NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 590
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Divisional szombat
több mint 3 éve
Gabor81
803
Miert nem all a Malom meg?Off A malom lebontását soha nem bocsátom meg.kecskeméten több most a hó, mint buffalobanLehet regen egy Malom ban oroltunk? Vagy cifrabb palotaban. ☺
gedam
Gabor81
nagylaza
több mint 3 éve
Next Sunday will be Aaron Rodgers’ first NFC Championship game at Lambeau Field - vs. either Tom Brady or Drew Brees.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 17, 2021
nyugger klubb 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Hajra Ravens! i1.wp.com/bestofcomicbooks.com/wp-content/uploads/2020/02/Stacy-Keibler-big-booty-gif.gif?resize=596%2C617&ssl=1
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kampman
28 301
Jó volt ez a piros-fehér-kék vízesés.
több mint 3 éve
Off A malom lebontását soha nem bocsátom meg.kecskeméten több most a hó, mint buffalobanLehet regen egy Malom ban oroltunk? Vagy cifrabb palotaban. ☺
gedam
Gabor81
több mint 3 éve
hajrá Bills! 😊
több mint 3 éve
gedam
5 905
kecskeméten több most a hó, mint buffaloban
több mint 3 éve
azért a zoolanderben....Őt még lehet én is le tudnám 😀Lejátszotta Ben Stillert.Favre-t bírtam.Ebben Favre is nagy volt, a mezszín sem számítottAzért mert önzetlen odaadja másoknak is a labdát.Úgy döntöttem Bills-nek drukkolok. Allen-t jobban bírom.azé mert fehér?????
Pizsama
briareos
Pizsama
Tactful Cactus
A Keresd a nőt!-ben
Pizsama
Kampman
shagi0206
több mint 3 éve
I'm in town to play the dolphins dumbassLejátszotta Ben Stillert.Favre-t bírtam.Ebben Favre is nagy volt, a mezszín sem számítottAzért mert önzetlen odaadja másoknak is a labdát.Úgy döntöttem Bills-nek drukkolok. Allen-t jobban bírom.azé mert fehér?????
Pizsama
briareos
Pizsama
Tactful Cactus
A Keresd a nőt!-ben
Pizsama
Kampman
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
Őt még lehet én is le tudnám 😀Lejátszotta Ben Stillert.Favre-t bírtam.Ebben Favre is nagy volt, a mezszín sem számítottAzért mert önzetlen odaadja másoknak is a labdát.Úgy döntöttem Bills-nek drukkolok. Allen-t jobban bírom.azé mert fehér?????
Pizsama
briareos
Pizsama
Tactful Cactus
A Keresd a nőt!-ben
Pizsama
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 301
Lejátszotta Ben Stillert.Favre-t bírtam.Ebben Favre is nagy volt, a mezszín sem számítottAzért mert önzetlen odaadja másoknak is a labdát.Úgy döntöttem Bills-nek drukkolok. Allen-t jobban bírom.azé mert fehér?????
Pizsama
briareos
Pizsama
Tactful Cactus
A Keresd a nőt!-ben
Pizsama
több mint 3 éve
szerintem azt te is szétdobáltad volna.A Dolphinst tavalyi ev elso meccsen, eleg szepen szetdobalta. 😉lamar is odaadná ha képes lenne passzolni....Azért mert önzetlen odaadja másoknak is a labdát.Úgy döntöttem Bills-nek drukkolok. Allen-t jobban bírom.azé mert fehér?????
Pizsama
briareos
Pizsama
*fedezékbe vonul
briareos
KeyG
de ok felirhatja a cv-jébe
több mint 3 éve
Favre-t bírtam.Ebben Favre is nagy volt, a mezszín sem számítottAzért mert önzetlen odaadja másoknak is a labdát.Úgy döntöttem Bills-nek drukkolok. Allen-t jobban bírom.azé mert fehér?????
Pizsama
briareos
Pizsama
Tactful Cactus
A Keresd a nőt!-ben
több mint 3 éve
az NFL oprahjaEbben Favre is nagy volt, a mezszín sem számítottAzért mert önzetlen odaadja másoknak is a labdát.Úgy döntöttem Bills-nek drukkolok. Allen-t jobban bírom.azé mert fehér?????
Pizsama
briareos
Pizsama
Tactful Cactus
you get a ball, and you get a ball, everyone gets a ball
több mint 3 éve
KeyG
9 496
A Dolphinst tavalyi ev elso meccsen, eleg szepen szetdobalta. 😉lamar is odaadná ha képes lenne passzolni....Azért mert önzetlen odaadja másoknak is a labdát.Úgy döntöttem Bills-nek drukkolok. Allen-t jobban bírom.azé mert fehér?????
Pizsama
briareos
Pizsama
*fedezékbe vonul
briareos
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Ebben Favre is nagy volt, a mezszín sem számítottAzért mert önzetlen odaadja másoknak is a labdát.Úgy döntöttem Bills-nek drukkolok. Allen-t jobban bírom.azé mert fehér?????
Pizsama
briareos
Pizsama
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Laces out matterslamar is odaadná ha képes lenne passzolni....Azért mert önzetlen odaadja másoknak is a labdát.Úgy döntöttem Bills-nek drukkolok. Allen-t jobban bírom.azé mert fehér?????
Pizsama
briareos
Pizsama
*fedezékbe vonul
briareos
több mint 3 éve
lamar is odaadná ha képes lenne passzolni....Azért mert önzetlen odaadja másoknak is a labdát.Úgy döntöttem Bills-nek drukkolok. Allen-t jobban bírom.azé mert fehér?????
Pizsama
briareos
Pizsama
*fedezékbe vonul
több mint 3 éve
Azért mert önzetlen odaadja másoknak is a labdát.Úgy döntöttem Bills-nek drukkolok. Allen-t jobban bírom.azé mert fehér?????
Pizsama
briareos
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
Egyértelmű 😀 Ha már úgyis fennhangon rasszistának vannak nyilvánítva a fehérek, akkor adjunk már okot is rá 😀Úgy döntöttem Bills-nek drukkolok. Allen-t jobban bírom.azé mert fehér?????
Pizsama
briareos
több mint 3 éve
Úgy döntöttem Bills-nek drukkolok. Allen-t jobban bírom.azé mert fehér?????
Pizsama
több mint 3 éve
Kampman
28 301
Úgy döntöttem Bills-nek drukkolok. Allen-t jobban bírom.Én is a Billsnek, elsősorban a szegényebb közelmúltjuk miatt.
Pizsama