Divisional szombat
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Hát nekem valahol hiányzik, hogy legalább a PO hétvégéket ne VPN-el nézzem vírusokat és malwareket párosával dobáló streameken, amik pont akkor kezdenek el végtelenül bufferelni, amikor befekszem az ágyba. Ricsi hangja még jól is esne. 😀gamepass nem opció?
andree
több mint 2 éve
nah laterál. Már színezik.
több mint 2 éve
andree
1 736
Hát nekem valahol hiányzik, hogy legalább a PO hétvégéket ne VPN-el nézzem vírusokat és malwareket párosával dobáló streameken, amik pont akkor kezdenek el végtelenül bufferelni, amikor befekszem az ágyba. Ricsi hangja még jól is esne. 😀
több mint 2 éve
mekkora felüdülés hogy nem faragót kell hallgatunk ezeken a fontos meccseken.márpedig a Faragó-Bencsics páros volt a legjobb
Sztroga
volt a kommentátor szakmához értő szórakoztató ember
és play by play elemző is
több mint 2 éve
Nekünk a városban mást szoktak mondani, amikor összefutnak velünk 😊mekkora felüdülés hogy nem faragót kell hallgatunk ezeken a fontos meccseken.A legtöbb átlagos nézőnek hiányzik! Sokkal beszéltem, akiknek tényleg bejött.
Sztroga
Klaci79
De ez van, ilyen ez a popszakma. Érdemes amúgy visszaolvasni 3-4 évvel ezelőtti hszeket, hogy mennyire kedveltétek valójában Ricsiéket.
több mint 2 éve
dáridó is nézett volthát......mekkora felüdülés hogy nem faragót kell hallgatunk ezeken a fontos meccseken.A legtöbb átlagos nézőnek hiányzik! Sokkal beszéltem, akiknek tényleg bejött.
Sztroga
Klaci79
yooker
több mint 2 éve
trent green például szörnyű de lesznek még jobbak is ezen a hétvégénmekkora felüdülés hogy nem faragót kell hallgatunk ezeken a fontos meccseken.Én a németet hallgatom, 100/100 inkább Ricsit
Sztroga
zacknorb
több mint 2 éve
hát......mekkora felüdülés hogy nem faragót kell hallgatunk ezeken a fontos meccseken.A legtöbb átlagos nézőnek hiányzik! Sokkal beszéltem, akiknek tényleg bejött.
Sztroga
Klaci79
több mint 2 éve
mekkora felüdülés hogy nem faragót kell hallgatunk ezeken a fontos meccseken.Én a németet hallgatom, 100/100 inkább Ricsit
Sztroga
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
mekkora felüdülés hogy nem faragót kell hallgatunk ezeken a fontos meccseken.főleg a CBS-en 😀
Sztroga
több mint 2 éve
meme
2 102
Azért látszik a teher az arcokon......
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Klaci79
22 219
mekkora felüdülés hogy nem faragót kell hallgatunk ezeken a fontos meccseken.A legtöbb átlagos nézőnek hiányzik! Sokkal beszéltem, akiknek tényleg bejött.
Sztroga
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
valamit kezdeni kell a támadófallal mert Burrow agyon lesz verve ha így megy tovább
több mint 2 éve
Tdog
653
Cinci nem igazan tudja behivni a playt idoben
több mint 2 éve
vicces lesz ha mégse lesz elkapás és időt kért a Cincy 😊
több mint 2 éve
Sztroga
123
mekkora felüdülés hogy nem faragót kell hallgatunk ezeken a fontos meccseken.
több mint 2 éve
meme
2 102
Most már ideje lenne az O-nak is játszani valamit.....
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
muszáj szórakoztatni valahogy magamat a szezon ezen szakaszában is 😀divatkodik as usual 😀@shawnka, ennél nagyobb átváltozást csak Kaffkánál olvastamnaaés azon belülis leginkább Ö!! _)Robi jelmondata kommentátorként is ez: "Csak az NCAA"kommentator is vagy a meccseken legalabb? ugy a szep aludni. 😉de nagyon jó kis védelmek vannak itt...öröm nézni 😊Tényleg szuper, gondoltam reggel hatig meccset nézek, erre máf mosf a két negyed közt elaludtam... 😊
Klaci79
r.baggio
gabor25
iktriad
yooker
shawnka
zacknorb
briareos
de amúgy 2:22-nél www.youtube.com/watch?v=NA_lwx2_31g
Szerkesztette: shawnka
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Ez volt a trükkEz nettó hülyeség volt, nem??😂A Cincy a büntivel bevitte Vrabelt a málnásba.
Szipeter
iktriad
több mint 2 éve
Klaci79
22 219
pedig nem tv-n nézem, hanem GP-nti megint elorebb jartok mint a tvm. ez tok jo.2pt conversion mért?két pontért?
Heisman
nem bízik a rugóban 😀
Klaci79
gabor25
több mint 2 éve
Ettől a meccstől nagy pont zuhatagot vártam. Mondjuk még lehet…eddig 9 pontot hullasztotak el 😀
Tomcsik
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ez nettó hülyeség volt, nem??😂A Cincy a büntivel bevitte Vrabelt a málnásba.
Szipeter
több mint 2 éve
gabor25
5 144
ti megint elorebb jartok mint a tvm. ez tok jo.2pt conversion mért?két pontért?
Heisman
nem bízik a rugóban 😀
Klaci79