NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 497
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Divisional szombat
több mint 3 éve
Nagyon gyenge a GB ST.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
És még Crosby is jól van Super Bowl run baby
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Na, erre megint kortyintok egyet.
több mint 3 éve
Breki
278
Special team.. GG 🤦♂️
több mint 3 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Lazard all-time kedvenc elkapóm lesz lassan, pedig erős a verseny 😀több mint 3 éve
r.baggio
csak megcsináltam a popcornt és kibontottam a red bullt... szemét rams
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Sarokban 😀A szarokban? 😀nálam két opció van : vagy üvöltök, vagy depressziósan ülök a szarokban. 😀én a robot porszívómmal beszélgetke mostanábanén közelembe nem mer már jönni senki Magyar válogatott/Denver/Oregon/Arsenal/Asp meccseken. én egyszer majdnem eltörtem a kezem a nagy csapkodásban. legjobb még amikor a szezonkezdő LAC-DEN meccsen a Koo mellérúgta az FG-t, és olyan reggel 7-kor egy OTT VAN BAZMEG tiszta tüdőből nem a legjobb. Na meg amikor Szobi belőtte a gólt izlandiaknak a spanyolok a "Mi van bazmeg szopj ki Izland" kiáltással nem tudtak mit kezdeniTaosolok és beszélek a tv-nek.. Száműzött az asszony a fűtetlen emeletre 😆 szóval már van kenel 😬meccs közben ne legyen a kezedben semmi. Sőt, az a biztos megoldás, ha a szobába/nappaliba rakattok egy kennelt, és oda be vagy zárva, míg nincs vége a meccsnek 😀Oda vágtam a távirányítót, nem kell sok ezeknek a papír tv-nek 😒ez komoly? szétbasztad tvt?ott a stop, meccs vanNagyon nehéz volt a Hókszal játszott és 3x visszahozott, majd el bukott meccs miatt sérült tv-t megmagyarázni az asszonynak 🤷♂️
Negritis
Inkább néznek most is egy sima W-t.
Breki
briareos
Breki
shagi0206
Breki
Heisman
de megnyugtatott hogy még ép az elmém
Negritis
Heisman
Assurbanapli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ez a legbiztosabb nyugtató.én a robot porszívómmal beszélgetke mostanábanwww.youtube.com/watch?v=oupVIveVt3E
Negritis
briareos
www.youtube.com/watch?v=xC117FwDdww
több mint 3 éve
SBL
2 213
Lazard nagy király! Most már hivatalos
több mint 3 éve
IOOOOOOTVAANpléjfék
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
A szarokban? 😀nálam két opció van : vagy üvöltök, vagy depressziósan ülök a szarokban. 😀én a robot porszívómmal beszélgetke mostanábanén közelembe nem mer már jönni senki Magyar válogatott/Denver/Oregon/Arsenal/Asp meccseken. én egyszer majdnem eltörtem a kezem a nagy csapkodásban. legjobb még amikor a szezonkezdő LAC-DEN meccsen a Koo mellérúgta az FG-t, és olyan reggel 7-kor egy OTT VAN BAZMEG tiszta tüdőből nem a legjobb. Na meg amikor Szobi belőtte a gólt izlandiaknak a spanyolok a "Mi van bazmeg szopj ki Izland" kiáltással nem tudtak mit kezdeniTaosolok és beszélek a tv-nek.. Száműzött az asszony a fűtetlen emeletre 😆 szóval már van kenel 😬meccs közben ne legyen a kezedben semmi. Sőt, az a biztos megoldás, ha a szobába/nappaliba rakattok egy kennelt, és oda be vagy zárva, míg nincs vége a meccsnek 😀Oda vágtam a távirányítót, nem kell sok ezeknek a papír tv-nek 😒ez komoly? szétbasztad tvt?ott a stop, meccs vanNagyon nehéz volt a Hókszal játszott és 3x visszahozott, majd el bukott meccs miatt sérült tv-t megmagyarázni az asszonynak 🤷♂️
Negritis
Breki
briareos
Breki
shagi0206
Breki
Heisman
Negritis
Heisman
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Ott a 43,5 over....
