NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 536
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Divisional szombat
több mint 3 éve
2015-ös Music City Bowl-ra gondoltam, azt nézd meg akkor 😀Azt a kommentet vissza tudod keresni amikor 2017-es TaxSlayer Bowlon leírtam hogy Lamar jövőre megnyeri a Heismant ? 😛2016-ban nyerte a Heismant, hát 2017-ben az óriási tipp lehetett :p 😀
Heisman
vagy erre a kommentre gondoltál? 😊
egyébként nem tudom Lamar miért lenne első körös? Mondjuk ahol Mayfield 1/1r.baggio
Heisman
Abban az évben mondjuk nagyon ültem a Darnold hájpon.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
előtte meg annyi közünk volt az NFC döntőkhöz, mint idén a rájátszáshoz 😀Mióta nfl-t nézek valóban nem. Előtte lévő eseményekbe annyira nem folytam bele.Cardinals nem igazán játszott NFC döntőt Green Bayben 😀az a Giants-Pats döntős év volt? Vagy már a Cards-Pittsburghről beszélünk?Utoljára 2008-ban játszottunk hazai pályán NFC-döntőt.Jó omen, ott nagyon szép eredmény született, olyan aminek utána az egész liga tudott örülni 😀
Kampman
Heisman
shagi0206
Löfli
shagi0206
több mint 3 éve
győzelemfelesleges takargatás is felesleges.
Kampman
amugy ez mit sugall? h sajtszagú? 😀
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Újabb NFC döntő, 49ers, Bostick és Atlanta nélkül. Be kell húzni!!!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
győzelemövé a profilképeden lévő kutya?
Kampman
több mint 3 éve
hm oké és szerinted egy amcsi vizipóló fórumon egy billy the kid nevű felhasználó az összes többi usert agyfaszba kerget avval h te kiégtél?én minden hétköznapi napon kiégek. Még a 8 órát sem kell megvárni hozzá 😀Na, egy újabb dolog, ami csak Bradyre lehet igaz. Más már ki sem éghet? 😀Az Brady. Ő 23 óra múlva lép pályára.Dehogy. Kiégett.Golfozik.Miért nincs pályán?GB defense > rams defenseDonald nélkül könnyű
NB2
cikesz
prérifarkas
iktriad
Assurbanapli
iktriad
Assurbanapli
shagi0206
több mint 3 éve
gfycat.com/finesatisfieddunlin
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
én minden hétköznapi napon kiégek. Még a 8 órát sem kell megvárni hozzá 😀Mi vagy te, kínai villanykörte? 😊
shagi0206
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
Mióta nfl-t nézek valóban nem. Előtte lévő eseményekbe annyira nem folytam bele.Cardinals nem igazán játszott NFC döntőt Green Bayben 😀az a Giants-Pats döntős év volt? Vagy már a Cards-Pittsburghről beszélünk?Utoljára 2008-ban játszottunk hazai pályán NFC-döntőt.Jó omen, ott nagyon szép eredmény született, olyan aminek utána az egész liga tudott örülni 😀
Kampman
Heisman
shagi0206
Löfli
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
én minden hétköznapi napon kiégek. Még a 8 órát sem kell megvárni hozzá 😀Na, egy újabb dolog, ami csak Bradyre lehet igaz. Más már ki sem éghet? 😀Az Brady. Ő 23 óra múlva lép pályára.Dehogy. Kiégett.Golfozik.Miért nincs pályán?GB defense > rams defenseDonald nélkül könnyű
NB2
cikesz
prérifarkas
iktriad
Assurbanapli
iktriad
Assurbanapli
több mint 3 éve
Innentől könnyű. Ha Saints megy tovább, akkor hajrá Brees, ha a Tampa, akkor hajrá Rodgers!
több mint 3 éve
tegye fel a kezét aki 0 sack-et várt a Rams-tőlRodgers jelentkezik, ha jol latom.
Tactful Cactus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Cardinals nem igazán játszott NFC döntőt Green Bayben 😀az a Giants-Pats döntős év volt? Vagy már a Cards-Pittsburghről beszélünk?Utoljára 2008-ban játszottunk hazai pályán NFC-döntőt.Jó omen, ott nagyon szép eredmény született, olyan aminek utána az egész liga tudott örülni 😀
Kampman
Heisman
shagi0206
több mint 3 éve
nézd meg milyen divizióban vagyunk, edződtünk mester, edződtünk 😀lol nem irtam melyik csapatra, de érdekes h megszólítva érzed magad. 😀na elmész te...szorozva zebra koefficiensmeg eleveGB defense > rams defenseDonald nélkül könnyű
NB2
cikesz
GB D# - LAR O# >>>>> LAR D# - GB O#
Negritis
briareos
Tactful Cactus
briareos
több mint 3 éve
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLA, if you need insurance I hear there’s a deal going on, just ask for the Rodgers rate
— Annie Agar (@AnnieAgar) January 17, 2021
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
tegye fel a kezét aki 0 sack-et várt a Rams-től
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Na, egy újabb dolog, ami csak Bradyre lehet igaz. Más már ki sem éghet? 😀Az Brady. Ő 23 óra múlva lép pályára.Dehogy. Kiégett.Golfozik.Miért nincs pályán?GB defense > rams defenseDonald nélkül könnyű
NB2
cikesz
prérifarkas
iktriad
Assurbanapli
iktriad
több mint 3 éve
Most már a W-re iszom. Így azért jobb...
több mint 3 éve
Ki lehetett volna 4 év után...mondjuk tudta h ott van goff amikor rábolintott a jobra.Az ő átka hogy egy ilyen 1/1-et örökölt...McVay is...Goff is...így nem lehet kéremszépenMcVay ennél nagyobb koponya ahogy láthattuk 2 éve, szarból már azért nem tud várat építeni. Főleg ha az ellenfél Nutellával dolgozik.
Pizsama
Heisman
Pizsama
és nem baszta ki
briareos
több mint 3 éve
Kicsit egészségesebb Rams O és mindig szoros lenne...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Azt a kommentet vissza tudod keresni amikor 2017-es TaxSlayer Bowlon leírtam hogy Lamar jövőre megnyeri a Heismant ? 😛2016-ban nyerte a Heismant, hát 2017-ben az óriási tipp lehetett :p 😀
Heisman
vagy erre a kommentre gondoltál? 😊
egyébként nem tudom Lamar miért lenne első körös? Mondjuk ahol Mayfield 1/1
Heisman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
lol nem irtam melyik csapatra, de érdekes h megszólítva érzed magad. 😀na elmész te...szorozva zebra koefficiensmeg eleveGB defense > rams defenseDonald nélkül könnyű
NB2
cikesz
GB D# - LAR O# >>>>> LAR D# - GB O#
Negritis
briareos
Tactful Cactus
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
Utoljára 2008-ban játszottunk hazai pályán NFC-döntőt.Jó omen, ott nagyon szép eredmény született, olyan aminek utána az egész liga tudott örülni 😀
Kampman
Heisman
az a Giants-Pats döntős év volt? Vagy már a Cards-Pittsburghről beszélünk?Utoljára 2008-ban játszottunk hazai pályán NFC-döntőt.Jó omen, ott nagyon szép eredmény született, olyan aminek utána az egész liga tudott örülni 😀
Kampman
Heisman