NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 1 éve
Traubi time
több mint 1 éve
Klemó
5 657
Pickett azért nem puding.
több mint 1 éve
Időkérés előtt megmondtam te kopasz geci
több mint 1 éve
QB sneak
több mint 1 éve
Klemó
5 657
Jééééé középre laszti....és jééééééééé elkapás....jééééééééééé
több mint 1 éve
Klemó
5 657
Kéne valami miracle td, mert ez a 3 pont lófasz előnyEllenünk?? 😀 Pont elég.. 😀
Drip
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Na végre megfogtuk a játékot.úgy néz ki, legalább a védelem megjött a meccsbe és érzik mit kell csinálni
Klemó
több mint 1 éve
Kéne valami miracle td, mert ez a 3 pont lófasz előny
több mint 1 éve
de kurvagyenge karja van gec,
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Klemó
5 657
Na végre megfogtuk a játékot.
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Ugyanazt behívjuk 3-5-re, ami szinte soha nem működik és ráadásul tudja is a D, hogy mi jön.meg sem próbáljuk eldobni a LOS-ig
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 657
Nem sokat néztem a két csapatot idén, de hogyan álltok 6-3-re ilyen focival?Mi se tudjuk, de általában a 4. negyedig fos minden, aztán jönnek játékok..
Heisman nádor
több mint 1 éve
Jaja nyilván más setting kéne, hogy ez tényleg kiderüljön.legyen igazad...nehéz belelátni bármit, amíg Canada az OC....márpedig biztos állása vanNyilván nem láttam annyi Steelers meccset mint ti, de szerintem Pickettben több lenne bőven. :/sajnos nem csak gameplan nincs...bár persze egy jó OC-val lehet újjászületne Pickett, de ha jó QB lenne, akkor teljesen mindegy a gameplan...képtelen pontosan passzolniIgazabol az a szegyen mennyire sima ez...es mennyire latszik, hogy mit er egy jo gameplan.persze...a kis faszom lesz ebből 7.Ez borzalmas...védelem, támadók kéz a kézben...hogy van ennek a csapatnak 6 győzelme?És ma lesz a hetedik! 😁
Klaci79
Szokol
általában legalább 1-1 csapatrész hoz valami pozitívat, ezúttal az egész szar
Klaci79
Klemó
az ok, hogy a játékhívások megint teljesen érthetetlenek, de ettől még meg lehet csinálni őket, ha valaki nem szarja össze magát
én már keresném az új QB-t, mert Pickett mellément
Klaci79
Drip
Klaci79
több mint 1 éve
G.P.
420
Ez a drive Canadáé. Kicsit rosszabb mint Pickett
több mint 1 éve
Klemó
5 657
Ugyanazt behívjuk 3-5-re, ami szinte soha nem működik és ráadásul tudja is a D, hogy mi jön.
több mint 1 éve
Ki ez a Thomson? Instant a masodik legjobb CB-nk ma, sot...Ő? Safety talán! 😁
badsco
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
legyen igazad...nehéz belelátni bármit, amíg Canada az OC....márpedig biztos állása vanNyilván nem láttam annyi Steelers meccset mint ti, de szerintem Pickettben több lenne bőven. :/sajnos nem csak gameplan nincs...bár persze egy jó OC-val lehet újjászületne Pickett, de ha jó QB lenne, akkor teljesen mindegy a gameplan...képtelen pontosan passzolniIgazabol az a szegyen mennyire sima ez...es mennyire latszik, hogy mit er egy jo gameplan.persze...a kis faszom lesz ebből 7.Ez borzalmas...védelem, támadók kéz a kézben...hogy van ennek a csapatnak 6 győzelme?És ma lesz a hetedik! 😁
Klaci79
Szokol
Klaci79
Klemó
az ok, hogy a játékhívások megint teljesen érthetetlenek, de ettől még meg lehet csinálni őket, ha valaki nem szarja össze magát
Klaci79
Drip
több mint 1 éve
Nem sokat néztem a két csapatot idén, de hogyan álltok 6-3-re ilyen focival?3. qb-val hogy kéne játsszon a browns?
Heisman nádor
(na nem mintha DW jó lenne bármiben is 😀)
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Nem sokat néztem a két csapatot idén, de hogyan álltok 6-3-re ilyen focival?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Nyilván nem láttam annyi Steelers meccset mint ti, de szerintem Pickettben több lenne bőven. :/sajnos nem csak gameplan nincs...bár persze egy jó OC-val lehet újjászületne Pickett, de ha jó QB lenne, akkor teljesen mindegy a gameplan...képtelen pontosan passzolniIgazabol az a szegyen mennyire sima ez...es mennyire latszik, hogy mit er egy jo gameplan.persze...a kis faszom lesz ebből 7.Ez borzalmas...védelem, támadók kéz a kézben...hogy van ennek a csapatnak 6 győzelme?És ma lesz a hetedik! 😁
Klaci79
Szokol
Klaci79
Klemó
Klaci79
több mint 1 éve
Második majdnem INT, remélem harmadikra összejön.
több mint 1 éve
Klemó
5 657
Ennyi. 8 yardon középen a TE megáll és kezébe dobja....ilyet idén egyet ha láttam nálunk, de az is lehet, hogy egyet sem.
több mint 1 éve
ez tökös play volt