több mint 3 éve
nálam két opció van : vagy üvöltök, vagy depressziósan ülök a szarokban. 😀én a robot porszívómmal beszélgetke mostanábanén közelembe nem mer már jönni senki Magyar válogatott/Denver/Oregon/Arsenal/Asp meccseken. én egyszer majdnem eltörtem a kezem a nagy csapkodásban. legjobb még amikor a szezonkezdő LAC-DEN meccsen a Koo mellérúgta az FG-t, és olyan reggel 7-kor egy OTT VAN BAZMEG tiszta tüdőből nem a legjobb. Na meg amikor Szobi belőtte a gólt izlandiaknak a spanyolok a "Mi van bazmeg szopj ki Izland" kiáltással nem tudtak mit kezdeniTaosolok és beszélek a tv-nek.. Száműzött az asszony a fűtetlen emeletre 😆 szóval már van kenel 😬meccs közben ne legyen a kezedben semmi. Sőt, az a biztos megoldás, ha a szobába/nappaliba rakattok egy kennelt, és oda be vagy zárva, míg nincs vége a meccsnek 😀Oda vágtam a távirányítót, nem kell sok ezeknek a papír tv-nek 😒ez komoly? szétbasztad tvt?ott a stop, meccs vanNagyon nehéz volt a Hókszal játszott és 3x visszahozott, majd el bukott meccs miatt sérült tv-t megmagyarázni az asszonynak 🤷♂️
Negritis
Breki
briareos
Breki
shagi0206
Breki
Heisman
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Breki
278
Na végre ezt megfogta ✌️
több mint 3 éve
game over
több mint 3 éve
ne verje ki ne rázza ki mónikával szívassa kiááá csak szívatén a robot porszívómmal beszélgetke mostanábanén közelembe nem mer már jönni senki Magyar válogatott/Denver/Oregon/Arsenal/Asp meccseken. én egyszer majdnem eltörtem a kezem a nagy csapkodásban. legjobb még amikor a szezonkezdő LAC-DEN meccsen a Koo mellérúgta az FG-t, és olyan reggel 7-kor egy OTT VAN BAZMEG tiszta tüdőből nem a legjobb. Na meg amikor Szobi belőtte a gólt izlandiaknak a spanyolok a "Mi van bazmeg szopj ki Izland" kiáltással nem tudtak mit kezdeniTaosolok és beszélek a tv-nek.. Száműzött az asszony a fűtetlen emeletre 😆 szóval már van kenel 😬meccs közben ne legyen a kezedben semmi. Sőt, az a biztos megoldás, ha a szobába/nappaliba rakattok egy kennelt, és oda be vagy zárva, míg nincs vége a meccsnek 😀Oda vágtam a távirányítót, nem kell sok ezeknek a papír tv-nek 😒ez komoly? szétbasztad tvt?ott a stop, meccs vanNagyon nehéz volt a Hókszal játszott és 3x visszahozott, majd el bukott meccs miatt sérült tv-t megmagyarázni az asszonynak 🤷♂️
Negritis
Breki
briareos
Breki
shagi0206
Breki
Heisman
Negritis
Tactful Cactus
több mint 3 éve
nemtom, mikor elment a net egy ideig morcos volt és kicsit újra kellett configolni 😀ááá csak szívatén a robot porszívómmal beszélgetke mostanábanén közelembe nem mer már jönni senki Magyar válogatott/Denver/Oregon/Arsenal/Asp meccseken. én egyszer majdnem eltörtem a kezem a nagy csapkodásban. legjobb még amikor a szezonkezdő LAC-DEN meccsen a Koo mellérúgta az FG-t, és olyan reggel 7-kor egy OTT VAN BAZMEG tiszta tüdőből nem a legjobb. Na meg amikor Szobi belőtte a gólt izlandiaknak a spanyolok a "Mi van bazmeg szopj ki Izland" kiáltással nem tudtak mit kezdeniTaosolok és beszélek a tv-nek.. Száműzött az asszony a fűtetlen emeletre 😆 szóval már van kenel 😬meccs közben ne legyen a kezedben semmi. Sőt, az a biztos megoldás, ha a szobába/nappaliba rakattok egy kennelt, és oda be vagy zárva, míg nincs vége a meccsnek 😀Oda vágtam a távirányítót, nem kell sok ezeknek a papír tv-nek 😒ez komoly? szétbasztad tvt?ott a stop, meccs vanNagyon nehéz volt a Hókszal játszott és 3x visszahozott, majd el bukott meccs miatt sérült tv-t megmagyarázni az asszonynak 🤷♂️
Negritis
Breki
briareos
Breki
shagi0206
Breki
Heisman
Negritis
Tactful Cactus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
