NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
aranyköpésekbe vele 😀😀 😀😀év kommentje 😀😀😀DDDDexxter TailorMost bocs,de kezdő vagyok ki a faszom az a Soldi?sorozatjunkieNem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimistafcancellaraJellemzően Ő mindig pont az ellenkezőjét látja mint mi egyszerű földi halandók...kittli
több mint 10 éve
Éveken keresztül volt 2-3 olyan elkapónk aki az 1. számú elkapónak be tudott segíteni.Most semmi.
több mint 10 éve
év kommentje 😀😀😀DDDMost bocs,de kezdő vagyok ki a faszom az a Soldi?sorozatjunkieNem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimistafcancellaraJellemzően Ő mindig pont az ellenkezőjét látja mint mi egyszerű földi halandók...kittli
több mint 10 éve
ezt inkább a szezonjára értettem ... eddig meglepően alulteljesítHaden végre valamiDripÚgy nehéz valamit mutatni ha az általa lefedezett játékos felé nem dob BB.vontod
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Most bocs,de kezdő vagyok ki a faszom az a Soldi?Nem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimistafcancellaraJellemzően Ő mindig pont az ellenkezőjét látja mint mi egyszerű földi halandók...kittli
több mint 10 éve
Haden végre valamiDripÚgy nehéz valamit mutatni ha az általa lefedezett játékos felé nem dob BB.
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
az a kihagyott FG akkor mentális fordulópont volt, onnan nem állt volna fel senki 😛Nem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimistafcancellaraJellemzően Ő mindig pont az ellenkezőjét látja mint mi egyszerű földi halandók...kittli
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
gondolom, csak érdekel, hogy most mit mond erre, mert minden balfaszkodásból is próbálta kihozni, hogy "amúgy nem is és egyébként is fejlődünk", kicsit Egervári és Pintér összegyúrva😀Nem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimistafcancellaramost nem lesz az 😊Szesze
több mint 10 éve
Nem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimistafcancellaraJellemzően Ő mindig pont az ellenkezőjét látja mint mi egyszerű földi halandók...
több mint 10 éve
Mitchell harmadik big hitje ma. Egyedül ő hozza az igazi Steelers D feelinget.
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
halottnak a csók
több mint 10 éve
Nem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimistafcancellaramost nem lesz az 😊
több mint 10 éve
kár ezért, de ez is olyan mint Hoyer első int-je... kellett már lol.
több mint 10 éve
Fumble! Itt a fordulat!
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
Nem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimista
több mint 10 éve
Ha csak lóg, az már rég rossz😀fcancellaraÉs akkor el is jutottunk Lőcshöz. Nagyon gyenge meccse a mai.. Úgy érzem, hogy a meccs eleji sok futás következtében teljesen kiesett a szerepéből és később, amikor égett a ház, már az egyszerűbb dobásokat sem tudta megoldani.
több mint 10 éve
Vagy a garbage time-ban megnézhetem a fészbuk profilját...Nem baj! Mosolyogjál hétről-hétre, egyszer majd be is lógathatod! 😀Szokol😀kittlinem, tökönrúgta aztán ott hagyta :SVisszamosolygott? 😛SzokolHmm, végül is az első negyedet nyertük!SzokolHm. Végül is ma ráköszöntem egy bomba nőre...kittli
de vígasztalódhat azzal, hogy a "másik srácnak' sem jött össze, pedig nagyon fűzte azt a pumátBigBen7
Bár ahogy ez az este alakul...
több mint 10 éve
Miután az első 5 jelölt visszautasította a Browns komplett balfasz vezetőségét, végül ráböktek Pettine nevére. Így sikerült egy jó edzőt találniuk.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
😀 Nem rossz felvetésmi lesz ha csörög Jerry és felajánl egy első köröst ? 😀Joey Tribbianiez az a porbléma amivel szerintem egyikünk se számolt 😀Dripfasz lesz így Johnny-val? lassan el kell gondolkozni. Persze 4 évig szinte fillérekért ülhet a padon...Joey TribbianiHoyer, the destroyer !Joey Tribbianién is megmosolyogtam 😊 frappáns !Drip
De Dexxter se mond hülyeséget dobjuk be most meccs végére hadd játszon kicsit, meg legalább a media is írhatna 1 hétig megint valamiről 😀
több mint 10 éve
lassan jöhetne amúgy janifoci
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
fasz lesz így Johnny-val? lassan el kell gondolkozni. Persze 4 évig szinte fillérekért ülhet a padon...Joey TribbianiHoyer, the destroyer !Joey Tribbianién is megmosolyogtam 😊 frappáns !Drip
Elvisszük Pittsburghbe, hát ha hozz egy kis változást!
több mint 10 éve
Most láttam Manzielt egy Snickers reklámban.Johnny Jam Boogie !
füligjimmy