Divisional szombat
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
Elegem van hogy mindig ilyenekre basszunk el a timeout-okat...Valahogy együtt tudok érezni veled. Nekünk a szezon ebből állt. Balfasz time management, balfasz időkérésekkel megspékelve.
Pizsama
több mint 3 éve
KCCCCCCCCCCCA Chiefs vasárnap este 10-től játszik.
legjobbkor
gamerkr
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
3és17-re benyeljük menjünk haza a picsába, jaott vagyunk
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
olyan gifem lenne erre de nem éri meg a bant 😀Lécci, ne mondd el, mi volt a kezedben éppen! 😀nálam se sokon múlt mikor raheem morris aláfutott hogy ami a kezembe van azt hozzábasszam valamihezmeccs közben ne legyen a kezedben semmi. Sőt, az a biztos megoldás, ha a szobába/nappaliba rakattok egy kennelt, és oda be vagy zárva, míg nincs vége a meccsnek 😀Oda vágtam a távirányítót, nem kell sok ezeknek a papír tv-nek 😒ez komoly? szétbasztad tvt?ott a stop, meccs vanNagyon nehéz volt a Hókszal játszott és 3x visszahozott, majd el bukott meccs miatt sérült tv-t megmagyarázni az asszonynak 🤷♂️
Negritis
Inkább néznek most is egy sima W-t.
Breki
briareos
Breki
shagi0206
Negritis
Assurbanapli
több mint 3 éve
Fura hogy ahogy szorul Goff körül a zseb, ugyanúgy egy időben szorul az én segglikam...Eltekintek a képi bizonyítéktól.
Pizsama
több mint 3 éve
Elegem van hogy mindig ilyenekre basszunk el a timeout-okat...
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Lécci, ne mondd el, mi volt a kezedben éppen! 😀nálam se sokon múlt mikor raheem morris aláfutott hogy ami a kezembe van azt hozzábasszam valamihezmeccs közben ne legyen a kezedben semmi. Sőt, az a biztos megoldás, ha a szobába/nappaliba rakattok egy kennelt, és oda be vagy zárva, míg nincs vége a meccsnek 😀Oda vágtam a távirányítót, nem kell sok ezeknek a papír tv-nek 😒ez komoly? szétbasztad tvt?ott a stop, meccs vanNagyon nehéz volt a Hókszal játszott és 3x visszahozott, majd el bukott meccs miatt sérült tv-t megmagyarázni az asszonynak 🤷♂️
Negritis
Breki
briareos
Breki
shagi0206
Negritis
több mint 3 éve
Fura hogy ahogy szorul Goff körül a zseb, ugyanúgy egy időben szorul az én segglikam...Pavlovi reflex?
Pizsama
több mint 3 éve
igen ez a ne legyen semmi a kezedben valid pont, van h én is nagyon rámarkolok csaj mellére ha szép a playnálam se sokon múlt mikor raheem morris aláfutott hogy ami a kezembe van azt hozzábasszam valamihezmeccs közben ne legyen a kezedben semmi. Sőt, az a biztos megoldás, ha a szobába/nappaliba rakattok egy kennelt, és oda be vagy zárva, míg nincs vége a meccsnek 😀Oda vágtam a távirányítót, nem kell sok ezeknek a papír tv-nek 😒ez komoly? szétbasztad tvt?ott a stop, meccs vanNagyon nehéz volt a Hókszal játszott és 3x visszahozott, majd el bukott meccs miatt sérült tv-t megmagyarázni az asszonynak 🤷♂️
Negritis
Breki
briareos
Breki
shagi0206
Negritis
több mint 3 éve
Goff már megint mit gondolt, hgoy a futója fut 17 yardot????
