NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Divisional szombat
1 feliratkozó
10 hónapja
Fairbairn buntetesbol nem kapott mar kabatot se?
10 hónapja
Micsoda? Holding? Az mi?amit po-ban nem fújnak be.
shagi0206
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
gedam
6 227
kelce rossz fele mutogatott
10 hónapja
Micsoda? Holding? Az mi?én tényleg aszittem hogy 1-1 kiosztása után nem lesz több
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
nah ez is full kamu volt
10 hónapja
ott a holding
10 hónapja
Micsoda? Holding? Az mi?
10 hónapja
Kéne egy labdát szezni 😀
10 hónapja
mindegy mi lesz a meccsen, ried jól tette, hogy 2 hétig rozsdáltatta a csapatát, mert legalább izgi.minden évben ezt művelik amúgy a div körben
gedam
10 hónapja
gedam
6 227
mindegy mi lesz a meccsen, ried jól tette, hogy 2 hétig rozsdáltatta a csapatát, mert legalább izgi.
10 hónapja
rosszul írtad, azok "lipsik"ajjaj most a maga redneckek mit fognak csinálni?kiszeretnek belőle, mint a libsik Muskból 😊
a darlingjuk swiftie
Negritis, a vajda
Kampman
10 hónapja
Ha kikapnak a rúgó miatt és Valamelyik agysebész eltöri a lábát utána, azt vlsz felmentené a bíróság jogos önvédelem miatt.Ekkora szelben 55-rol berugni nem kis bravur lett volna, nem feltetlenul kellett megprobalni. Az XP mas kerdes, az nagy hiba
ozibozi
10 hónapja
Mahomes felesége tudja, hogy mit jelent a 3. gyerek születése.Adómentességet, és CSOK teljesítést.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ez a 10 perces drive arra jó volt, hogy az Offens megfagyjon, a védelem meg elfogyjon
10 hónapja
ajjaj most a maga redneckek mit fognak csinálni?kiszeretnek belőle, mint a libsik Muskból 😊
a darlingjuk swiftie
Negritis, a vajda
10 hónapja
Végre, újra, Szvift!De legalább nem minden második vágásnál.
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
2018 óta bíró
balintbaba
nem sok lehetősége volt azóta
10 hónapja
Ha kikapnak a rúgó miatt és Valamelyik agysebész eltöri a lábát utána, azt vlsz felmentené a bíróság jogos önvédelem miatt.
10 hónapja
Végre, újra, Szvift!
10 hónapja
ajjaj most a maga redneckek mit fognak csinálni?a darlingjuk swiftie
10 hónapja
gedam
6 227
bedobja a zászló, 100%, hogy marad a pályán hozott ítélet.Attól, hogy más is hibázik még nem teszi megnemtörténté azt, hogy rendre egy oldalra "tévednek" a bírókmeg volt beszélve, hogy hagyja elcsalatni a meccset. majd nyernek jövőre. xpt is a bírók baszták mellé 🤣Jogos. De feltételezem, hogy nem akar két lehetőségből most egyet ellőni.A bírók minden lehetséges módon csalnak a Chiefsnak. Ez egy 1st down.Akkor be kell dobni a challenge-et
Burkus
casaubon
Burkus
fake.id
Tarsi
10 hónapja
Dupla dinamitCaitlyn Clark és Taylor
Poloska vagyok.
10 hónapja
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c