NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 9 aktív topik

Dallas Cowboys - Detroit Lions

1 hónapja
Szesze New York Giants 21 223 — Giants fan
achilles lesz sztem
1 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 907
Full megnyert meccsen hihetetlen mi pech 😕
Toca
Ez megint egy ilyen szezon, rohadt sok a sérülés, és lesz is még gondolom nem 1, nem 2.
1 hónapja
Toca Minnesota Vikings 19 360 — Vikings fan
Full megnyert meccsen hihetetlen mi pech 😕
1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 813 — Csodabogár
pont nem látszott, hogy mennyire volt kifacsart az a térd. legalábbis én nem láttam.

1 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 907
Na ha valami ez nem hiányzott, season endingnek néz ki, ne legyen igazam...
Akkoss
Szerintem ez nem lehet kérdés, tuti valami komolyabb, máskülönben nem lenne bent ott minden.
1 hónapja
Akkoss
tuti az
1 hónapja
Akkoss Detroit Lions 221
1 hónapja
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 326 — no es importante
Kultúraváltás kellene ebbe a Dallasba, nem csak új HC.
Mint amikor a nyolcvanas évek végén berobbant Jones, kirúgta a nagyon szimpatikus, de fejben 15 évvel korábban ragadt Landryt és egy modern, pörgős életstílusra állította át a franchise-t.

Most is kéne valaki, aki új impulzust hoz (akár tulajdonosi szinten) és elmozdítja a klubot 1996-ból.
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
bazdmeg Hutchinson...
1 hónapja
Csita Dallas Cowboys 339
Azt hiszem, átváltok másik meccsre...
nagylaza, főpohárnok
Red zont nézek 7 óra óta! Ott látom mind! 😁
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 183 — beers & Packers
Azt hiszem, átváltok másik meccsre...
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 266
na ez már kínos lesz így. MM itt is csúfosan bukik.
petey
csak itt már igazi sikerek se voltak
1 hónapja
Az elmúlt egy-két évben két csapatra mondtam, hogy túlhájpolt és túlértékelt: az Eaglesre és a Lionsra. A zöldek esetében lehet, hogy félig-meddig igazam volt, de a Detroitnál biztosan nem. Nagyon sajnos...
nagylaza, főpohárnok
Tavaly a 49ers is így hasított, aztán nézd most mi van velük. 2 éve meg a Philly még SB-t játszott, szóval ha nincs Andy Reid meg Mahomes, akkor nehéz a felkapottságnak megfelelni.
balintbaba
mi van velük? 😊

1 hónapja
na ez már kínos lesz így. MM itt is csúfosan bukik.

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 513 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, jóét
1 hónapja
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 3 818 — Big Dick Nick
Hűha.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 hónapja
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 3 818 — Big Dick Nick
Az elmúlt egy-két évben két csapatra mondtam, hogy túlhájpolt és túlértékelt: az Eaglesre és a Lionsra. A zöldek esetében lehet, hogy félig-meddig igazam volt, de a Detroitnál biztosan nem. Nagyon sajnos...
nagylaza, főpohárnok
Tavaly a 49ers is így hasított, aztán nézd most mi van velük. 2 éve meg a Philly még SB-t játszott, szóval ha nincs Andy Reid meg Mahomes, akkor nehéz a felkapottságnak megfelelni.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok
Kerdes hogy kielezett pillanatba lehet-e Goffra szamitani. Ebben nem vagyok meg meggyozve
Blevi
a falon múlik, ha az tart akkor lehet, ha valaki képes szétszedni akkor nem
1 hónapja
Blevi 8 352 — Lions & Cowboys fan
nagylaza, főpohárnok
Kerdes hogy kielezett pillanatba lehet-e Goffra szamitani. Ebben nem vagyok meg meggyozve
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 183 — beers & Packers
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 266
Kultúraváltás kellene ebbe a Dallasba, nem csak új HC.
Mint amikor a nyolcvanas évek végén berobbant Jones, kirúgta a nagyon szimpatikus, de fejben 15 évvel korábban ragadt Landryt és egy modern, pörgős életstílusra állította át a franchise-t.

Most is kéne valaki, aki új impulzust hoz (akár tulajdonosi szinten) és elmozdítja a klubot 1996-ból.
1 hónapja
McCarthy mehet a picsaba most nyugodtan. Ennek a csapatnak nincs helye a Po-ban.
Blevi
Jöhet a sötétnagy úr!😁
Csita
Nekem nem kene. Valami fiatalabb energikus pali kell
Blevi
Gera Zoli
petey
Csak ne olyan legyen aki mindig kiszopik a donto pillanatban
1 hónapja
McCarthy mehet a picsaba most nyugodtan. Ennek a csapatnak nincs helye a Po-ban.
Blevi
Jöhet a sötétnagy úr!😁
Csita
Blevi
Gera Zoli

1 hónapja
Blevi
Jöhet a sötétnagy úr!😁
Csita

Szerkesztette: Blevi
1 hónapja
Csita Dallas Cowboys 339
Blevi
Jöhet a sötétnagy úr!😁