NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Denver Broncos - Kansas City Chiefs
több mint 4 éve
Mi miért vagyunk ekkora lúzerek? - indokolt obligát kérdés hamar eljött..Mahomes-al el kell hitetni hogy van esélyük
Zalán
több mint 4 éve
sztem ma már bármiből fel lehet épülni rendesen ha csak 1x történik megSutton-nak amúgy milye szakadt? Felépülhet belőle teljesen?meglátjuk, jó lesz ő szttemHamler szerintem ropi lesz, nem fogja bírni a ligát.Sutton-Hamler-Judit mellé szép 4. opció lehetne Fant és Okwe melléPatrick elég szépen doglozik a sztárok hiányábanSima No3 lehet jövőre
Negritis
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
amúgy torn ACL
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Mi miért vagyunk ekkora lúzerek? - indokolt obligát kérdés hamar eljött..
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 4 éve
McManus az előző heti god mode-ból hamar visszatért....12/13 FG és 8/8 xp volt eddig a szezonba, szóval nem csak 1 meccses god mode 😀
FLZOLI
ettől még csúnya h ez kimaradt
több mint 4 éve
Sutton-nak amúgy milye szakadt? Felépülhet belőle teljesen?meglátjuk, jó lesz ő szttemHamler szerintem ropi lesz, nem fogja bírni a ligát.Sutton-Hamler-Judit mellé szép 4. opció lehetne Fant és Okwe melléPatrick elég szépen doglozik a sztárok hiányábanSima No3 lehet jövőre
Negritis
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
Negritis
több mint 4 éve
Na ez pofás kis drive volt. Szép volt Lock.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
McManus az előző heti god mode-ból hamar visszatért....
több mint 4 éve
Lecsó
3 115
Mint ha Peytont látnám
több mint 4 éve
de a padról, hogy lesz neki sok lóvé jövőre. a bills szintén majdnem tuti rájátszás csapat run heavy off.En azt is adtam volna. Igy dontott. Mi jol jartunk. Meglatjuk a szamait. Mert itt a passzra figyelnek a vedok, kijohet belole jol. akar POban is lehet barmi. CEH is futo, leserulhet, ujonc, lehet hibazik parat. Kiderul. De van eselye jo szamokra.
anyagilag, erkölcsileg, mindenhogy jobban járt volna.
gedam
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
meki wtf?!!??!?!?ma nem lesz sör
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
meglátjuk, jó lesz ő szttemHamler szerintem ropi lesz, nem fogja bírni a ligát.Sutton-Hamler-Judit mellé szép 4. opció lehetne Fant és Okwe melléPatrick elég szépen doglozik a sztárok hiányábanSima No3 lehet jövőre
Negritis
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
több mint 4 éve
Lock ezt most eladta 😀Úgy nagy luxus lesz azért hogy ott lesz főleg hogy bármikor benne van hogy valaki megsérülSutton-Hamler-Judit mellé szép 4. opció lehetne Fant és Okwe melléPatrick elég szépen doglozik a sztárok hiányábanSima No3 lehet jövőre
Negritis
FLZOLI
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
xrace77
4 515
Lock TD 😀
több mint 4 éve
kicsifiú megfutotta
több mint 4 éve
Hamler szerintem ropi lesz, nem fogja bírni a ligát.Sutton-Hamler-Judit mellé szép 4. opció lehetne Fant és Okwe melléPatrick elég szépen doglozik a sztárok hiányábanSima No3 lehet jövőre
Negritis
FLZOLI
Negritis
több mint 4 éve
de a bills-szel nem lesz gyűrűde a padról, hogy lesz neki sok lóvé jövőre. a bills szintén majdnem tuti rájátszás csapat run heavy off.nem vágom minek ment a kc-be bell. tényleg nem. oké itt a legnagyobb esélye, hogy gyűrűt nyerjen, de beült padozni egy újonc mögé aprópénzért. sztem ez nagyon gáz így, persze ő tudja. billsnél mondjuk lóvé is több lett volna, meg hozzáadott értéke is lenne neki.nyer egy gyűrűt a padon aztán jövőre megy vhova rendes pénzért/szerepért
gedam
Negritis
gedam
több mint 4 éve
Sutton-Hamler-Judit mellé szép 4. opció lehetne Fant és Okwe melléPatrick elég szépen doglozik a sztárok hiányábanSima No3 lehet jövőre
Negritis
FLZOLI
több mint 4 éve
gedam
5 905
de a padról, hogy lesz neki sok lóvé jövőre. a bills szintén majdnem tuti rájátszás csapat run heavy off.nem vágom minek ment a kc-be bell. tényleg nem. oké itt a legnagyobb esélye, hogy gyűrűt nyerjen, de beült padozni egy újonc mögé aprópénzért. sztem ez nagyon gáz így, persze ő tudja. billsnél mondjuk lóvé is több lett volna, meg hozzáadott értéke is lenne neki.nyer egy gyűrűt a padon aztán jövőre megy vhova rendes pénzért/szerepért
gedam
Negritis
több mint 4 éve
Megint vezet a Raiders. Remelem elkapjak az agyonszopkodott Tampat.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Patrick elég szépen doglozik a sztárok hiányábanSima No3 lehet jövőre
Negritis
több mint 4 éve
nah és akkor ugye az RZ betegség ...
több mint 4 éve
Patrick elég szépen doglozik a sztárok hiányában
több mint 4 éve
nah elkapást megadják?