NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Denver Broncos - Oakland Raiders
több mint 6 éve
azt mondja double coverage volt. de ha Reggie Nelson van ott akkor csak szimpla...És amilyen messze volt Conley, nulla
deyell
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 6 éve
half timeba a denver azt talalta ki, hogy Conleyra dobnak mindent
több mint 6 éve
deyell
11 702
azt mondja double coverage volt. de ha Reggie Nelson van ott akkor csak szimpla...
choose life
több mint 6 éve
Ótvar nagy DPI volt, köszi zebrák ismét...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
Cruyffista
3 346
nevetséges
több mint 6 éve
Cruyffista
3 346
jó nagy pass interference.
több mint 6 éve
Ez sajnos nem lesz meg, nem birtokolta rendesen...Mondjuk azért nem, mert a CB két ütemmel korábban egy baszott nagyot rávágott a kezére, de ezt persze nem lehet mérlegelni a visszanézésnél...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
Surda
3 297
Csak kellene járni edzésre!Még jó😂😂CooooooopBezzeg te lemozognád 😁
CB34
Surda
CB34
több mint 6 éve
mozgott a labda...
több mint 6 éve
Sztem ez vissza jön
több mint 6 éve
a rams jelenleg 27ü0ra megy a Cards ellen.Fura a difi...1TD és kiütött 2 kezdő DB-tnem tudom eldönteni, hogy a múltheti, vagy a mostani a real DC. Szvsz a mai offense erősen ligaelit irányba tendál.
Rolni
Amadeus
Ennyire jó a Rams? Ennyire gyenge a Broncos? Ennyire számít Carr-nak a középső nyomás?
Rolni
több mint 6 éve
Surda
3 297
Meg az a kibaszott media felhajtasFura a difi...1TD és kiütött 2 kezdő DB-tnem tudom eldönteni, hogy a múltheti, vagy a mostani a real DC. Szvsz a mai offense erősen ligaelit irányba tendál.
Rolni
Amadeus
Ennyire jó a Rams? Ennyire gyenge a Broncos? Ennyire számít Carr-nak a középső nyomás?
Rolni
Griden Mack első meccs.
Remélem lenyukszik
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 896
nem tudom, de tényleg. 22/23, 1 TD, minden playaction, minden route ül. Gyakorlatilag hibátlan az offense. Ha a Rams ennyire jó, akkor PO-ba megyünk idén, mert a legerősebb D# ellen már játszottunk, náluk jobb nem fog szembe jönni.Fura a difi...1TD és kiütött 2 kezdő DB-tnem tudom eldönteni, hogy a múltheti, vagy a mostani a real DC. Szvsz a mai offense erősen ligaelit irányba tendál.
Rolni
Amadeus
Rolni
3:41 alatt, 6 playből végig mentünk a pályán. Love u Chucky.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
OL jól tolja ma!!
több mint 6 éve
mivan, vki megtalálta a stickum szekrény kulcsát?
több mint 6 éve
xrace77
4 515
Phillips egy zseni, Woods egy barom.Fura a difi...1TD és kiütött 2 kezdő DB-tnem tudom eldönteni, hogy a múltheti, vagy a mostani a real DC. Szvsz a mai offense erősen ligaelit irányba tendál.
Rolni
Amadeus
Rolni
több mint 6 éve
Fura a difi...1TD és kiütött 2 kezdő DB-tnem tudom eldönteni, hogy a múltheti, vagy a mostani a real DC. Szvsz a mai offense erősen ligaelit irányba tendál.
Rolni
Amadeus
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 896
1TD és kiütött 2 kezdő DB-tnem tudom eldönteni, hogy a múltheti, vagy a mostani a real DC. Szvsz a mai offense erősen ligaelit irányba tendál.
Rolni
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
jó, sztem nekem mára ennyi voltggwp
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
1TD és kiütött 2 kezdő DB-t