Divisional szombat
több mint 3 éve
kérdés most hogy 25-25ös állásnál mit fogunk lépni
több mint 3 éve
Breki
278
Oda vágtam a távirányítót, nem kell sok ezeknek a papír tv-nek 😒ez komoly? szétbasztad tvt?ott a stop, meccs vanNagyon nehéz volt a Hókszal játszott és 3x visszahozott, majd el bukott meccs miatt sérült tv-t megmagyarázni az asszonynak 🤷♂️
Negritis
Inkább néznek most is egy sima W-t.
Breki
briareos
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Baj van. (Ha kiesünk, nagyon be fogok rúgni.)Nálam ez már eredményfüggetlen,
nagylaza
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
leak concept playt akarok ebben a drive-ban
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
ez komoly? szétbasztad tvt?ott a stop, meccs vanNagyon nehéz volt a Hókszal játszott és 3x visszahozott, majd el bukott meccs miatt sérült tv-t megmagyarázni az asszonynak 🤷♂️
Negritis
Breki
több mint 3 éve
Breki
278
ott a stop, meccs vanNagyon nehéz volt a Hókszal játszott és 3x visszahozott, majd el bukott meccs miatt sérült tv-t megmagyarázni az asszonynak 🤷♂️
Negritis
több mint 3 éve
Igen, de az más.Baj van. (Ha kiesünk, nagyon be fogok rúgni.)ha nem, akkor is, ugye?
nagylaza
shagi0206
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
A GB spec team tényleg életveszélyes. De a szerencsétlenkedésük most véletlenül pont jól jött ki
több mint 3 éve
Jól látom hogy blitzelni kezdtünk?
több mint 3 éve
Ramsey fogja Lazardot. A Jaguars edzésein ez anno elő-előfordult.
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
Baj van. (Ha kiesünk, nagyon be fogok rúgni.)ha nem, akkor is, ugye?
nagylaza
több mint 3 éve
Baj van. (Ha kiesünk, nagyon be fogok rúgni.)
több mint 3 éve
25 évvel én példám után 😛lyogerős, Miamiban máig imádják ezt a játékot
briareos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
ott a stop, meccs van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
nemcsak a tévében, de mindig IS szakért, ezt már szeretemnegatív, ez még az FNL előtt voltde ugye először Riggins adta oda Smashnekezt már láttam idén valamelyik meccsenmiami new england ellen
Löfli
briareos
shawnka
r.baggio
több mint 3 éve
25 évvel én példám után 😛negatív, ez még az FNL előtt voltde ugye először Riggins adta oda Smashnekezt már láttam idén valamelyik meccsenmiami new england ellen
Löfli
briareos
shawnka
r.baggio
több mint 3 éve
negatív, ez még az FNL előtt voltde ugye először Riggins adta oda Smashnekezt már láttam idén valamelyik meccsenmiami new england ellen
Löfli
briareos
shawnka
---
több mint 3 éve
Lázár nagyon kellett!Feltámadt!
nagylaza
több mint 3 éve
harris to nathan előbb volt jóvalde ugye először Riggins adta oda Smashnekezt már láttam idén valamelyik meccsenmiami new england ellen
Löfli
briareos
shawnka
több mint 3 éve
a Packers többször állította meg úgy a Rams-t, hogy nem szereztek pontot, szóval fura, de a packers védelme eddig jobb volt mint a rams-édühítő, hogy a Rams amiatt kap ki mert a védelmük nem hozza az elvárt szinteta Packers meg a védelme ellenére nyer
NB2
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Reklám.figyeljétek meg most jön a Packers TO ( én csak szólok előre)Fumbli lesz vagy INT?
Toto21
Pizsama
több mint 3 éve
Lázár nagyon kellett!
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Fumble, Rodgers nem dob int-etsztem időkérésfigyeljétek meg most jön a Packers TO ( én csak szólok előre)Fumbli lesz vagy INT?
Toto21
Pizsama
Negritis
több mint 3 éve
de ugye először Riggins adta oda Smashnekezt már láttam idén valamelyik meccsenmiami new england ellen
Löfli
briareos