NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 633
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Denver Broncos - Kansas City Chiefs
több mint 4 éve
Szépíthetünk bármit rajta, mutogathatunk ujjal bárkire és bármire, hogy miért nem megy, nekem még rohadtul hiányzik Locktól egy olyan meccs, amiben megmutatja, hogy ellenszélben is tud nagyot alkotni.Tegyük hozzá hármújuk közül magasan Lock-nak van a legjobb mozgása de azért az gáz, hogy még mindig neki van közülük a legkevesebb TD-je idén...
Gerichill
több mint 4 éve
Gerichill
526
Szépíthetünk bármit rajta, mutogathatunk ujjal bárkire és bármire, hogy miért nem megy, nekem még rohadtul hiányzik Locktól egy olyan meccs, amiben megmutatja, hogy ellenszélben is tud nagyot alkotni.
több mint 4 éve
xrace77
4 515
Mindig van kifogás.Miért olyan nehéz egy tök egyedül álló elkapóhoz pontosan dobni azt a nyomorult labdát?!ha freemant mondod akkor ott volt a nyomás rajta és azért nem sikerült ...
Nem értem.
xrace77
Negritis
több mint 4 éve
grat chiefs
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Miért olyan nehéz egy tök egyedül álló elkapóhoz pontosan dobni azt a nyomorult labdát?!ha freemant mondod akkor ott volt a nyomás rajta és azért nem sikerült ...
Nem értem.
xrace77
több mint 4 éve
Épp 3+ TD-vel égünk egy nem túl éles Mahomes elleni Chiefs-el szemben, akiknek elviekben a hóvihar nem is kedvezne. Egy picit azért csak lehet szomorkodniEgyreszt Mahomesnak mindegy a hoeses, szakado eso, rossz OL, akarmi. Ezert felmilliardos QB.
FLZOLI
Masreszt mikor a gyengebb csapatnak jonnek a ST TDk, Fumbli, IT TDk, biroi tevedesek, akkor van meccs. Mikor az erosebbnek dobja gep ezeket, akkor egyoldalu gyozelem.
Persze, nyilvan nem jo nezni ,hogy beall egy csere QB (Henne, erted), es azt is megtehetik a vegen, mert olyan mindegy. Es meg o is TDt er el.
Pedig vannak jo jatekok ott is, de az ilyenkor mindegy. Ha a jobb csapatnak szerencseje is van ,akkor minden mindegy.
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Azért futtatják ki, mert a jó futójáték mellett a bootleg könnyebben eladható és amíg jó hatásfokkal megdobja, egyébként szerintem igen, addig jó play-eket lehet belőle csinàlni és kisebb a teher a falon is. Pont ma nem csináltuk, nem is értem miért, pedig ment a futás, ezért vol ennyi sack, ez a fal nem tud hosszab védeni egy QB-t jelen pillanatban közepes nyomással szemben se.A lábmunkát aláírom, elég mobilis, de szerintem túl sokszor futtatják botleggel ki a zsebből. Oké a ropi fal összeomlik és nincs más, de attól még nem lenne muszáj ténylegesen futtában is passzolnia. Csomószor látszik, hogy nem áll bele a dobásba ilyenkor. Nyílván menő a Mahomes style de ahhoz olyan kar és tehetség kell ami neki van.Oké ezt értem, de ezek jelenetek.el lát addig ameddig kell, rendbe van a lábmunkája
Tulajdonságra értettem, hogy mik azok a skillek amik szerintetek Lock-ban már most megvannak és legit franchise QB szintűek? Mert eddig szinte mindig a plafont láttam, hogy magasan lehet a plafonja
FLZOLI
a nyomást alapvetően jól kezeli ami ha a rookie mistakek megszűnnek elit is lehet
inkább az hogy nem látni olyan kifejezett hibát ami annyira red flag hogy javíthatatlan
és az elmúlt évek után ennek örülni kell, ettől függetlenül ha a szezon végére nem rakja magát össze én is QB draftért és új edző gárdáért fogok kiáltani
Negritis
FLZOLI
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
xrace77
4 515
Miért olyan nehéz egy tök egyedül álló elkapóhoz pontosan dobni azt a nyomorult labdát?!Nem értem.
