NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 632 — Cowboys fan
Remélem azért nem kezdjük el a run only mode-ot már most... 1 negyed van még Chip, pls., még nincs ez megnyerve.Hulkeinstein
dehogynem. szerinted hányszor kellene eladnotok a labdát, hogy egyáltalán megközelítsünk?
és ezzel a támadójátékkal, ami mostanában van?
több mint 10 éve
nfl_lover 912
h-ogy le-het eny-nyi-re ideges-ítőe-n besz-élni, m-int ebbe-n a júpíszi re-klámban?
több mint 10 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
na fiúk-Andák, most jön a Cowboys fordításStez
Miracle at the Jerrylands?
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 190 — Chalk Dawk fan
Jah, egyébként Shady kereken 1000 yardon jelenleg!444!!44

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 728 — Így remélem megfelelek nektek.....
na fiúk-Andák, most jön a Cowboys fordításStez
ja a másik irányba támadhatnak 😀 (remélem csak ennyi 😀)
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 183 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
"Nem tudom, hogy a Dallasról vagy a félidei showról mond el többet, de totál ugyanitt lennénk, ha Pitbull irányítana és Romo lenne a fellépő." 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 632 — Cowboys fan
Azért így szétfutni a Dallast... nem gondoltam volna....Highlander
McCoy vagy értékelhetetlen ellenünk, vagy szénné fut minket. most éppen a jó cipőjét vette fel.
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 190 — Chalk Dawk fan
Remélem azért nem kezdjük el a run only mode-ot már most... 1 negyed van még Chip, pls., még nincs ez megnyerve.Hulkeinstein
Nincs. XD 😀😀

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
na fiúk-Andák, most jön a Cowboys fordítás

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na, akkor most sem változott
Sanchez a 3. negyedben:
Passzolt yard: 7
Futott yard: 13
Nem rossz

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 902 — Eagles & Seahawks fan
Remélem azért nem kezdjük el a run only mode-ot már most... 1 negyed van még Chip, pls., még nincs ez megnyerve.
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 183 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
bunyó! végre valami izgalom a meccsen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 787
Nem is tudom ,hogy hogy tudják a Philly szurkolók elviselni ezt a secondary-t. Én minden percben szidnám őket a helyükben.Sixo67
Ajánlom figyelmedbe a packers-eagles meccset 😊MrMiksa
Meg a Cardinalst 😀Highlander
Ott nem voltak olyan szarok, 2 nagy játék lett beszopva, azoktól függetlenül korrekt teljesítményt nyújtott a brigádmustaine
Abból a 2. meccset eldöntő baki volt. igaz kellett előtte foles szarakodása a rz-ban
több mint 10 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
a hangmérnök a sport tv-nél is elaludt, csak le kellene venni a háttérzenét nem?baggio
Matuz arena rock fan, és unatkozik, problem?
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
a hangmérnök a sport tv-nél is elaludt, csak le kellene venni a háttérzenét nem?baggio
Höri beszabadult a vezérlőterembe és nyomatja a zúzást. 😀😀
több mint 10 éve
egonj Washington Commanders 149

Áá minek kellett felhoznod, már pont megfeledkeztem róla.. Most nem tudok nem arra figyelni.

HTTR
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Azért így szétfutni a Dallast... nem gondoltam volna....

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 980 — Apu ökölbeszorított keze
kell az izgalom

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Zúzós játékhoz zúzós zene
Ez az igazi futball

több mint 10 éve
Pont ezt akartam írni.

több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
a hangmérnök a sport tv-nél is elaludt, csak le kellene venni a háttérzenét nem?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Nem is tudom ,hogy hogy tudják a Philly szurkolók elviselni ezt a secondary-t. Én minden percben szidnám őket a helyükben.Sixo67
Ott nem voltak olyan szarok, 2 nagy játék lett beszopva, azoktól függetlenül korrekt teljesítményt nyújtott a brigádmustaine
Azért mondom, hogy 2-3 labdát dobnak rád mélyen oszt td. mondjuk az egyik screen volt.

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 980 — Apu ökölbeszorított keze
innen már csak futunk

több mint 10 éve
Ott nem voltak olyan szarok, 2 nagy játék lett beszopva, azoktól függetlenül korrekt teljesítményt nyújtott a brigád

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 728 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem novemberben clutch Romo?iktriad
altatunk a visszavágóra. mi különben is idegenben játszunk jobban.slowmotion
egyébként komolyan ez jutott eszembe, olyan mintha ma főleg az edzők nem akartak volna nyerni, bár nyilván ilyen nincs