NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 3 éve
A Tampa eIkapók nem tudnak elszakadni vagy Brady homáIy? SzakmaiIag nem tudom érteImezni ezt az impotens támadójátékot
több mint 3 éve
engemVan aki a reklámoka miatt van itt, van aki a lájkokért. Érdekel valakit a meccs is egyáltalán?45 like jó éjfél óta? Kicsit elégedetlen vagyok az eredménnyel...most mondjam mennyinél járok össz? 😛
Cypress
dande
SBL
amig kiszop a bucs
több mint 3 éve
ez a meccs? nem biztos 😀Van aki a reklámoka miatt van itt, van aki a lájkokért. Érdekel valakit a meccs is egyáltalán?45 like jó éjfél óta? Kicsit elégedetlen vagyok az eredménnyel...most mondjam mennyinél járok össz? 😛
Cypress
dande
SBL
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
KeyG
9 477
Ezt odabaszta az oreg.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
SBL
2 213
Van aki a reklámoka miatt van itt, van aki a lájkokért. Érdekel valakit a meccs is egyáltalán?45 like jó éjfél óta? Kicsit elégedetlen vagyok az eredménnyel...most mondjam mennyinél járok össz? 😛
Cypress
dande
több mint 3 éve
Winconsinban egyre jobban örülnek.
több mint 3 éve
Gyerekek Shawnka inast megmértem a wild card hétvégén azóta inaktiv vagy csak én voItam fent keveset?
több mint 3 éve
én is kb 70et buktam most vagyok 216onÉn éjjel vesztettem 90-et. És így állok most 369-en.45 like jó éjfél óta? Kicsit elégedetlen vagyok az eredménnyel...alakulsz padawan 😀
Cypress
Negritis
iktriad
több mint 3 éve
Na vegre mar
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
45 like jó éjfél óta? Kicsit elégedetlen vagyok az eredménnyel...Kérdés, mennyit fizettél.
Cypress
több mint 3 éve
45 like jó éjfél óta? Kicsit elégedetlen vagyok az eredménnyel...alakulsz padawan 😀
Cypress
több mint 3 éve
Cypress
3 228
45 like jó éjfél óta? Kicsit elégedetlen vagyok az eredménnyel...
több mint 3 éve
érzésre sz örökkévalósághoz 😛Az első félidő is közelebb volt a másfélhez, mint a kettőhöz.faszom, meló előtt még kéne pár órát aludnimásfél óra alatt befejezhetnék a 2. félidőtlassú ez a meccs egyébként, majd két óra volt a félidő....Emlékszel rá, hogy mikor kezdődött?😊
dande
nagylaza
dande
Negritis
nagylaza
több mint 3 éve
Edzői szinten oktatnak le minket basszátok meg edzői szinten!
több mint 3 éve
Az első félidő is közelebb volt a másfélhez, mint a kettőhöz.faszom, meló előtt még kéne pár órát aludnimásfél óra alatt befejezhetnék a 2. félidőtlassú ez a meccs egyébként, majd két óra volt a félidő....Emlékszel rá, hogy mikor kezdődött?😊
dande
nagylaza
dande
Negritis
több mint 3 éve
Alvin és a mókusok hozzák a yardokat. 😮
Cypress
több mint 3 éve
faszom, meló előtt még kéne pár órát aludnimásfél óra alatt befejezhetnék a 2. félidőtlassú ez a meccs egyébként, majd két óra volt a félidő....Emlékszel rá, hogy mikor kezdődött?😊
dande
nagylaza
dande
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Alvin és a mókusok hozzák a yardokat. 😮
több mint 3 éve
Nem véletlenül lett Winston 1/1-es, Brees 2. Brady meg csak 6. körös. 😊Tom Brady: 10/21, 93 yards, TD, 76.1 rating
— Master (@MasterTes) January 18, 2021
Drew Brees: 10/17, 63 yards, INT, 42.0 rating
Jameis Winston: 1/1, 56 yards, TD, 158.3 raring
dande
több mint 3 éve
MC12
6 359
Thomassal már megint mi a tök van....
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”