több mint 4 éve
Épp 3+ TD-vel égünk egy nem túl éles Mahomes elleni Chiefs-el szemben, akiknek elviekben a hóvihar nem is kedvezne. Egy picit azért csak lehet szomorkodnicsalódott dühöt érzek mer olyan hibákat csináltunk amik kurvára elkerülhetőek lettek volna és azok nélkül akár meccsbe is lehetnénk
FLZOLI
vagy legalábbis többre kényszerítjük Mahomes-t
több mint 4 éve
itt is látszik hogy felmerül a fal-gameplan-edzők problémájaA lábmunkát aláírom, elég mobilis, de szerintem túl sokszor futtatják botleggel ki a zsebből. Oké a ropi fal összeomlik és nincs más, de attól még nem lenne muszáj ténylegesen futtában is passzolnia. Csomószor látszik, hogy nem áll bele a dobásba ilyenkor. Nyílván menő a Mahomes style de ahhoz olyan kar és tehetség kell ami neki van.Oké ezt értem, de ezek jelenetek.el lát addig ameddig kell, rendbe van a lábmunkája
Tulajdonságra értettem, hogy mik azok a skillek amik szerintetek Lock-ban már most megvannak és legit franchise QB szintűek? Mert eddig szinte mindig a plafont láttam, hogy magasan lehet a plafonja
FLZOLI
a nyomást alapvetően jól kezeli ami ha a rookie mistakek megszűnnek elit is lehet
inkább az hogy nem látni olyan kifejezett hibát ami annyira red flag hogy javíthatatlan
és az elmúlt évek után ennek örülni kell, ettől függetlenül ha a szezon végére nem rakja magát össze én is QB draftért és új edző gárdáért fogok kiáltani
Negritis
FLZOLI
hozzáadva a félhalott WR sort már látszik hogy van gond
nem mondom hogy biztosan ő a megoldás, de ha összeálltak volna a dolgok ahogy szezon előtt vártuk, és nem sérül le Sutton, nem esik ki Lindsay, ... akkor bíztatóbb is lehetne a dolog
és akkor még ott van Shurmur is aki számomra nagyobb ludas a gyenge O#ban mint bárki
és ha leváltjuk megint akkor 3 év 3 OC Lock előtt ami ritkán sül el jól (Alex Smith mesélhetne)
több mint 4 éve
amúgy ez egy olyan sport,amit nagyban az oldalvonal mellett dől el. szerintem nagyobb probléma van ott mint Lock-kal.
Lock-kal van aki tudna mit kezdeni. Okweakárki nem gyenge elkapó TE. Szóval pl szidtuk a tavalyi O kordinátort, Kengurut, de
vele jobbnak láttam Lock-ot mint Sármörrel..
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 4 éve
Épp 3+ TD-vel égünk egy nem túl éles Mahomes elleni Chiefs-el szemben, akiknek elviekben a hóvihar nem is kedvezne. Egy picit azért csak lehet szomorkodniOké, köszi. 😉Lock nem szar QB.Oké ezt értem, de ezek jelenetek.egyrészt nem idén ment oda az edző, és nem csak Brady ment odaEzt értem, de akkor miért kell a fejem venni, ha folyamatosan a kultúrát emlegetem? Melyik jó csapattól látsz ilyet folyamatosan?de érted ott volt kb 4 TD múlt héten az elkapók kezében az elvileg elit Pats D#vel szembenNyilván, simán pattannék én is rá ha tehetném. Nem örülök, hogy nem tehetem, de nem is teszek úgy, mintha a világ összes ideje lenne belejönni és csak egy apró pici lépés lenne előtte, hogy berúgja az ajtót.múlt héten a passzokban meg volt a szikra, csak az elkapók basztak elkapniWelcome to looser culture country mentality.hasonló mint a james, pats ...Naaa mi a baj a Real szurkolókkal? 😀real szurkoló, engedd el ...2 hsz-el rád szálltam? 😀Leszállhatnál rólam és inkább kövesd a meccset 😊Nem, csak ha már egy este alatt 20-szor írja le, az mély utálatra utal nálamValszeg csak ennyi alapja lehet hogy valaki nem látja fr QB-nak a srácotNa itt a garbage time, ideje dobni 1 TD-t hogy azt higgye néhány szurkoló, hogy megvan a franchise QB 😊Neked Lock megdugta a csajod? Vagy valamelyik egyetemi QB managere vagy?
