Divisional szombat
1 feliratkozó
több mint 1 éve
30 pont fölé kell menni a Texansnak és nyernek😁jelenleg a 20 is messze
Szipeter
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
mer jinxtriadMajd most meg jön a Texans turnover, hogy teljes legyen a meccs.Miért kell ???
shagi0206
LanceVance
több mint 1 éve
30 pont fölé kell menni a Texansnak és nyernek😁
több mint 1 éve
Majd most meg jön a Texans turnover, hogy teljes legyen a meccs.Miért kell ???
shagi0206
több mint 1 éve
bármennyire is frusztráltak vagyunk, azért sérülést csak nem kéne kívánni senkinek...sztem 🙆♂️kívánni nem kívánom neki (meg talán más se), de hogy sajnáljam ha megtörténik? K.rvára nem.
bogjosi
több mint 1 éve
az a baj hogy nem elég odaérniIgazából ez csak még egy ok, hogy őt kell ráküldeni 😀dehogy sérült, mindig ő nézi be a coverage-t 😀Plane, hogy serultKelcet nem látják a védők?Al Shaairnek nem erőssége a védekezés 😊
zinedine5
Jakehomer
casaubon
Löfli
Tarsi
ÚGY kell odaérni
és azért odaérni se triviális
több mint 1 éve
Igazából ez csak még egy ok, hogy őt kell ráküldeni 😀dehogy sérült, mindig ő nézi be a coverage-t 😀Plane, hogy serultKelcet nem látják a védők?Al Shaairnek nem erőssége a védekezés 😊
zinedine5
Jakehomer
casaubon
Löfli
több mint 1 éve
Majd most meg jön a Texans turnover, hogy teljes legyen a meccs.
több mint 1 éve
Ex Saints DC te vagy az? 😏Ha DC lennék Mahomes már kórházban lenneEgy embert feláldoznék és Mahomest kifejelném a gecibeIdegállapotban vagy?
ThundersNFL a Paraszt
Tactful Cactus
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Collins kurvajó
több mint 1 éve
Először érjen földet rendben a repülő.Basszus én is.Én eskü próbálom nem utálni a chiefst, mert igazából nincs miért, de közben meg annyira felbasz ez a nonstop mákfaktor amit érzek velük kapcsoalatban. Nyilván nincs nagyobb mákjuk mint másnak, csak valahogy mindig látványos. Így azon veszem észre magam, hogy már a ninersnek is hamarabb szurkolnék mint ezeknek 😃A Lions elleni SB-n a Detroitnak szurkolnék, na ez a kemény.
Hanni
Kampman
Bazzani
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
bármennyire is frusztráltak vagyunk, azért sérülést csak nem kéne kívánni senkinek...sztem 🙆♂️
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Arra gondoltam, hogy alig edzett a heten, vagy rosszul emlekszem?dehogy sérült, mindig ő nézi be a coverage-t 😀Plane, hogy serultKelcet nem látják a védők?Al Shaairnek nem erőssége a védekezés 😊
zinedine5
Jakehomer
casaubon
Löfli
több mint 1 éve
dehogy sérült, mindig ő nézi be a coverage-t 😀Plane, hogy serultKelcet nem látják a védők?Al Shaairnek nem erőssége a védekezés 😊
zinedine5
Jakehomer
casaubon

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Ha DC lennék Mahomes már kórházban lenneEgy embert feláldoznék és Mahomest kifejelném a gecibeIdegállapotban vagy?
ThundersNFL a Paraszt
Tactful Cactus
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Basszus én is.Én eskü próbálom nem utálni a chiefst, mert igazából nincs miért, de közben meg annyira felbasz ez a nonstop mákfaktor amit érzek velük kapcsoalatban. Nyilván nincs nagyobb mákjuk mint másnak, csak valahogy mindig látványos. Így azon veszem észre magam, hogy már a ninersnek is hamarabb szurkolnék mint ezeknek 😃A Lions elleni SB-n a Detroitnak szurkolnék, na ez a kemény.
Hanni
Kampman
több mint 1 éve
A lényeg, hogy ez a drive is véget ért volna ha nem kapnak egy ordas kamu 15 yardot1st&10 volt ...
Szipeter
több mint 1 éve
szerintem ott még talán a KC szurkolók is a Lionsnak szurkolnának 😊Én eskü próbálom nem utálni a chiefst, mert igazából nincs miért, de közben meg annyira felbasz ez a nonstop mákfaktor amit érzek velük kapcsoalatban. Nyilván nincs nagyobb mákjuk mint másnak, csak valahogy mindig látványos. Így azon veszem észre magam, hogy már a ninersnek is hamarabb szurkolnék mint ezeknek 😃A Lions elleni SB-n a Detroitnak szurkolnék, na ez a kemény.
Hanni
Kampman
több mint 1 éve
Salim Abu Aziz - ő úgyis kemény, fanatikus fiúAli Abdul AziztEgy embert feláldoznék és Mahomest kifejelném a gecibeAzizt?
ThundersNFL a Paraszt
LanceVance
Kampman
több mint 1 éve
3-4 személyazonossága van, aka Busák Józsi.Ali Abdul AziztEgy embert feláldoznék és Mahomest kifejelném a gecibeAzizt?
ThundersNFL a Paraszt
LanceVance
Kampman
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
A lényeg, hogy ez a drive is véget ért volna ha nem kapnak egy ordas kamu 15 yardot2&4 jott volna ott
Szipeter
több mint 1 éve
Én eskü próbálom nem utálni a chiefst, mert igazából nincs miért, de közben meg annyira felbasz ez a nonstop mákfaktor amit érzek velük kapcsoalatban. Nyilván nincs nagyobb mákjuk mint másnak, csak valahogy mindig látványos. Így azon veszem észre magam, hogy már a ninersnek is hamarabb szurkolnék mint ezeknek 😃Ilyenek ezek a dinasztiák ...amik amúgy régen nem voltak mostanában meg mégiscsak vannak már.
Hanni
több mint 1 éve
Mahomesnak nem kívánok rosszat, rolexe legyen vagy 20, de keze egy se…Valahol felsír egy Miami drukker.
opiumzorR
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Én eskü próbálom nem utálni a chiefst, mert igazából nincs miért, de közben meg annyira felbasz ez a nonstop mákfaktor amit érzek velük kapcsoalatban. Nyilván nincs nagyobb mákjuk mint másnak, csak valahogy mindig látványos. Így azon veszem észre magam, hogy már a ninersnek is hamarabb szurkolnék mint ezeknek 😃A Lions elleni SB-n a Detroitnak szurkolnék, na ez a kemény.
Hanni
több mint 1 éve
Én eskü próbálom nem utálni a chiefst, mert igazából nincs miért, de közben meg annyira felbasz ez a nonstop mákfaktor amit érzek velük kapcsoalatban. Nyilván nincs nagyobb mákjuk mint másnak, csak valahogy mindig látványos. Így azon veszem észre magam, hogy már a ninersnek is hamarabb szurkolnék mint ezeknek 😃sztem idén jóval nagyobb mákjuk van
Hanni