Dallas Cowboys - Detroit Lions
több mint 1 éve
achilles lesz sztem
több mint 1 éve
Full megnyert meccsen hihetetlen mi pech 😕Ez megint egy ilyen szezon, rohadt sok a sérülés, és lesz is még gondolom nem 1, nem 2.
Toca
több mint 1 éve
Full megnyert meccsen hihetetlen mi pech 😕
több mint 1 éve
pont nem látszott, hogy mennyire volt kifacsart az a térd. legalábbis én nem láttam.
több mint 1 éve
Na ha valami ez nem hiányzott, season endingnek néz ki, ne legyen igazam...Szerintem ez nem lehet kérdés, tuti valami komolyabb, máskülönben nem lenne bent ott minden.
Akkoss
több mint 1 éve
Na ha valami ez nem hiányzott, season endingnek néz ki, ne legyen igazam...tuti az
Akkoss
több mint 1 éve
Na ha valami ez nem hiányzott, season endingnek néz ki, ne legyen igazam...
több mint 1 éve
Kultúraváltás kellene ebbe a Dallasba, nem csak új HC.
Mint amikor a nyolcvanas évek végén berobbant Jones, kirúgta a nagyon szimpatikus, de fejben 15 évvel korábban ragadt Landryt és egy modern, pörgős életstílusra állította át a franchise-t.
Most is kéne valaki, aki új impulzust hoz (akár tulajdonosi szinten) és elmozdítja a klubot 1996-ból.
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
bazdmeg Hutchinson...
több mint 1 éve
Azt hiszem, átváltok másik meccsre...Red zont nézek 7 óra óta! Ott látom mind! 😁
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Azt hiszem, átváltok másik meccsre...
több mint 1 éve
na ez már kínos lesz így. MM itt is csúfosan bukik.csak itt már igazi sikerek se voltak
petey
több mint 1 éve
mi van velük? 😊Az elmúlt egy-két évben két csapatra mondtam, hogy túlhájpolt és túlértékelt: az Eaglesre és a Lionsra. A zöldek esetében lehet, hogy félig-meddig igazam volt, de a Detroitnál biztosan nem. Nagyon sajnos...Tavaly a 49ers is így hasított, aztán nézd most mi van velük. 2 éve meg a Philly még SB-t játszott, szóval ha nincs Andy Reid meg Mahomes, akkor nehéz a felkapottságnak megfelelni.
nagylaza, főpohárnok
balintbaba
több mint 1 éve
Hűha.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Az elmúlt egy-két évben két csapatra mondtam, hogy túlhájpolt és túlértékelt: az Eaglesre és a Lionsra. A zöldek esetében lehet, hogy félig-meddig igazam volt, de a Detroitnál biztosan nem. Nagyon sajnos...Tavaly a 49ers is így hasított, aztán nézd most mi van velük. 2 éve meg a Philly még SB-t játszott, szóval ha nincs Andy Reid meg Mahomes, akkor nehéz a felkapottságnak megfelelni.
nagylaza, főpohárnok
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
a falon múlik, ha az tart akkor lehet, ha valaki képes szétszedni akkor nemAz elmúlt egy-két évben két csapatra mondtam, hogy túlhájpolt és túlértékelt: az Eaglesre és a Lionsra. A zöldek esetében lehet, hogy félig-meddig igazam volt, de a Detroitnál biztosan nem. Nagyon sajnos...Kerdes hogy kielezett pillanatba lehet-e Goffra szamitani. Ebben nem vagyok meg meggyozve
nagylaza, főpohárnok
Blevi
több mint 1 éve
Az elmúlt egy-két évben két csapatra mondtam, hogy túlhájpolt és túlértékelt: az Eaglesre és a Lionsra. A zöldek esetében lehet, hogy félig-meddig igazam volt, de a Detroitnál biztosan nem. Nagyon sajnos...Kerdes hogy kielezett pillanatba lehet-e Goffra szamitani. Ebben nem vagyok meg meggyozve
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Az elmúlt egy-két évben két csapatra mondtam, hogy túlhájpolt és túlértékelt: az Eaglesre és a Lionsra. A zöldek esetében lehet, hogy félig-meddig igazam volt, de a Detroitnál biztosan nem. Nagyon sajnos...
több mint 1 éve
Kultúraváltás kellene ebbe a Dallasba, nem csak új HC.Mint amikor a nyolcvanas évek végén berobbant Jones, kirúgta a nagyon szimpatikus, de fejben 15 évvel korábban ragadt Landryt és egy modern, pörgős életstílusra állította át a franchise-t.
Most is kéne valaki, aki új impulzust hoz (akár tulajdonosi szinten) és elmozdítja a klubot 1996-ból.
több mint 1 éve
Csak ne olyan legyen aki mindig kiszopik a donto pillanatbanGera ZoliNekem nem kene. Valami fiatalabb energikus pali kellMcCarthy mehet a picsaba most nyugodtan. Ennek a csapatnak nincs helye a Po-ban.Jöhet a sötétnagy úr!😁
Blevi
Csita
Blevi
petey
több mint 1 éve
Gera ZoliNekem nem kene. Valami fiatalabb energikus pali kellMcCarthy mehet a picsaba most nyugodtan. Ennek a csapatnak nincs helye a Po-ban.Jöhet a sötétnagy úr!😁
Blevi
Csita
Blevi
több mint 1 éve
McCarthy mehet a picsaba most nyugodtan. Ennek a csapatnak nincs helye a Po-ban.Jöhet a sötétnagy úr!😁
Blevi