs houston, asszem JJ Watt szétszedi Bent.....én min 5 sacket várok csak tőle;D...herewego3,5 sack, egy pick six és egy FF az én tippemfcancellara

több mint 10 éve
ja mondjuk egy TD tőle az biztos jönfúúú jövőhét MNF vs houston, asszem JJ Watt szétszedi Bent.....én min 5 sacket várok csak tőle;D...herewego3,5 sack, egy pick six és egy FF az én tippemfcancellara

több mint 10 éve
nyerünk, watt meg becsicskul beachum általfúúú jövőhét MNF vs houston, asszem JJ Watt szétszedi Bent.....én min 5 sacket várok csak tőle;D...herewego3,5 sack, egy pick six és egy FF az én tippemfcancellara
több mint 10 éve
fúúú jövőhét MNF vs houston, asszem JJ Watt szétszedi Bent.....én min 5 sacket várok csak tőle;D...herewego3,5 sack, egy pick six és egy FF az én tippem
több mint 10 éve
legalább fantasy pontokat hozhatna garbage time-ban Bell és Brown 😕
több mint 10 éve
fúúú jövőhét MNF vs houston, asszem JJ Watt szétszedi Bent.....én min 5 sacket várok csak tőle;D...

több mint 10 éve
Nem akarom folyamatosan BB-t baszogatni, de 4-ből 2 rossz passza volt a red zone-ban, amit nála gyengébb képességűek megoldottak volna. Ő se húzta ma fel a csapatot..
több mint 10 éve
Browns fanok, köv. 3 meccs, @ Jags, Raiders, Bucs. 😍
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
1y-ról jöhettünk, és nem sikerült belőle pontot csinálni. Gratulálok.JanEgyrészt O balfaszkodás, kettő a főleg mostani nagy hibák: a büntetések...
több mint 10 éve
1y-ról jöhettünk, és nem sikerült belőle pontot csinálni. Gratulálok.
több mint 10 éve
na, ez a redzone O feltette az i-re a pontot, reméljük a Browns már lepörgeti az órát és felejtsük el ezt, de k. gyorsan
több mint 10 éve
katasztrófa amit a redzoneba művelünk.. évek ótaherewegoDe legalább ebben következetesek vagyunk.
több mint 10 éve
hát ez simán big bené volt, köszi neki 😛
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
SoldadosSzóval?sorozatjunkieév kommentje 😀😀😀DDDDexxter TailorMost bocs,de kezdő vagyok ki a faszom az a Soldi?sorozatjunkieNem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimistafcancellaraJellemzően Ő mindig pont az ellenkezőjét látja mint mi egyszerű földi halandók...kittli
több mint 10 éve
egyszerűen hihetetlen, amikor még valamit összehoznánk, akkor is elbasszuk
több mint 10 éve
szerintem négy passz lesz ebből😀fcancellaraEbből 2 screen.
több mint 10 éve
A Who the fuck is Soldi kampány kezdetét vette
több mint 10 éve
Szóval?év kommentje 😀😀😀DDDDexxter TailorMost bocs,de kezdő vagyok ki a faszom az a Soldi?sorozatjunkieNem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimistafcancellaraJellemzően Ő mindig pont az ellenkezőjét látja mint mi egyszerű földi halandók...kittli
több mint 10 éve
szerintem négy passz lesz ebből😀
több mint 10 éve
Aranyköpések között a helye. 😀év kommentje 😀😀😀DDDDexxter TailorMost bocs,de kezdő vagyok ki a faszom az a Soldi?sorozatjunkieNem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimistafcancellaraJellemzően Ő mindig pont az ellenkezőjét látja mint mi egyszerű földi halandók...kittli