NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional szombat
1 033
71
22:30-tól, ARENA4
Divisional szombat
3 feliratkozó
1 órája
Na Go Hawks! De jo lenne nyerni valahogy
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
1 órája
Csavonak egyáltalán van szerződése?Nem fog. Az afc-ben 2027-tol mar Daniel Jones uralom van.remélem igenSzerencsetlen Allen bejut valaha SB-be? 😕NEM
funkyparduc
shagi0206
Heisman nádor
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 órája
Egyébként nyilván szerintem sincs semmi csalás rendszerszinten. Azt jobban eltudom képzelni, hogy bírók fogadgatnak, vagy csak balfaszok és stresszelnek ők is overtimeban, hogy nehogy ne fújjanak be valamit ami miatt anyázva lesznek.
1 órája
Bang bang
1 órája
Valóban, csak a meccsen ilyen felfogással lett volna még 10. Köztük a pick előtte. Majd hirtelen az utolsó drive-ban felfogás váltás. Mik vannak.sztem mindegyik zászló jogos voltNagy szerencse, hogy ilyen bírói ellenszélben is sikerült behúzni.a mims az voltLegkomolyab gamewinning drive, 60 yard kamuzászlóNem baj mindjárt megmagyarázzák hogy jogos volt… jövő hétre talán elfogy a mák
gabokocka
Petila
a sutton nem igazán, de ott Bosa miatt mind1
de ha befújják a Bills drive elején a holdingot akkor nincs ez az egész
Negritis, a vajda
somoskovig
gedam
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 órája
sztem mindegyik zászló jogos voltés az INT amikor már lenn volt?
gedam
mert a többi kb igen, az első DPI eléggé meh, de ott volt RTP is
Poloska vagyok.
1 órája
browns már sajna kiesett, de a 2. legjobbat majd holnap láthatjuk.Nagyon sajnálom a Billst, a Packers után nekik szurkoltam leginkábbÉn meg pont azt remélem, hogy láthatjuk a 2 top védelmet 1 meccsen. Nekem az az entertainment.
Broncos-Pats AFC-döntő lesz, ez nagyjából 100%, entertainment league
Kampman
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 órája
Fura hogy Lamart állandóan savazzák mikor PO-ban kizúg, holott tavaly is az andrews drop miatt esett ki a ravens kb, Allent meg minden évben sajnálja kb. mindenki, pedig megint egy kalap szar volt. Ez volt az utolsó PO-ja nagy eséllyel, mikor se Mahomes, se Jackson, se Burrow.Se Will Howard 😊
eaglesmcnabb
1 órája
Texans mellett melyik a másik az AFC-ben?Nagyon sajnálom a Billst, a Packers után nekik szurkoltam leginkábbÉn meg pont azt remélem, hogy láthatjuk a 2 top védelmet 1 meccsen. Nekem az az entertainment.
Kampman
shagi0206
1 órája
Nem fog. Az afc-ben 2027-tol mar Daniel Jones uralom van.remélem igenSzerencsetlen Allen bejut valaha SB-be? 😕NEM
funkyparduc
shagi0206
Heisman nádor
1 órája
Houston be fog gyalogolni a döntőbeEgy Houston-Sehawks 0:0 döntőt nagyon adnék 😀
eaglesmcnabb
1 órája
egy szóval nem mondtam hogy ellenszél volt, csupán arra utaltam hogy nem elcsaltákNagy szerencse, hogy ilyen bírói ellenszélben is sikerült behúzni.a mims az voltLegkomolyab gamewinning drive, 60 yard kamuzászlóNem baj mindjárt megmagyarázzák hogy jogos volt… jövő hétre talán elfogy a mák
gabokocka
Petila
Negritis, a vajda
somoskovig
mer ha azt akarják hogy nyerjen a broncos akkor ott dobják a holdingot
szimplán balfaszok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 órája
Allen viszont nem játszott jól, ez kijelenthető.Felállt a padlóról. Aztán lett, ami lett. A döntő elkapás, illetve INT pedig a WTF kategória.
shagi0206
1 órája
Nagyon sajnálom a Billst, a Packers után nekik szurkoltam leginkábbJó ehhez mondjuk nem kell óriási összeesküvés, hogy a két legesélyesebb csapat lesz ott a főcsoportdöntőben 😀
Kampman
1 órája
az enyémben még egyet sem xDSzerencsetlen Allen bejut valaha SB-be? 😕persze, tudnád hányat nyert már maddenben
funkyparduc
fake.id
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 órája
Neked igen 😊Nagyon sajnálom a Billst, a Packers után nekik szurkoltam leginkábbÉn meg pont azt remélem, hogy láthatjuk a 2 top védelmet 1 meccsen. Nekem az az entertainment.
Kampman
shagi0206
De a ligának kell a két.....khm.....konvencionális.....khm.....fiatal fehér QB egymás elleni csatája szerintem, amiből lehet egy potenciális új Brady vs. Manning csata hosszú távon.
de persze nem tudhatom Goodellék logikáját, csak következtetek.
1 órája
gedam
6 377
sztem mindegyik zászló jogos voltNagy szerencse, hogy ilyen bírói ellenszélben is sikerült behúzni.a mims az voltLegkomolyab gamewinning drive, 60 yard kamuzászlóNem baj mindjárt megmagyarázzák hogy jogos volt… jövő hétre talán elfogy a mák
gabokocka
Petila
Negritis, a vajda
somoskovig
1 órája
Fura hogy Lamart állandóan savazzák mikor PO-ban kizúg, holott tavaly is az andrews drop miatt esett ki a ravens kb, Allent meg minden évben sajnálja kb. mindenki, pedig megint egy kalap szar volt. Ez volt az utolsó PO-ja nagy eséllyel, mikor se Mahomes, se Jackson, se Burrow.
1 órája
Nagy szerencse, hogy ilyen bírói ellenszélben is sikerült behúzni.a mims az voltLegkomolyab gamewinning drive, 60 yard kamuzászlóNem baj mindjárt megmagyarázzák hogy jogos volt… jövő hétre talán elfogy a mák
gabokocka
Petila
Negritis, a vajda
1 órája
Hát szten ezek után mindenki ellenük fog szurkolni.Ha a Texansszal játszanak, akkor én a Texansszal vagyok. Ha a Pats ellen, akkor Broncos-zal.
gabokocka
1 órája
remélem igenSzerencsetlen Allen bejut valaha SB-be? 😕NEM
funkyparduc
shagi0206
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 órája
Az utolsó két dpivel az a baj h hirtelen arra a két playre a bírok mentalitást váltottak. Ez így OTben úgy h a bills már nem jut labdahoz igazi gecisega mims az voltLegkomolyab gamewinning drive, 60 yard kamuzászlóNem baj mindjárt megmagyarázzák hogy jogos volt… jövő hétre talán elfogy a mák
gabokocka
Petila
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 órája
gedam
6 377
Most akkor Josh is akkora choker, mint Lamar ? Megkapja azt az utálatot?! Mert ebben nagyon benne volt.most meg szerintem. cook cipelte, amíg tudta
cikesz