Divisional szombat
1 feliratkozó
több mint 2 éve
több mint 2 éve
ráborultak a hosszu passznál, utána bicegve futott a huddlehöz ennyiAmikor próbálta megfutni a 1st down-t akkor sérült meg sztem. Elég nehezen is mozog.kapott rendesen de akkor meg nem latszodott nagyon rajta. azota mutattak rola infot vagy mutattak ot magat? en nem lattam.
Pep71
gabor25
több mint 2 éve
és azon belülis leginkább Ö!! _)Robi jelmondata kommentátorként is ez: "Csak az NCAA"kommentator is vagy a meccseken legalabb? ugy a szep aludni. 😉de nagyon jó kis védelmek vannak itt...öröm nézni 😊Tényleg szuper, gondoltam reggel hatig meccset nézek, erre máf mosf a két negyed közt elaludtam... 😊
Klaci79
r.baggio
gabor25
iktriad
több mint 2 éve
Robi jelmondata kommentátorként is ez: "Csak az NCAA"kommentator is vagy a meccseken legalabb? ugy a szep aludni. 😉de nagyon jó kis védelmek vannak itt...öröm nézni 😊Tényleg szuper, gondoltam reggel hatig meccset nézek, erre máf mosf a két negyed közt elaludtam... 😊
Klaci79
r.baggio
gabor25
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Amikor próbálta megfutni a 1st down-t akkor sérült meg sztem. Elég nehezen is mozog.kapott rendesen de akkor meg nem latszodott nagyon rajta. azota mutattak rola infot vagy mutattak ot magat? en nem lattam.
Pep71
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Mert college focin szocializálódsz és nem élvezed a védelmek csatáját 😀de nagyon jó kis védelmek vannak itt...öröm nézni 😊Tényleg szuper, gondoltam reggel hatig meccset nézek, erre máf mosf a két negyed közt elaludtam... 😊
Klaci79
r.baggio
Vér, veríték könnyek 😉
több mint 2 éve
nah ott egy jones catch
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
elég felületesen alszol....de nagyon jó kis védelmek vannak itt...öröm nézni 😊Tényleg szuper, gondoltam reggel hatig meccset nézek, erre máf mosf a két negyed közt elaludtam... 😊
Klaci79
r.baggio
több mint 2 éve
Logan Woodside, ex-Toledo rakétaTannehill megsérült?Ki a cseréje?
iktriad
zacknorb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
gabor25
5 144
kommentator is vagy a meccseken legalabb? ugy a szep aludni. 😉de nagyon jó kis védelmek vannak itt...öröm nézni 😊Tényleg szuper, gondoltam reggel hatig meccset nézek, erre máf mosf a két negyed közt elaludtam... 😊
Klaci79
r.baggio
több mint 2 éve
shagi0206
10 939
Nemi élet? Az veszélyes, abból jönnek a divatos nemi betegségek 🙂Némi élet a Titans O-tól.ne'mi elet vagy nemi elet. 😋
iktriad
gabor25
több mint 2 éve
Woodside vagy valami hasonlóTannehill megsérült?Ki a cseréje?
iktriad
zacknorb
több mint 2 éve
Pep71
2 591
Amikor próbálta megfutni a 1st down-t akkor sérült meg sztem. Elég nehezen is mozog.
több mint 2 éve
Öregszel. 😀de nagyon jó kis védelmek vannak itt...öröm nézni 😊Tényleg szuper, gondoltam reggel hatig meccset nézek, erre máf mosf a két negyed közt elaludtam... 😊
Klaci79
r.baggio
több mint 2 éve
Tannehill megsérült?Ki a cseréje?
iktriad
több mint 2 éve
Némi élet a Titans O-tól.
több mint 2 éve
de nagyon jó kis védelmek vannak itt...öröm nézni 😊Tényleg szuper, gondoltam reggel hatig meccset nézek, erre máf mosf a két negyed közt elaludtam... 😊
Klaci79
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
shagi0206
10 939
Mixonnak van már 1 futott yardja?
több mint 2 éve
stop it he is already deadNope, mikor éppen mindenki kéri, hogy fejezzék már be a gyepálást...Szegény Burrow kapni fogja lassan a Simpsons gif-et...A cintányérozó majommal?
Rodaron
Kampman
Rodaron
több mint 2 éve
Rodaron
2 076
Nope, mikor éppen mindenki kéri, hogy fejezzék már be a gyepálást...Szegény Burrow kapni fogja lassan a Simpsons gif-et...A cintányérozó majommal?
Rodaron
Kampman
több mint 2 éve
ozibozi
17 163
Gurulósban ezt nevezik óriási taktikai csatának. 😉