NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Divisional szombat
10 hónapja
roppihe
244
Grat a GB-nek, szerintem jobbak voltak, a két ic-n múlott...Pontosan!Jobbak voltak.Mondjuk ezért is nagy dolog amit a 4.negyedben tettúnk.Purdy szar volt,remélem utoljára...
Lacanova
10 hónapja
Lacanova
23
Grat a GB-nek, szerintem jobbak voltak, a két ic-n múlott...
10 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Szerintem a végére a Packers támadófal elfáradt.... ha Greenlow még szaladgál egy kicsit és balfaszkodig, netán fumble lesz.... Megörültem volna ... Ezért akartuk elkerülni a Rams.-t most még a Packers.-t az edzőink betéve ismerik egymást, olyan mintha csoport riválisok lennénk.
10 hónapja
Nem tudok mást mondani, grat SF!
10 hónapja
Tarsi
1 244
Ez egy ilyen sport, kell hozzá szerencse is, főleg mikor ilyen szarok a körülmények.Nem igaz,sajna mákosabbak voltunk az összkép alapján.Itt most a mákosabb csapat nyert, nem a jobb. Nem volt jobb egyik sem a másiknál.Az egyik csapat szerzett pontot az utolsó negyedben, a másik nem. Ez nem szerencse, elfogyott a Packers
shagi0206
Jakehomer
roppihe
10 hónapja
Utley
261
Remélem innentől a Bills megnyeri, vagy ha nem ők, akkor a Ravens.Nem szép dolog, hogy nem a csoport riválisnak drukkolsz!😁
Kampman
10 hónapja
Remélem innentől a Bills megnyeri, vagy ha nem ők, akkor a Ravens.Nekem az NFCből mindegy, mindhárom sztorit bírom.
Kampman
Az AFCből egyértelműen Bills.
10 hónapja
ozibozi
17 132
Punci hívások voltak abban a driveban ami után kihagyta a fg-t. Nem is akartak TD-t.
10 hónapja
roppihe
244
Nem igaz,sajna mákosabbak voltunk az összkép alapján.Itt most a mákosabb csapat nyert, nem a jobb. Nem volt jobb egyik sem a másiknál.Az egyik csapat szerzett pontot az utolsó negyedben, a másik nem. Ez nem szerencse, elfogyott a Packers
shagi0206
Jakehomer
10 hónapja
Kampman
28 290
Remélem innentől a Bills megnyeri, vagy ha nem ők, akkor a Ravens.
10 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Jó tanulópénz volt megint, a Green Bay.-nek gratulálok nagyon jó kis csapat ez, azt gondoltam Rodgers után, hogy évekig nem lesznek az élvonalban, de tévedtem!
10 hónapja
Kampman
28 290
Csak sikerült fájóvá tenni.2 éve nagyrészt (de nem kizárólag) az ST balfaszságai miatt kaptunk ki a Niners ellen. Ez a csapat ígéretesebbnek néz ki a 9-8-cal együtt is, mint az a 13-4-es, de hogy a rúgóhelyzettel azóta sem sikerült érdemben csinálni semmit, az kicsit nyomasztó.
10 hónapja
labo7
456
Sajnálom a Packerst, de nincs miért szégyenkezniük. Sok sikert a csapatépítésben!
10 hónapja
Itt most a mákosabb csapat nyert, nem a jobb. Nem volt jobb egyik sem a másiknál.Az egyik csapat szerzett pontot az utolsó negyedben, a másik nem. Ez nem szerencse, elfogyott a Packers
shagi0206
Tepper takarodj!
10 hónapja
Tarsi
1 244
Kemény meccs volt, nagyon nem ment nekünk, de a végén amikor nagyon kellett mindenki odatette magát. Grat a GB-nek nem sokon múlt
10 hónapja
shagi0206
10 921
Akkor megint változtatnom kell a csapaton, akinek szurkolok a továbbiakban. Lions v Bills? Ki akar kiesni? 😀
10 hónapja
casaubon
2 373
A legvegeig volt esely, nehany hete ezt senki nem gondolta volna. A jovo biztato.
10 hónapja
Utley
261
Világtalan balfasz rúgó miatt becirmantották…🥲
10 hónapja
Tactful Cactus
13 846
szokásos szívszaggató vereség a 49ers ellen, grat nekik
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
roppihe
244
Hát ezt nem gondoltam volna,le a kalappal előttetek!
10 hónapja
grat 9ers
10 hónapja
Love is in the air.
empty taxi
Nos, Love is blind
zacknorb
10 hónapja
😡😡😡😡
10 hónapja
ozibozi
17 132