FLZOLI
StormST
PM_the_sheriff
StormST
FLZOLI
Inkább akkor te is kövesd a meccset, hátha látsz néha pozitívumot is, nem csak a negatívumot, amit keresel...
StormST
Negritis
roberto23
a sok siker miatt ha vki nem minden idők legjobbja akkor már csak szar lehet 😀
Negritis
Nem kell valaki TOP legyen, de törekednie kell rá és legalább a szikra ott legyen benne.
FLZOLI
ha dob 4 TD-t akkor most a bandwagonon ülnél ...
most meg a hó nem igazán segíti a dropkirály elkapók mellé, és még Gordon is pályán van Lindsay helyett
1-1 passz, 1-1 play vagy akár 1-1 meccs kevés ahhoz h megítéljük mi van
a szezon végén valszeg lesz elég adat ahhoz hogy levonjuk a következtetést hogy mi a szitu
Negritis
FLZOLI
arról nem tehet h nem kapták el, arról tehet hogy b2b int volt
ahogy ma se tehet arról hogy Gordon kretén, Hamler odadobja matyinak
arról tehet hogy túldobja, de a nyomás folyamat ott van és mikor végre jönne vmi ritmus a játékába akkor valaki átmegy kreténbe
Negritis
A TB chocker csapat volt eddig, idén oda ment egy jó edző és Brady és máris behúzzák a necces meccseket hülyeségek nélkül. Kiragadott példa oké
FLZOLI
másrészt szikrát szerettél volna látni a QB-tól és én felhoztam neked a szikrákat amiket mi látunk
az hogy a WR elejti nem Lock hibája (alapvetően, nyilván vannak azok a passzok amik igen)
Negritis
FLZOLI
Csak szarul játszik.
Meg szarok a statok.
Meg sérült mindneki.
Amúgy simán MVP.
Majd jövőre persze.
PM_the_sheriff
Meg szerencse, hogy itt vagy te, aki mutatja a fényt nekünk.
roberto23
több mint 4 éve
A lábmunkát aláírom, elég mobilis, de szerintem túl sokszor futtatják botleggel ki a zsebből. Oké a ropi fal összeomlik és nincs más, de attól még nem lenne muszáj ténylegesen futtában is passzolnia. Csomószor látszik, hogy nem áll bele a dobásba ilyenkor. Nyílván menő a Mahomes style de ahhoz olyan kar és tehetség kell ami neki van.Oké ezt értem, de ezek jelenetek.el lát addig ameddig kell, rendbe van a lábmunkája
FLZOLI
Negritis
több mint 4 éve
Oké, köszi. 😉Lock nem szar QB.Oké ezt értem, de ezek jelenetek.egyrészt nem idén ment oda az edző, és nem csak Brady ment odaEzt értem, de akkor miért kell a fejem venni, ha folyamatosan a kultúrát emlegetem? Melyik jó csapattól látsz ilyet folyamatosan?de érted ott volt kb 4 TD múlt héten az elkapók kezében az elvileg elit Pats D#vel szembenNyilván, simán pattannék én is rá ha tehetném. Nem örülök, hogy nem tehetem, de nem is teszek úgy, mintha a világ összes ideje lenne belejönni és csak egy apró pici lépés lenne előtte, hogy berúgja az ajtót.múlt héten a passzokban meg volt a szikra, csak az elkapók basztak elkapniWelcome to looser culture country mentality.hasonló mint a james, pats ...Naaa mi a baj a Real szurkolókkal? 😀real szurkoló, engedd el ...2 hsz-el rád szálltam? 😀Leszállhatnál rólam és inkább kövesd a meccset 😊Nem, csak ha már egy este alatt 20-szor írja le, az mély utálatra utal nálamValszeg csak ennyi alapja lehet hogy valaki nem látja fr QB-nak a srácotNa itt a garbage time, ideje dobni 1 TD-t hogy azt higgye néhány szurkoló, hogy megvan a franchise QB 😊Neked Lock megdugta a csajod? Vagy valamelyik egyetemi QB managere vagy?
FLZOLI
StormST
PM_the_sheriff
StormST
FLZOLI
Inkább akkor te is kövesd a meccset, hátha látsz néha pozitívumot is, nem csak a negatívumot, amit keresel...
