NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 3 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Brees nagyon gyenge, hoznám Winstont.még ne elbízná magát és egy jó dobásra két pickjsix 😛
Sztroga
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Brady nagyon vicces, amelyik ítélet nem tetszik neki, utánna egyből hisztizik a zebráknakEz már így van kb tíz éve.
nemethbence55
több mint 3 éve
20Brady nagyon vicces, amelyik ítélet nem tetszik neki, utánna egyből hisztizik a zebráknakcsak 15 éve 😛
nemethbence55
dande
több mint 3 éve
mozgott a labda kezében. mire ráfogott - akkor lett befejezve - már csak egy lába ért benn földet. jól látszott. Te biztosan mást néztél 😀Csak egy laba volt lennKettő.
Kájzerszóze
Törpe_Tacskó
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Sztroga
123
Brees nagyon gyenge, hoznám Winstont.
több mint 3 éve
Brady nagyon vicces, amelyik ítélet nem tetszik neki, utánna egyből hisztizik a zebráknakcsak 15 éve 😛
nemethbence55
több mint 3 éve
Brady nagyon vicces, amelyik ítélet nem tetszik neki, utánna egyből hisztizik a zebráknaktök új szokása régen nem csinált ilyet.
nemethbence55
ja de
több mint 3 éve
több mint 3 éve
nemethbence55
426
Brady nagyon vicces, amelyik ítélet nem tetszik neki, utánna egyből hisztizik a zebráknak
több mint 3 éve
Elkapta, nem dadogott, 2 láb lent és amikor kiesett a pályáról a játékos, akkor kijött a labda, ez miért nem TD?továbbra is az a fontos, hogy ne jöjjön ki, tökmindegy hol van
Sifur
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Elkapta, nem dadogott, 2 láb lent és amikor kiesett a pályáról a játékos, akkor kijött a labda, ez miért nem TD?Én úgy értettem, hogy vagy 3ik lépés, vagy football move kell, és itt a football move a labda magához húzása lett volna, de mivel az nem sikerült, ugye kiütödött ahogy leért, ezért nem jó. De javítsatok.
Sifur
több mint 3 éve
southmiki
654
Elkapta, nem dadogott, 2 láb lent és amikor kiesett a pályáról a játékos, akkor kijött a labda, ez miért nem TD?Mert be kell fejezni az elkapás ( kontrolálni kell a labdád)
Sifur
több mint 3 éve
Bűnös vagyok bíró úr. Igaz, nem Erinnel kapcsolatban igaz rám az ön állítása már több mint 10 éve. Tessék Baggio, én betartom a szabályaidat. 1 órát vártam a válasszal.hiába, a szerelem vak IK ,valld be magadnak 😊egyre jobban fiatal woody harrelsonosodik az arca.Én ezt nem látom rajta, pedig mai/eheti kép ez is.
és boom, most ezt már sose tudjátok unseenelni
briareos
iktriad
dande
több mint 3 éve
MC12
6 359
Na hàt ebből a félidőből sok nem derült ki, reméljük a szokásos félidei payton magic megint meglesz
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Elkapta, nem dadogott, 2 láb lent és amikor kiesett a pályáról a játékos, akkor kijött a labda, ez miért nem TD?
több mint 3 éve
Xaz jó idegenbe, nem?
FLZOLI
több mint 3 éve
Csak egy laba volt lennlent volt mind2 de nem igazán volt kontrol
Kájzerszóze
a stand jó hívás
több mint 3 éve
Szakmázgassunk 😛Jameis Winston's Pass TD to Tre'Quan Smith was the first Rec TD with at least 10 yards of separation in the playoffs in the last 5 seasons, per @NextGenStats pic.twitter.com/7pfOLtEW7r
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) January 18, 2021