NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Hogy állunk amúgy a támadóyardokkal? Ha mi szerezzünk többet, komoly bajban vagyunk.Nincs rá még minta, mi történik ilyenkor
Szokol
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Hendrix
1 551
A jatekvezeto nagy tag sirok.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
Én simán látom, hogy OT lesz 😀Ha a Steelers TD-t csinal vege.nem az a csapat vagyunk, aki hamar lezárja a meccseket...csak idén volt 4 csapat az redzone-ban az utolsó mp-ben, 1 TD-n belül
Hendrix
Klaci79
több mint 1 éve
Hogy állunk amúgy a támadóyardokkal? Ha mi szerezzünk többet, komoly bajban vagyunk.
több mint 1 éve
eljátszottam a gondolattal, hogy ilyen 2&12-re egy ember nem szalad el az endzone-ig, hanem 10 yardnál megfordul és kapja a labdát...de aztán felébredtemSzerintem volt szabad ember aki keresztbe futott, csak nem dobta meg...
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Ha a Steelers TD-t csinal vege.nem az a csapat vagyunk, aki hamar lezárja a meccseket...csak idén volt 4 csapat az redzone-ban az utolsó mp-ben, 1 TD-n belül
Hendrix
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
eljátszottam a gondolattal, hogy ilyen 2&12-re egy ember nem szalad el az endzone-ig, hanem 10 yardnál megfordul és kapja a labdát...de aztán felébredtem
több mint 1 éve
Szobo! 😁
több mint 1 éve
Komolyan hasonlót érzek mint egy hete a Ravens-Brownson.Akkor éreztem, hogy jön fel a Browns, és nem tudjuk őket megfogni, most kicsit hasonló, ahogy jön fel a Vasas.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Klemó
5 657
Szerencsére Garett nem esett rá egész testtel Picikére.Előtte megy egy óriási les volt.....de eddig csak nálunk láttak zászlót meg a bírók...
Szokol
több mint 1 éve
Hendrix
1 551
Ha a Steelers TD-t csinal vege.
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
Klemó
5 657
Warren egy állat
több mint 1 éve
Szerencsére Garett nem esett rá egész testtel Picikére.
több mint 1 éve
2 fd egymás után?!
több mint 1 éve
gedam
5 905
Ennyi drop… Hihetetlen. Ez elleni Steelers D ellen ez nem fér bele.hát azt nem nevezném dropnak, amikor izomból nekidobta ford sisakjának 6 méterről
ktms
több mint 1 éve
Hendrix
1 551
ha ezt a meccset láttam volna először, tuti nem szeretem meg ezt a sportot...Hala az istennek van eredeti hangsav.
még jó, hogy nem tv-n nézem, rossz lehet a jogos fikázást hallgatni
Klaci79
több mint 1 éve
DrogbaGy
6
34 yardot egy középiskolás is passzolna... Akármilyen gyenge az OC, az irányító bőven túltesz rajta.
több mint 1 éve
Hendrix
1 551
Fordot sisakon dobta jol lattam?
több mint 1 éve
ktms
617
Ennyi drop… Hihetetlen. Ez elleni Steelers D ellen ez nem fér bele.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
ha ezt a meccset láttam volna először, tuti nem szeretem meg ezt a sportot...még jó, hogy nem tv-n nézem, rossz lehet a jogos fikázást hallgatni
több mint 1 éve
xtaki
3 441
Roncsderbi
több mint 1 éve
3 negyed alatt 32-szer passzol az 5. körös rookied az első teljes meccsén. Az ilyenekért nem nézemnsokba Stefanskit.