Divisional szombat
több mint 3 éve
sztem időkérésfigyeljétek meg most jön a Packers TO ( én csak szólok előre)Fumbli lesz vagy INT?
Toto21
Pizsama
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
jestA bírok pedig a Jetst.Ez a meccs tulképpen a ti csoportmeccsetek, nem? Valaki írta, hogy a packers a NE-t utánozza, a rams meg a miamit.Juj, de trükkös!jaj megint a miamit utánozzák
Assurbanapli
briareos
Assurbanapli
iktriad
több mint 3 éve
fivethirtyeight.com/features/when-to-go-for-2-for-real/hogy mikor és hogy érdemes nekimenni
több mint 3 éve
figyeljétek meg most jön a Packers TO ( én csak szólok előre)Fumbli lesz vagy INT?
Toto21
több mint 3 éve
Barnes kezén ott a bunkó. Ez nem egy jó ómen
több mint 3 éve
A bírok pedig a Jetst.Ez a meccs tulképpen a ti csoportmeccsetek, nem? Valaki írta, hogy a packers a NE-t utánozza, a rams meg a miamit.Juj, de trükkös!jaj megint a miamit utánozzák
Assurbanapli
briareos
Assurbanapli
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
St megtartotta a labdát, és haladt is. Innen nincs megállás.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Ez a meccs tulképpen a ti csoportmeccsetek, nem? Valaki írta, hogy a packers a NE-t utánozza, a rams meg a miamit.Juj, de trükkös!jaj megint a miamit utánozzák
Assurbanapli
briareos
több mint 3 éve
Nem akartam előre inni a medve (kos) bőrére, de most már, úgy érzem, nagy szükségem van vörös borra. Egészségetekre!
több mint 3 éve
ezt már láttam idén valamelyik meccsenmiami new england ellen
Löfli
több mint 3 éve
dühítő, hogy a Rams amiatt kap ki mert a védelmük nem hozza az elvárt szinteta Packers meg a védelme ellenére nyer
NB2
Tactful Cactus
briareos
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
Jó draft volt Akers!fantasyba draftoltam is, viszonylag korán is. Ott annyira nem élveztem a dolgot. De Dobbins-szal is pont ugyanez volt a helyzet, mind2 leköpött. Buzik! 😀
steelwolf
több mint 3 éve
Ez a Zoli is milyen analitikus, nem neki kell menni a 2 pontosnak 16 pontos hátrányba?hogy tudd mennyi pont kell még?15 pont a hátrány, tehát csak egy kétpontos kell, és igen, jobban megéri az első TD után kivárni, mert ha nem sikerül, akkor tuti 2 possession a különbség. De ez nagyon tuti play volt, elég biztos volt benne McVay, hogy megcsinálják
Sifur
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Kampman
28 290
figyeljétek meg most jön a Packers TO ( én csak szólok előre)kösz
Toto21
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Igen, 15,akkor meg főleg neki kell menni az analitika szerintEz a Zoli is milyen analitikus, nem neki kell menni a 2 pontosnak 16 pontos hátrányba?hogy tudd mennyi pont kell még?te nem vagy matematikus, az megint kiderült, mivel 15 pont volt a különbség
Sifur
r.baggio
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Nem szeretném olvasni az elemzéseket, hogy mikor és hány helyen basztuk el, szóval menjünk végig egy TD-ért.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
dühítő, hogy a Rams amiatt kap ki mert a védelmük nem hozza az elvárt szinteta Packers meg a védelme ellenére nyer
NB2
Tactful Cactus
több mint 3 éve
ezt már láttam idén valamelyik meccsen
több mint 3 éve
Toto21
5 950
figyeljétek meg most jön a Packers TO ( én csak szólok előre)
több mint 3 éve
Most kell a pontszerzés, de nagyonegy 9 perces idegnyugtató drive?
pecsi92
több mint 3 éve
Francba. Ez gyönyörű volt.
több mint 3 éve
Jó draft volt Akers!
több mint 3 éve
Ez a Zoli is milyen analitikus, nem neki kell menni a 2 pontosnak 16 pontos hátrányba?hogy tudd mennyi pont kell még?te nem vagy matematikus, az megint kiderült, mivel 15 pont volt a különbség
Sifur
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
értékelem a Packers védelem igyekezetét a szoros eredmény fenntartásáraGoodell szólt nekik, hogy vegyenek vissza, mert nem akar nálunk csöcsöket látni a meccs végéig.
r.baggio