NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 567
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Divisional szombat
több mint 3 éve
Úgy döntöttem Bills-nek drukkolok. Allen-t jobban bírom.
több mint 3 éve
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Vagy nem. 🤣Mi jovunk, mi jovunk.Meccs után is ilyen lelkesen? 😀
KeyG
shagi0206
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
A Tampág vezető út Brady-vel van kikövezve. Bucksugrás kell odáig.Sem a Tampával sem a Saints-cel nem játszottunk még NFC-döntőt (sőt playoff meccset se nagyon), úgyhogy az majd egy új párharc lesz.Helyetekben a Saintsben bíznék. Brees már-már veszélytelen a szabad ég alatt 😊
Kampman
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Jo volt ez a meccs azert. Ugy nagy meglepi nem lett.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Taysom Hill lehozza. Fun fact, az első meccs amit láttam a Utah-BYU volt ahol még Taysom dirigálta a Cougarst 😊Sem a Tampával sem a Saints-cel nem játszottunk még NFC-döntőt (sőt playoff meccset se nagyon), úgyhogy az majd egy új párharc lesz.Helyetekben a Saintsben bíznék. Brees már-már veszélytelen a szabad ég alatt 😊
Kampman
shagi0206
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
prérifarkas
598
Ennyi volt ebben a Rams-ben. AD-t sajnálom.Goffal nem is jutnak tovább sosem az fix, SB győzelem nincs benne.
Grat a Packers-nek, sok sikert a Tampa ellen...
Pizsama
Szerkesztette: prérifarkas
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 3 éve
akkor 2:15-től folytatjukRemek rész lesz, nem várt fordulattal. A héten kezdték forgatni a 2. évadot.
Ted Lasso évadzáró így belefér a két meccs között, nem is gondoltam volna 😊
r.baggio
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
Sem a Tampával sem a Saints-cel nem játszottunk még NFC-döntőt (sőt playoff meccset se nagyon), úgyhogy az majd egy új párharc lesz.Helyetekben a Saintsben bíznék. Brees már-már veszélytelen a szabad ég alatt 😊
Kampman
több mint 3 éve
SBL
2 213
Sem a Tampával sem a Saints-cel nem játszottunk még NFC-döntőt (sőt playoff meccset se nagyon), úgyhogy az majd egy új párharc lesz.Hála Istennek, hidegben!
Kampman
több mint 3 éve
akkor 2:15-től folytatjukén a szektámat építgetem tovább amazing cultivation simulatorba 😀
Ted Lasso évadzáró így belefér a két meccs között, nem is gondoltam volna 😊
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
akkor 2:15-től folytatjukTed Lasso évadzáró így belefér a két meccs között, nem is gondoltam volna 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
meg van az idézet 😀2015-ös Music City Bowl-ra gondoltam, azt nézd meg akkor 😀Azt a kommentet vissza tudod keresni amikor 2017-es TaxSlayer Bowlon leírtam hogy Lamar jövőre megnyeri a Heismant ? 😛2016-ban nyerte a Heismant, hát 2017-ben az óriási tipp lehetett :p 😀
Heisman
vagy erre a kommentre gondoltál? 😊
egyébként nem tudom Lamar miért lenne első körös? Mondjuk ahol Mayfield 1/1r.baggio
Heisman
Abban az évben mondjuk nagyon ültem a Darnold hájpon.
Heisman
Azért hogy 2 év alatt mennyit változott a véleményem hogy 1/1 helyett nem látom az első körben az jó 😀😀
több mint 3 éve
Kampman
28 300
Sem a Tampával sem a Saints-cel nem játszottunk még NFC-döntőt (sőt playoff meccset se nagyon), úgyhogy az majd egy új párharc lesz.
több mint 3 éve
Jól van ez így!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Breki
278
Szép volt srácok! 😊
több mint 3 éve
Kampman
28 300
nem is az enyém.győzelemövé a profilképeden lévő kutya?
Kampman
Löfli
több mint 3 éve
amugy ez mit sugall? h sajtszagú? 😀Ahol dolgozom van egy ffi parfum. A neve "Football fan". Na mondom, ki a facom akar foci szurkolo illatot magan? Sor szag, izzadsag szag. De hat fogy.
briareos
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Újabb NFC döntő, 49ers, Bostick és Atlanta nélkül. Be kell húzni!!!
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
ez szép voltlol nem irtam melyik csapatra, de érdekes h megszólítva érzed magad. 😀na elmész te...szorozva zebra koefficiensmeg eleveGB defense > rams defenseDonald nélkül könnyű
NB2
cikesz
GB D# - LAR O# >>>>> LAR D# - GB O#
Negritis
briareos
Tactful Cactus
briareos
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Utoljára 2008-ban játszottunk hazai pályán NFC-döntőt.Úgy rémlik, más volt a QB...
Kampman
több mint 3 éve
A 2007-es szezon. Favre igazi gunslinger meccset játszott akkor. Arra emlékszem, hogy olyan hideg volt, hogy a játékosok attól megsérültek, ahogy a földnek csapódtak.Cardinals nem igazán játszott NFC döntőt Green Bayben 😀az a Giants-Pats döntős év volt? Vagy már a Cards-Pittsburghről beszélünk?Utoljára 2008-ban játszottunk hazai pályán NFC-döntőt.Jó omen, ott nagyon szép eredmény született, olyan aminek utána az egész liga tudott örülni 😀
Kampman
Heisman
shagi0206
Löfli