NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Dallas Cowboys - New York Giants
több mint 1 éve
Zet
1 549
Még egy TD-t benyelünk a végére azért
több mint 1 éve
Zet
1 549
esetleg még egy FG-t is próbálhatunk így
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
Kb Úgy drukkolunk ennek a deVitónak mint anno Erik az angolnának, hogy meg ne fulladjon szegény 😉
több mint 1 éve
Zet
1 549
És csináltunk egy TD-t
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
De azt már nem akarják annyira, olyan a helyzet ott mint amikor Murray-t behúzták rögtön egy évre ráDe ok most huztak iranyitot.A Carolina sem fog tudni már nyerni sajnos senki ellen, így az ezüst is szépen csillog ilyen erős mezőnyben, dse az elég is lenne szerintem, mert az 1/1-est nem annyira akarjuk mintha…Az Arizona még kettőt kell nyernie hogy megelőzzük a drafton, mert pont ellenük nyertünk. Akkor meg lenne a 2. helyMeglesz az 1/1 nekünk. Sztem nem kérdés. A következő 7 és fél meccsen ha összehozunk 5 first down-t, elégedett leszek.
ozibozi
Zet
ozibozi
Blevi
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
De ok most huztak iranyitot.A Carolina sem fog tudni már nyerni sajnos senki ellen, így az ezüst is szépen csillog ilyen erős mezőnyben, dse az elég is lenne szerintem, mert az 1/1-est nem annyira akarjuk mintha…Az Arizona még kettőt kell nyernie hogy megelőzzük a drafton, mert pont ellenük nyertünk. Akkor meg lenne a 2. helyMeglesz az 1/1 nekünk. Sztem nem kérdés. A következő 7 és fél meccsen ha összehozunk 5 first down-t, elégedett leszek.
ozibozi
Zet
ozibozi
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
A Carolina sem fog tudni már nyerni sajnos senki ellen, így az ezüst is szépen csillog ilyen erős mezőnyben, dse az elég is lenne szerintem, mert az 1/1-est nem annyira akarjuk mintha…Az Arizona még kettőt kell nyernie hogy megelőzzük a drafton, mert pont ellenük nyertünk. Akkor meg lenne a 2. helyMeglesz az 1/1 nekünk. Sztem nem kérdés. A következő 7 és fél meccsen ha összehozunk 5 first down-t, elégedett leszek.
ozibozi
Zet
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
De mi ha akarnánk sem tudnánk nyerni, BB meg nem tankol az utolsó évében vlsz.Az Arizona még kettőt kell nyernie hogy megelőzzük a drafton, mert pont ellenük nyertünk. Akkor meg lenne a 2. helyEllenünk lesz még fasza aki nyer az szop nagyobbat draftpoziban
ozibozi
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
ÁmenAz Arizona még kettőt kell nyernie hogy megelőzzük a drafton, mert pont ellenük nyertünk. Akkor meg lenne a 2. helyMeglesz az 1/1 nekünk. Sztem nem kérdés. A következő 7 és fél meccsen ha összehozunk 5 first down-t, elégedett leszek.
ozibozi
Zet
több mint 1 éve
Zet
1 549
Az Arizona még kettőt kell nyernie hogy megelőzzük a drafton, mert pont ellenük nyertünk. Akkor meg lenne a 2. helyMeglesz az 1/1 nekünk. Sztem nem kérdés. A következő 7 és fél meccsen ha összehozunk 5 first down-t, elégedett leszek.
ozibozi
több mint 1 éve
Smithnek enyi foci eleg is volt mara szerintem. Mazinak van egy TFLje.
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
Ez azt jelenti, hogy Dabollek is tankolnak, felesleges ebbe a csapatba most fektetniTeljesen szétesett a csapat, szerintem a D feladta hogy az INTbol nem csináltunk pontotAz hogy DeVito amokfuthat sokat elarul. Egy Barkleyt sikerult hozni?
Rodaron
Blevi
több mint 1 éve
Az Arizona még kettőt kell nyernie hogy megelőzzük a drafton, mert pont ellenük nyertünk. Akkor meg lenne a 2. helyEllenünk lesz még fasza aki nyer az szop nagyobbat draftpoziban
ozibozi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
Az Arizona még kettőt kell nyernie hogy megelőzzük a drafton, mert pont ellenük nyertünk. Akkor meg lenne a 2. hely
több mint 1 éve
Haba
641
Komolytalan ez igy senkit nem megbantva .Azt hiszem, ezzel mindenki egyetért.
Blevi
több mint 1 éve
Komolytalan ez igy senkit nem megbantva .
több mint 1 éve
Hozzánk jöhet második félidőre Barkley. Matt vagy Saquan igazából tökmind1
több mint 1 éve
Teljesen szétesett a csapat, szerintem a D feladta hogy az INTbol nem csináltunk pontotAz hogy DeVito amokfuthat sokat elarul. Egy Barkleyt sikerult hozni?
Rodaron
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
Teljesen szétesett a csapat, szerintem a D feladta hogy az INTbol nem csináltunk pontot
több mint 1 éve
Altalanossagban ertettem hogy nagyon erzi otFergusont jol megtalalta Dak.Mindenki futást várt…
Lamb meg igazi 88 vegre
Blevi
Még én is 😉
tamas424
több mint 1 éve
tamas424
1 758
Fergusont jol megtalalta Dak.Mindenki futást várt…
Lamb meg igazi 88 vegre
Blevi
Még én is 😉
több mint 1 éve
Fergusont jol megtalalta Dak.Lamb meg igazi 88 vegre
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
Miért zonazunk amikor az nem a mi játékunk