NFL eredménykövetés - 9 aktív topik
Chicago Bears - Green Bay Packers
65
12
19:00, NET4+
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
54
17
19:00, ARENA4
New Orleans Saints - Cleveland Browns
36
9
19:00
New England Patriots - Los Angeles Rams
25
12
New York Jets - Indianapolis Colts
16
9
RedZone week 11
11
5
19:00-től, Net4+
Miami Dolphins - Las Vegas Raiders
7
5
Detroit Lions - Jacksonville Jaguars
3
3
19:00, DAZN
Tennessee Titans - Minnesota Vikings
3
2
Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 hónapja
achilles lesz sztem
1 hónapja
shagi0206
10 907
Full megnyert meccsen hihetetlen mi pech 😕Ez megint egy ilyen szezon, rohadt sok a sérülés, és lesz is még gondolom nem 1, nem 2.
Toca
1 hónapja
Full megnyert meccsen hihetetlen mi pech 😕
1 hónapja
pont nem látszott, hogy mennyire volt kifacsart az a térd. legalábbis én nem láttam.
1 hónapja
shagi0206
10 907
Na ha valami ez nem hiányzott, season endingnek néz ki, ne legyen igazam...Szerintem ez nem lehet kérdés, tuti valami komolyabb, máskülönben nem lenne bent ott minden.
Akkoss
1 hónapja
Na ha valami ez nem hiányzott, season endingnek néz ki, ne legyen igazam...tuti az
Akkoss
1 hónapja
Akkoss
221
Na ha valami ez nem hiányzott, season endingnek néz ki, ne legyen igazam...
1 hónapja
Kultúraváltás kellene ebbe a Dallasba, nem csak új HC.
Mint amikor a nyolcvanas évek végén berobbant Jones, kirúgta a nagyon szimpatikus, de fejben 15 évvel korábban ragadt Landryt és egy modern, pörgős életstílusra állította át a franchise-t.
Most is kéne valaki, aki új impulzust hoz (akár tulajdonosi szinten) és elmozdítja a klubot 1996-ból.
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
bazdmeg Hutchinson...
1 hónapja
Csita
339
Azt hiszem, átváltok másik meccsre...Red zont nézek 7 óra óta! Ott látom mind! 😁
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Azt hiszem, átváltok másik meccsre...
1 hónapja
Kampman
28 266
na ez már kínos lesz így. MM itt is csúfosan bukik.csak itt már igazi sikerek se voltak
petey
1 hónapja
mi van velük? 😊Az elmúlt egy-két évben két csapatra mondtam, hogy túlhájpolt és túlértékelt: az Eaglesre és a Lionsra. A zöldek esetében lehet, hogy félig-meddig igazam volt, de a Detroitnál biztosan nem. Nagyon sajnos...Tavaly a 49ers is így hasított, aztán nézd most mi van velük. 2 éve meg a Philly még SB-t játszott, szóval ha nincs Andy Reid meg Mahomes, akkor nehéz a felkapottságnak megfelelni.
nagylaza, főpohárnok
balintbaba
1 hónapja
Na, jóét
1 hónapja
Hűha.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 hónapja
Az elmúlt egy-két évben két csapatra mondtam, hogy túlhájpolt és túlértékelt: az Eaglesre és a Lionsra. A zöldek esetében lehet, hogy félig-meddig igazam volt, de a Detroitnál biztosan nem. Nagyon sajnos...Tavaly a 49ers is így hasított, aztán nézd most mi van velük. 2 éve meg a Philly még SB-t játszott, szóval ha nincs Andy Reid meg Mahomes, akkor nehéz a felkapottságnak megfelelni.
nagylaza, főpohárnok
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 hónapja
a falon múlik, ha az tart akkor lehet, ha valaki képes szétszedni akkor nemAz elmúlt egy-két évben két csapatra mondtam, hogy túlhájpolt és túlértékelt: az Eaglesre és a Lionsra. A zöldek esetében lehet, hogy félig-meddig igazam volt, de a Detroitnál biztosan nem. Nagyon sajnos...Kerdes hogy kielezett pillanatba lehet-e Goffra szamitani. Ebben nem vagyok meg meggyozve
nagylaza, főpohárnok
Blevi
1 hónapja
Az elmúlt egy-két évben két csapatra mondtam, hogy túlhájpolt és túlértékelt: az Eaglesre és a Lionsra. A zöldek esetében lehet, hogy félig-meddig igazam volt, de a Detroitnál biztosan nem. Nagyon sajnos...Kerdes hogy kielezett pillanatba lehet-e Goffra szamitani. Ebben nem vagyok meg meggyozve
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Az elmúlt egy-két évben két csapatra mondtam, hogy túlhájpolt és túlértékelt: az Eaglesre és a Lionsra. A zöldek esetében lehet, hogy félig-meddig igazam volt, de a Detroitnál biztosan nem. Nagyon sajnos...
1 hónapja
Kampman
28 266
Kultúraváltás kellene ebbe a Dallasba, nem csak új HC.Mint amikor a nyolcvanas évek végén berobbant Jones, kirúgta a nagyon szimpatikus, de fejben 15 évvel korábban ragadt Landryt és egy modern, pörgős életstílusra állította át a franchise-t.
Most is kéne valaki, aki új impulzust hoz (akár tulajdonosi szinten) és elmozdítja a klubot 1996-ból.
1 hónapja
Csak ne olyan legyen aki mindig kiszopik a donto pillanatbanGera ZoliNekem nem kene. Valami fiatalabb energikus pali kellMcCarthy mehet a picsaba most nyugodtan. Ennek a csapatnak nincs helye a Po-ban.Jöhet a sötétnagy úr!😁
Blevi
Csita
Blevi
petey
1 hónapja
Gera ZoliNekem nem kene. Valami fiatalabb energikus pali kellMcCarthy mehet a picsaba most nyugodtan. Ennek a csapatnak nincs helye a Po-ban.Jöhet a sötétnagy úr!😁
Blevi
Csita
Blevi
1 hónapja
Csita
339
McCarthy mehet a picsaba most nyugodtan. Ennek a csapatnak nincs helye a Po-ban.Jöhet a sötétnagy úr!😁
Blevi