Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers

több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 264 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Nem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimistafcancellara
Jellemzően Ő mindig pont az ellenkezőjét látja mint mi egyszerű földi halandók...kittli
Most bocs,de kezdő vagyok ki a faszom az a Soldi?sorozatjunkie
év kommentje 😀😀😀DDDDexxter Tailor
aranyköpésekbe vele 😀😀 😀😀

több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 555 — Steelers fan
Éveken keresztül volt 2-3 olyan elkapónk aki az 1. számú elkapónak be tudott segíteni.
Most semmi.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Arizona State Sun Devils 21 109 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Nem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimistafcancellara
Jellemzően Ő mindig pont az ellenkezőjét látja mint mi egyszerű földi halandók...kittli
Most bocs,de kezdő vagyok ki a faszom az a Soldi?sorozatjunkie
év kommentje 😀😀😀DDD

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
Don't blink!
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 264 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Haden végre valamiDrip
Úgy nehéz valamit mutatni ha az általa lefedezett játékos felé nem dob BB.vontod
ezt inkább a szezonjára értettem ... eddig meglepően alulteljesít

több mint 10 éve
sorozatjunkie Pittsburgh Steelers 269
Most bocs,de kezdő vagyok ki a faszom az a Soldi?
több mint 10 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Haden végre valamiDrip
Úgy nehéz valamit mutatni ha az általa lefedezett játékos felé nem dob BB.

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 10 éve
Haden végre valami

több mint 10 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 245 — Believelander
az a kihagyott FG akkor mentális fordulópont volt, onnan nem állt volna fel senki 😛

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 559
most nem lesz az 😊Szesze
gondolom, csak érdekel, hogy most mit mond erre, mert minden balfaszkodásból is próbálta kihozni, hogy "amúgy nem is és egyébként is fejlődünk", kicsit Egervári és Pintér összegyúrva😀
több mint 10 éve
Jellemzően Ő mindig pont az ellenkezőjét látja mint mi egyszerű földi halandók...

több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 288 — Steelers fan
Mitchell harmadik big hitje ma. Egyedül ő hozza az igazi Steelers D feelinget.
több mint 10 éve
halottnak a csók
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 392 — Giants fan
most nem lesz az 😊
több mint 10 éve
kár ezért, de ez is olyan mint Hoyer első int-je... kellett már lol.

több mint 10 éve
Crowell 2 fumble ?

több mint 10 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 137 — Steelers fan
Fumble! Itt a fordulat!
több mint 10 éve
Nem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimista
több mint 10 éve
herewego Pittsburgh Steelers 1 017
na fumbliiii gyerüüünk😀😀😀

több mint 10 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 137 — Steelers fan
Ha csak lóg, az már rég rossz😀fcancellara
És akkor el is jutottunk Lőcshöz. Nagyon gyenge meccse a mai.. Úgy érzem, hogy a meccs eleji sok futás következtében teljesen kiesett a szerepéből és később, amikor égett a ház, már az egyszerűbb dobásokat sem tudta megoldani.
több mint 10 éve
Hmm, végül is az első negyedet nyertük!Szokol
Hm. Végül is ma ráköszöntem egy bomba nőre...kittli
Visszamosolygott? 😛Szokol
nem, tökönrúgta aztán ott hagyta :S

de vígasztalódhat azzal, hogy a "másik srácnak' sem jött össze, pedig nagyon fűzte azt a pumátBigBen7
😀kittli
Nem baj! Mosolyogjál hétről-hétre, egyszer majd be is lógathatod! 😀Szokol
Vagy a garbage time-ban megnézhetem a fészbuk profilját...
Bár ahogy ez az este alakul...

több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Miután az első 5 jelölt visszautasította a Browns komplett balfasz vezetőségét, végül ráböktek Pettine nevére. Így sikerült egy jó edzőt találniuk.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Hoyer, the destroyer !Joey Tribbiani
én is megmosolyogtam 😊 frappáns !Drip
fasz lesz így Johnny-val? lassan el kell gondolkozni. Persze 4 évig szinte fillérekért ülhet a padon...Joey Tribbiani
ez az a porbléma amivel szerintem egyikünk se számolt 😀Drip
mi lesz ha csörög Jerry és felajánl egy első köröst ? 😀Joey Tribbiani
😀 Nem rossz felvetés
De Dexxter se mond hülyeséget dobjuk be most meccs végére hadd játszon kicsit, meg legalább a media is írhatna 1 hétig megint valamiről 😀

több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Arizona State Sun Devils 21 109 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
lassan jöhetne amúgy janifoci

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
Don't blink!
több mint 10 éve
sorozatjunkie Pittsburgh Steelers 269
Hoyer, the destroyer !Joey Tribbiani
én is megmosolyogtam 😊 frappáns !Drip
fasz lesz így Johnny-val? lassan el kell gondolkozni. Persze 4 évig szinte fillérekért ülhet a padon...Joey Tribbiani

Elvisszük Pittsburghbe, hát ha hozz egy kis változást!
több mint 10 éve
Most láttam Manzielt egy Snickers reklámban.

füligjimmy
Johnny Jam Boogie !