Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 hónapja
Csita
339
Grat a Lionsnak!👍
1 hónapja
Csita
339
Ez egyre szánalmasabb! 😪
1 hónapja
wrexham
200
Mike még a HC vagy a tú mining drájv alatt vágják ki?
1 hónapja
Akkoss
221
Azért most már lejöhetnének a kezdők... értem, hogy személyes a tavalyi miatt de na
1 hónapja
Kampman
28 262
Ha a Lions szépen ráült volna az eredményre a 3. negyed elejétől, esetleg el tudtam volna képzelni, hogy McCarthy ezt még megússza. Viszont így, hogy nyomják a gázpedált továbbra is, el fogják verni a Cowboyst annyira, hogy ebbe már belebukik.
1 hónapja
tamas424
1 758
Nem csak a Lions aláz minket, mi is alázzuk saját magunkat
1 hónapja
Utley
261
Szárkapocs lesz…
1 hónapja
nem, és nem is lehet, simán megfordítható még ilyenkor egy meccsekkora különbségnél azért dede ez a fasz Campbell minek hagyja fent a kezdőit? általában ez történik.azért a 3. negyed közepén még senki se hozza le a kezdőket..
petey
Szesze
petey
1 hónapja
shagi0206
10 905
Én úgy nagyjából minden komolyabb fintor nélkül meg tudok nézni ilyen eseteket, max mondok egy olyat, hogy ááá bazmeg...én biztos nem fogomfuck fuck fuuuuuck én is hülye vagyok h visszanézemNem mertem visszanézni....
Kúrfürst briareos
ThundersNFL a Paraszt
Gordon Hayward lábtörését láttam 2017-ben, azóta kösz szépen semmi ilyesmit
Kampman
1 hónapja
shagi0206
10 905
Nem, általában ilyen esetben is a 4. negyedre talán lehozzák őket, de még lehet ott is mennek 1 driveot.ekkora különbségnél azért dede ez a fasz Campbell minek hagyja fent a kezdőit? általában ez történik.azért a 3. negyed közepén még senki se hozza le a kezdőket..
petey
Szesze
petey
1 hónapja
bazdmeg, Sanyi vállalhatatlan szerintem. nem tudom most ki a másik gyerek mellette, de nem a legoptimálisabb páros szvsz.
1 hónapja
ekkora különbségnél azért dede ez a fasz Campbell minek hagyja fent a kezdőit? általában ez történik.azért a 3. negyed közepén még senki se hozza le a kezdőket..
petey
Szesze
1 hónapja
Kampman
28 262
én biztos nem fogomfuck fuck fuuuuuck én is hülye vagyok h visszanézemNem mertem visszanézni....
Kúrfürst briareos
ThundersNFL a Paraszt
Gordon Hayward lábtörését láttam 2017-ben, azóta kösz szépen semmi ilyesmit
1 hónapja
fuck fuck fuuuuuck én is hülye vagyok h visszanézemNem mertem visszanézni....
Kúrfürst briareos
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Vezéráldozat 😢😢😢😢
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
de ez a fasz Campbell minek hagyja fent a kezdőit? általában ez történik.azért a 3. negyed közepén még senki se hozza le a kezdőket..
petey
1 hónapja
de ez a fasz Campbell minek hagyja fent a kezdőit? általában ez történik.
1 hónapja
😕 mondjuk az achillessel se járt volna sokkal jobban, de ez így akkor még szarabb.. ez a lions D-t vissza fogja vetni a liga alsó harmadábaachilles lesz sztemSajnos nem, most láttam visszajatszast X-en, sajna a bokája felett eltörött a lába, mint pár éve Daknak Logan Ryan tackle után. Külön lafogott a lábfeje és a lábszára. Sajna a blokkolni akaró OFal ember keresztbe mozgott és elvitte a lábát. Gyors visszatérést Aidan.
Szesze
Rodaron
1 hónapja
áhhh geci, a lábszára fityegett a bokája felett 😮x.com/NFLonFOX/status/1845590667533123799
Szerkesztette: petey
1 hónapja
Rodaron
2 066
achilles lesz sztemSajnos nem, most láttam visszajatszast X-en, sajna a bokája felett eltörött a lába, mint pár éve Daknak Logan Ryan tackle után. Külön lafogott a lábfeje és a lábszára. Sajna a blokkolni akaró OFal ember keresztbe mozgott és elvitte a lábát. Gyors visszatérést Aidan.
Szesze
1 hónapja
szerintem ripityára tört neki vmi egy lábon volt kb minden suly amikor kicsit elkapták