StormST
Negritis
roberto23
Negritis
Nem kell valaki TOP legyen, de törekednie kell rá és legalább a szikra ott legyen benne.
FLZOLI
most meg a hó nem igazán segíti a dropkirály elkapók mellé, és még Gordon is pályán van Lindsay helyett
a szezon végén valszeg lesz elég adat ahhoz hogy levonjuk a következtetést hogy mi a szitu
Negritis
FLZOLI
arról tehet hogy túldobja, de a nyomás folyamat ott van és mikor végre jönne vmi ritmus a játékába akkor valaki átmegy kreténbe
Negritis
A TB chocker csapat volt eddig, idén oda ment egy jó edző és Brady és máris behúzzák a necces meccseket hülyeségek nélkül. Kiragadott példa oké
FLZOLI
másrészt szikrát szerettél volna látni a QB-tól és én felhoztam neked a szikrákat amiket mi látunk
az hogy a WR elejti nem Lock hibája (alapvetően, nyilván vannak azok a passzok amik igen)
Negritis
FLZOLI
Csak szarul játszik.
Meg szarok a statok.
Meg sérült mindneki.
Amúgy simán MVP.
Majd jövőre persze.
PM_the_sheriff
Meg szerencse, hogy itt vagy te, aki mutatja a fényt nekünk.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Oké ezt értem, de ezek jelenetek.el lát addig ameddig kell, rendbe van a lábmunkája
FLZOLI
több mint 4 éve
PM_the_sheriff
1 155
Lock nem szar QB.Oké ezt értem, de ezek jelenetek.egyrészt nem idén ment oda az edző, és nem csak Brady ment odaEzt értem, de akkor miért kell a fejem venni, ha folyamatosan a kultúrát emlegetem? Melyik jó csapattól látsz ilyet folyamatosan?de érted ott volt kb 4 TD múlt héten az elkapók kezében az elvileg elit Pats D#vel szembenNyilván, simán pattannék én is rá ha tehetném. Nem örülök, hogy nem tehetem, de nem is teszek úgy, mintha a világ összes ideje lenne belejönni és csak egy apró pici lépés lenne előtte, hogy berúgja az ajtót.múlt héten a passzokban meg volt a szikra, csak az elkapók basztak elkapniWelcome to looser culture country mentality.hasonló mint a james, pats ...Naaa mi a baj a Real szurkolókkal? 😀real szurkoló, engedd el ...2 hsz-el rád szálltam? 😀Leszállhatnál rólam és inkább kövesd a meccset 😊Nem, csak ha már egy este alatt 20-szor írja le, az mély utálatra utal nálamValszeg csak ennyi alapja lehet hogy valaki nem látja fr QB-nak a srácotNa itt a garbage time, ideje dobni 1 TD-t hogy azt higgye néhány szurkoló, hogy megvan a franchise QB 😊Neked Lock megdugta a csajod? Vagy valamelyik egyetemi QB managere vagy?
FLZOLI
StormST
PM_the_sheriff
StormST
FLZOLI
StormST
Negritis
roberto23
Negritis
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
Csak szarul játszik.
Meg szarok a statok.
Meg sérült mindneki.
Amúgy simán MVP.
Majd jövőre persze.
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 4 éve
Nem is kell, hogy idén kiderüljön, az most pech, hogy Sutton kiesett és neki többet kéne hozni, de ettől még nem szabad róla komoly ítéletet hozni ez után a szezon után szerintem.ez idén nem fog kiderülni sztem, de a kövi szezon végére már lehet látni hogy tud-e elit lenniJuditnál nekem az a kérdés, hogy Demaryius szinten tud-e majd a drop-ok mellet zseniális dolgokat is csinálni. Ha igen, akkor nem lesz bust, de ha ennyi marad a hiba, akkor rá lehet majd illeszteni a jelzőt...Judit eddig nagyobb bust aspiráns, de megvárnám a 2. évetIgen, ő keveset játszott eddig, ha ő bust, akkor Juditka is, ahány dropja volt már eddig...Nevetséges. Hamler nekem erősen bust szagú eddig.ilyet se lehet kijelenteni a 4. meccsén senkinek, főleg egy WR-nek 😀
roberto23
Negritis
StormST
persze ne kapjon senki Latimer treatment-t hogy évekig várjuk a kitörést, de fél szezon után se kell lehúzni a keresztvizet
Hamilton-t el lehet engedni, de pl Patrick kicsit a semmiből robbant be idén
Negritis
StormST
Negritis
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
xrace77
4 515
Itt most mire gondolt a költő?
