Divisional szombat
több mint 3 éve
Juj, de trükkös!jaj megint a miamit utánozzák
Assurbanapli
több mint 3 éve
pecsi92
505
Most kell a pontszerzés, de nagyon
több mint 3 éve
hoppá
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
dühítő, hogy a Rams amiatt kap ki mert a védelmük nem hozza az elvárt szinteta Packers meg a védelme ellenére nyer
NB2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Ez a Zoli is milyen analitikus, nem neki kell menni a 2 pontosnak 16 pontos hátrányba?hogy tudd mennyi pont kell még?
több mint 3 éve
Az igen!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
na, 3 a magyar igazság? 😀annyira kitartóan optimisták mint szűz srác aki szintet emelne a pettingenNagyon meglepte ez a wildcat a Packers védelmét. Mindkétszer...pont írni is akartam, hogy ez elsőre is olyan jól működött 😀
Jakehomer
shagi0206
briareos
több mint 3 éve
jött is 😀ha nincs más, akkor jöhet az erőszak 😀annyira kitartóan optimisták mint szűz srác aki szintet emelne a pettingenNagyon meglepte ez a wildcat a Packers védelmét. Mindkétszer...pont írni is akartam, hogy ez elsőre is olyan jól működött 😀
Jakehomer
shagi0206
briareos
shagi0206
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Juj, de trükkös!
több mint 3 éve
dühítő, hogy a Rams amiatt kap ki mert a védelmük nem hozza az elvárt szintet
több mint 3 éve
három a több mint 3 éve
Három a Rams igazságNagyon meglepte ez a wildcat a Packers védelmét. Mindkétszer...pont írni is akartam, hogy ez elsőre is olyan jól működött 😀
Jakehomer
shagi0206
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
hook and ladder, wow!!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
ha nincs más, akkor jöhet az erőszak 😀annyira kitartóan optimisták mint szűz srác aki szintet emelne a pettingenNagyon meglepte ez a wildcat a Packers védelmét. Mindkétszer...pont írni is akartam, hogy ez elsőre is olyan jól működött 😀
Jakehomer
shagi0206
briareos
több mint 3 éve
annyira kitartóan optimisták mint szűz srác aki szintet emelne a pettingenNagyon meglepte ez a wildcat a Packers védelmét. Mindkétszer...pont írni is akartam, hogy ez elsőre is olyan jól működött 😀
Jakehomer
shagi0206
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Goff-ot nem fogta senki, ha jól láttam.őt a szerződése tartja
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Azért McVay is elmehet a fenébe egy-két hívásával...
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
Nagyon meglepte ez a wildcat a Packers védelmét. Mindkétszer...pont írni is akartam, hogy ez elsőre is olyan jól működött 😀
Jakehomer
több mint 3 éve
dehogy nők, férfi exbolttulajok akik utcára kerültek miután az amazon bedöntötte a kiskeredelmetasian women számol? 😀ugyanmár CPU.de nem az AWS számol 😀cloud computing smafu?más kérdés hogy az aws nem számol 😀Hm Zoli kész tényként mondta, hogy Daboll lesz a Chargers HC-je. Tud valamit, amit még Schefter se?AWS kiszámolta azt is
iktriad
gamerkr
Negritis
gamerkr
az AWS az egy cloud server, nem az fog számolni hanem alatta a cpu
vagy pedig az a process amit futtatna aws-ben
Negritis
egy nagy ablaktalan warehouse 10ezer ázsiaival akik abakuszokat tologatnak
briareos
Negritis
több mint 3 éve
Nagyon meglepte ez a wildcat a Packers védelmét. Mindkétszer...
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Goff-ot nem fogta senki, ha jól láttam.
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
Én eladtam a részvényeimet, amikor Skelton volt a kezdő QB 😀a Cardinalshoz nekem van kontaktom a fórumból, shagi csak közvetítő 😀ja neked nincs direkt line-od a kedvenc csapatod FO-jába? kivételes vagy akkor mert itt kb mindenki úgy nyilatkozik mindig mintha döntéshozó lenne 😀erről nem én döntök 😀xavien howard might be interestedNekünk pont kéne egy elit CB - egy olyan, mint PP volt mondjuk 5 éve. Most meg 2. számú cb-nek is gyenge.Ramsey megmutatja ma, hogy miért nem adunk nagy pénzt cornernek.Utálom a hátfájóst a személyisége miatt, de azért az ettől még tény, hogy ELIT CB. Nagyon csapat a seggét verné a földhöz, hogy egy ilyen CB-je legyen.
Amadeus
iktriad
shagi0206
briareos
shagi0206
briareos
Löfli
több mint 3 éve
SBL
2 213
Az a meglepő, hogy Pettine nem veszi észreKingre játszanak. Bántóan könnyen szereznek yardokat rólaMeglepő...
SBL
nagylaza