ááá csak szívatén a robot porszívómmal beszélgetke mostanábanén közelembe nem mer már jönni senki Magyar válogatott/Denver/Oregon/Arsenal/Asp meccseken. én egyszer majdnem eltörtem a kezem a nagy csapkodásban. legjobb még amikor a szezonkezdő LAC-DEN meccsen a Koo mellérúgta az FG-t, és olyan reggel 7-kor egy OTT VAN BAZMEG tiszta tüdőből nem a legjobb. Na meg amikor Szobi belőtte a gólt izlandiaknak a spanyolok a "Mi van bazmeg szopj ki Izland" kiáltással nem tudtak mit kezdeniTaosolok és beszélek a tv-nek.. Száműzött az asszony a fűtetlen emeletre 😆 szóval már van kenel 😬meccs közben ne legyen a kezedben semmi. Sőt, az a biztos megoldás, ha a szobába/nappaliba rakattok egy kennelt, és oda be vagy zárva, míg nincs vége a meccsnek 😀Oda vágtam a távirányítót, nem kell sok ezeknek a papír tv-nek 😒ez komoly? szétbasztad tvt?ott a stop, meccs vanNagyon nehéz volt a Hókszal játszott és 3x visszahozott, majd el bukott meccs miatt sérült tv-t megmagyarázni az asszonynak 🤷♂️
Negritis
Breki
briareos
Breki
shagi0206
Breki
Heisman
Negritis
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Game Night-os Denzel. 😊denzel freemanwill smitheddie murphy?Ez a statefarmos reklám megőrít. Valaki meg tudja mondani, ki Rodgers mellett a másik tag? Annyira ismerős, de nem tudom hova tenni 😀www.distractify.com/p/jake-from-state-farm-actor
shagi0206
Löfli
Negritis
Löfli
briareos
több mint 3 éve
annyi aprót hibázik a Rams, így itt ma nem lehet nyerni
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=oupVIveVt3Eén a robot porszívómmal beszélgetke mostanábanén közelembe nem mer már jönni senki Magyar válogatott/Denver/Oregon/Arsenal/Asp meccseken. én egyszer majdnem eltörtem a kezem a nagy csapkodásban. legjobb még amikor a szezonkezdő LAC-DEN meccsen a Koo mellérúgta az FG-t, és olyan reggel 7-kor egy OTT VAN BAZMEG tiszta tüdőből nem a legjobb. Na meg amikor Szobi belőtte a gólt izlandiaknak a spanyolok a "Mi van bazmeg szopj ki Izland" kiáltással nem tudtak mit kezdeniTaosolok és beszélek a tv-nek.. Száműzött az asszony a fűtetlen emeletre 😆 szóval már van kenel 😬meccs közben ne legyen a kezedben semmi. Sőt, az a biztos megoldás, ha a szobába/nappaliba rakattok egy kennelt, és oda be vagy zárva, míg nincs vége a meccsnek 😀Oda vágtam a távirányítót, nem kell sok ezeknek a papír tv-nek 😒ez komoly? szétbasztad tvt?ott a stop, meccs vanNagyon nehéz volt a Hókszal játszott és 3x visszahozott, majd el bukott meccs miatt sérült tv-t megmagyarázni az asszonynak 🤷♂️
Negritis
Breki
briareos
Breki
shagi0206
Breki
Heisman
Negritis
több mint 3 éve
John (Urban) Legend.will smitheddie murphy?Ez a statefarmos reklám megőrít. Valaki meg tudja mondani, ki Rodgers mellett a másik tag? Annyira ismerős, de nem tudom hova tenni 😀www.distractify.com/p/jake-from-state-farm-actor
shagi0206
Löfli
Negritis
Löfli
több mint 3 éve
will smitheddie murphy?Ez a statefarmos reklám megőrít. Valaki meg tudja mondani, ki Rodgers mellett a másik tag? Annyira ismerős, de nem tudom hova tenni 😀www.distractify.com/p/jake-from-state-farm-actor
shagi0206
Löfli
Negritis
Löfli
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
oda nagyon is kellelnézve a lelátót, itt tuti többen vannak mint 6e-nBundaaa
NB2
ThundersNFL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
denzel freemanwill smitheddie murphy?Ez a statefarmos reklám megőrít. Valaki meg tudja mondani, ki Rodgers mellett a másik tag? Annyira ismerős, de nem tudom hova tenni 😀www.distractify.com/p/jake-from-state-farm-actor
shagi0206
Löfli
Negritis
Löfli