több mint 4 éve
Pontosan...Imadom a macskakat! Es kutyakat. Ertek is hozza, mindenki hozzam hozza, akinek vmi gondja van a sajatjaval. Tobbet ernek, mint neheny ember, mar elnezest!A Raiderst kozben lenyomtak, mint a belyeget. A Bolts egalra all. Az kurva izgis. Nekem.Ennyi mindenre figyelsz egyszerre, de szegény macskát szívrohamba kergeted? 😊
Lehet van akit zavar, hogy ezeket beirom, de en csak igy tudok futballt nezni. Bocs!
ulpianus
FLZOLI
ulpianus
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 4 éve
Oké ezt értem, de ezek jelenetek.egyrészt nem idén ment oda az edző, és nem csak Brady ment odaEzt értem, de akkor miért kell a fejem venni, ha folyamatosan a kultúrát emlegetem? Melyik jó csapattól látsz ilyet folyamatosan?de érted ott volt kb 4 TD múlt héten az elkapók kezében az elvileg elit Pats D#vel szembenNyilván, simán pattannék én is rá ha tehetném. Nem örülök, hogy nem tehetem, de nem is teszek úgy, mintha a világ összes ideje lenne belejönni és csak egy apró pici lépés lenne előtte, hogy berúgja az ajtót.múlt héten a passzokban meg volt a szikra, csak az elkapók basztak elkapniWelcome to looser culture country mentality.hasonló mint a james, pats ...Naaa mi a baj a Real szurkolókkal? 😀real szurkoló, engedd el ...2 hsz-el rád szálltam? 😀Leszállhatnál rólam és inkább kövesd a meccset 😊Nem, csak ha már egy este alatt 20-szor írja le, az mély utálatra utal nálamValszeg csak ennyi alapja lehet hogy valaki nem látja fr QB-nak a srácotNa itt a garbage time, ideje dobni 1 TD-t hogy azt higgye néhány szurkoló, hogy megvan a franchise QB 😊Neked Lock megdugta a csajod? Vagy valamelyik egyetemi QB managere vagy?
FLZOLI
StormST
PM_the_sheriff
StormST
FLZOLI
StormST
Negritis
roberto23
Negritis
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
Negritis
több mint 4 éve
ez idén nem fog kiderülni sztem, de a kövi szezon végére már lehet látni hogy tud-e elit lenniJuditnál nekem az a kérdés, hogy Demaryius szinten tud-e majd a drop-ok mellet zseniális dolgokat is csinálni. Ha igen, akkor nem lesz bust, de ha ennyi marad a hiba, akkor rá lehet majd illeszteni a jelzőt...Judit eddig nagyobb bust aspiráns, de megvárnám a 2. évetIgen, ő keveset játszott eddig, ha ő bust, akkor Juditka is, ahány dropja volt már eddig...Nevetséges. Hamler nekem erősen bust szagú eddig.ilyet se lehet kijelenteni a 4. meccsén senkinek, főleg egy WR-nek 😀
roberto23
Negritis
StormST
persze ne kapjon senki Latimer treatment-t hogy évekig várjuk a kitörést, de fél szezon után se kell lehúzni a keresztvizet
Hamilton-t el lehet engedni, de pl Patrick kicsit a semmiből robbant be idén
Negritis
StormST
több mint 4 éve
PM_the_sheriff
1 155
Mindenki nyugodjon meg!
Garbage time-os kozmetikázásban már királyok vagyunk. 😛
xrace77
Mindenki nyugodjon meg!Jogos!!!
xrace77
Máskor elég az utolsó 10 percre bekapcsolni. Aztán onnantól SB vagy bust
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 4 éve
Mindenki nyugodjon meg!a jetsnek ez se megy 😀
xrace77
több mint 4 éve
xrace77
4 515
Mindenki nyugodjon meg! Garbage time-os kozmetikázásban már királyok vagyunk. 😛
több mint 4 éve
nyilván "garbage time", de végre egy értelmesen hiba nélkül összerakott drive