több mint 3 éve
a tévébe?attól függ. Ha nem átlátszó, akkor nem vágnék bele 😀Képernyő védő fólia vajon mennyire jövedelmező vállalkozás?Oda vágtam a távirányítót, nem kell sok ezeknek a papír tv-nek 😒ez komoly? szétbasztad tvt?ott a stop, meccs vanNagyon nehéz volt a Hókszal játszott és 3x visszahozott, majd el bukott meccs miatt sérült tv-t megmagyarázni az asszonynak 🤷♂️
Negritis
Breki
briareos
Breki
Sifur
shagi0206
több mint 3 éve
KCCCCCCCCCCClegjobbkor
több mint 3 éve
Breki
278
Tapsolok és beszélek a tv-nek.. Száműzött az asszony a fűtetlen emeletre 😆 szóval már van kenel 😬meccs közben ne legyen a kezedben semmi. Sőt, az a biztos megoldás, ha a szobába/nappaliba rakattok egy kennelt, és oda be vagy zárva, míg nincs vége a meccsnek 😀Oda vágtam a távirányítót, nem kell sok ezeknek a papír tv-nek 😒ez komoly? szétbasztad tvt?ott a stop, meccs vanNagyon nehéz volt a Hókszal játszott és 3x visszahozott, majd el bukott meccs miatt sérült tv-t megmagyarázni az asszonynak 🤷♂️
Negritis
Breki
briareos
Breki
shagi0206
Szerkesztette: Breki
több mint 3 éve
nálunk felszabadult egy, lehet jó biznisz lenne kiadni kölcsönbemeccs közben ne legyen a kezedben semmi. Sőt, az a biztos megoldás, ha a szobába/nappaliba rakattok egy kennelt, és oda be vagy zárva, míg nincs vége a meccsnek 😀Oda vágtam a távirányítót, nem kell sok ezeknek a papír tv-nek 😒ez komoly? szétbasztad tvt?ott a stop, meccs vanNagyon nehéz volt a Hókszal játszott és 3x visszahozott, majd el bukott meccs miatt sérült tv-t megmagyarázni az asszonynak 🤷♂️
Negritis
Breki
briareos
Breki
shagi0206
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
attól függ. Ha nem átlátszó, akkor nem vágnék bele 😀Képernyő védő fólia vajon mennyire jövedelmező vállalkozás?Oda vágtam a távirányítót, nem kell sok ezeknek a papír tv-nek 😒ez komoly? szétbasztad tvt?ott a stop, meccs vanNagyon nehéz volt a Hókszal játszott és 3x visszahozott, majd el bukott meccs miatt sérült tv-t megmagyarázni az asszonynak 🤷♂️
Negritis
Breki
briareos
Breki
Sifur
több mint 3 éve
Fura hogy ahogy szorul Goff körül a zseb, ugyanúgy egy időben szorul az én segglikam...
több mint 3 éve
nálam se sokon múlt mikor raheem morris aláfutott hogy ami a kezembe van azt hozzábasszam valamihezmeccs közben ne legyen a kezedben semmi. Sőt, az a biztos megoldás, ha a szobába/nappaliba rakattok egy kennelt, és oda be vagy zárva, míg nincs vége a meccsnek 😀Oda vágtam a távirányítót, nem kell sok ezeknek a papír tv-nek 😒ez komoly? szétbasztad tvt?ott a stop, meccs vanNagyon nehéz volt a Hókszal játszott és 3x visszahozott, majd el bukott meccs miatt sérült tv-t megmagyarázni az asszonynak 🤷♂️
Negritis
Breki
briareos
Breki
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Justin Van Jefferson
több mint 3 éve
sokat hisztizel asszony megküld a spriccelős flakonnalmeccs közben ne legyen a kezedben semmi. Sőt, az a biztos megoldás, ha a szobába/nappaliba rakattok egy kennelt, és oda be vagy zárva, míg nincs vége a meccsnek 😀Oda vágtam a távirányítót, nem kell sok ezeknek a papír tv-nek 😒ez komoly? szétbasztad tvt?ott a stop, meccs vanNagyon nehéz volt a Hókszal játszott és 3x visszahozott, majd el bukott meccs miatt sérült tv-t megmagyarázni az asszonynak 🤷♂️
Negritis
Breki
briareos
Breki
shagi0206
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Képernyő védő fólia vajon mennyire jövedelmező vállalkozás?Oda vágtam a távirányítót, nem kell sok ezeknek a papír tv-nek 😒ez komoly? szétbasztad tvt?ott a stop, meccs vanNagyon nehéz volt a Hókszal játszott és 3x visszahozott, majd el bukott meccs miatt sérült tv-t megmagyarázni az asszonynak 🤷♂️
Negritis
Breki
briareos
Breki
több mint 3 éve
én amúgy várom már az Akers passzolt TD-t, remélem jó az odds rá 😀
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
meccs közben ne legyen a kezedben semmi. Sőt, az a biztos megoldás, ha a szobába/nappaliba rakattok egy kennelt, és oda be vagy zárva, míg nincs vége a meccsnek 😀Oda vágtam a távirányítót, nem kell sok ezeknek a papír tv-nek 😒ez komoly? szétbasztad tvt?ott a stop, meccs vanNagyon nehéz volt a Hókszal játszott és 3x visszahozott, majd el bukott meccs miatt sérült tv-t megmagyarázni az asszonynak 🤷♂️
Negritis
Breki
briareos
Breki
több mint 3 éve
bazmeg.Oda vágtam a távirányítót, nem kell sok ezeknek a papír tv-nek 😒ez komoly? szétbasztad tvt?ott a stop, meccs vanNagyon nehéz volt a Hókszal játszott és 3x visszahozott, majd el bukott meccs miatt sérült tv-t megmagyarázni az asszonynak 🤷♂️
Negritis
Breki
briareos
Breki
kezdenek kételyeim lenni saját fanságomat illetően
több mint 3 éve
kinek hiszi ez magát, Henrynek? 😀
több mint 3 éve
leak concept playt akarok ebben a drive-banValaki pisiljen be?
r.baggio