NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
9
4
2:15, Arena4
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 3 éve
miért emlékeztet ez egy klasszikus dezsőmail részre? 😀jójó, de pont elé nem kell szóközt rakni Lackó!Nem kell ez a negédes barátkozgatás . Maradjon meg a távoIságtartás . Nem feIedem hogy fogadtatok KampmannaI muIthétenGyerekek Shawnka inast megmértem a wild card hétvégén azóta inaktiv vagy csak én voItam fent keveset?Nem, de még csak lakájba se sikerült verned pajtás.
RespectvvIVlaci
shawnka
RespectvvIVlaci
shawnka
több mint 3 éve
úgy tűnik brady a Tua school of throwing an interceptionre járt mindig visszahivják.
több mint 3 éve
jójó, de pont elé nem kell szóközt rakni Lackó!Nem kell ez a negédes barátkozgatás . Maradjon meg a távoIságtartás . Nem feIedem hogy fogadtatok KampmannaI muIthétenGyerekek Shawnka inast megmértem a wild card hétvégén azóta inaktiv vagy csak én voItam fent keveset?Nem, de még csak lakájba se sikerült verned pajtás.
RespectvvIVlaci
shawnka
RespectvvIVlaci
több mint 3 éve
asszem bekussolok a 295ömmel. mondjuk triád hsz mennyiségével nehéz versenyezni 😀én is kb 70et buktam most vagyok 216onÉn éjjel vesztettem 90-et. És így állok most 369-en.45 like jó éjfél óta? Kicsit elégedetlen vagyok az eredménnyel...alakulsz padawan 😀
Cypress
Negritis
iktriad
Negritis
több mint 3 éve
Cypress
3 228
TB milyen szar ma (is).
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Mesélj tesa mi vót ?Nem kell ez a negédes barátkozgatás . Maradjon meg a távoIságtartás . Nem feIedem hogy fogadtatok KampmannaI muIthétenGyerekek Shawnka inast megmértem a wild card hétvégén azóta inaktiv vagy csak én voItam fent keveset?Nem, de még csak lakájba se sikerült verned pajtás.
RespectvvIVlaci
shawnka
RespectvvIVlaci
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
banbanbanbanbanbanwww.google.com/search?q=man+boobs&sxsrf=ALeKk01HD1Jq_APv8H5P0v6fMqIaAPI6yg:1610934200973&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjeq7jGraTuAhUMOuwKHdk0BOEQ_AUoAXoECA8QAw&biw=1920&bih=977#imgrc=he7ZdAwLJHR15MÉn csak a csöcsök miatt vagyok itt.ez a meccs? nem biztos 😀Van aki a reklámoka miatt van itt, van aki a lájkokért. Érdekel valakit a meccs is egyáltalán?45 like jó éjfél óta? Kicsit elégedetlen vagyok az eredménnyel...most mondjam mennyinél járok össz? 😛
Cypress
dande
SBL
Negritis
Cypress
Negritis
több mint 3 éve
www.google.com/search?q=man+boobs&sxsrf=ALeKk01HD1Jq_APv8H5P0v6fMqIaAPI6yg:1610934200973&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjeq7jGraTuAhUMOuwKHdk0BOEQ_AUoAXoECA8QAw&biw=1920&bih=977#imgrc=he7ZdAwLJHR15MÉn csak a csöcsök miatt vagyok itt.ez a meccs? nem biztos 😀Van aki a reklámoka miatt van itt, van aki a lájkokért. Érdekel valakit a meccs is egyáltalán?45 like jó éjfél óta? Kicsit elégedetlen vagyok az eredménnyel...most mondjam mennyinél járok össz? 😛
Cypress
dande
SBL
Negritis
Cypress
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
eleget láttam chad hennet játszani thxSose becsüld alá Chad Hennet!most viccen kívűl, pláne ha mahomes köv héten még szédelek, per pill egy bills packers sb párost látok a legvalószínűbbnek.Winconsinban egyre jobban örülnek.Nehogy az arcukra fagyjon a mosoly😁
iktriad
Kájzerszóze
briareos
Aláírás: Cleveland Browns
iktriad
több mint 3 éve
Nem kell ez a negédes barátkozgatás . Maradjon meg a távoIságtartás . Nem feIedem hogy fogadtatok KampmannaI muIthétenGyerekek Shawnka inast megmértem a wild card hétvégén azóta inaktiv vagy csak én voItam fent keveset?Nem, de még csak lakájba se sikerült verned pajtás.
RespectvvIVlaci
shawnka
több mint 3 éve
Sose becsüld alá Chad Hennet!most viccen kívűl, pláne ha mahomes köv héten még szédelek, per pill egy bills packers sb párost látok a legvalószínűbbnek.Winconsinban egyre jobban örülnek.Nehogy az arcukra fagyjon a mosoly😁
iktriad
Kájzerszóze
briareos
Aláírás: Cleveland Browns
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Én csak a csöcsök miatt vagyok itt.ez a meccs? nem biztos 😀Van aki a reklámoka miatt van itt, van aki a lájkokért. Érdekel valakit a meccs is egyáltalán?45 like jó éjfél óta? Kicsit elégedetlen vagyok az eredménnyel...most mondjam mennyinél járok össz? 😛
Cypress
dande
SBL
Negritis
több mint 3 éve
SBL
2 213
Sajnos csak ez van itt.😊ez a meccs? nem biztos 😀Van aki a reklámoka miatt van itt, van aki a lájkokért. Érdekel valakit a meccs is egyáltalán?45 like jó éjfél óta? Kicsit elégedetlen vagyok az eredménnyel...most mondjam mennyinél járok össz? 😛
Cypress
dande
SBL
Negritis
több mint 3 éve
Winconsinban egyre jobban örülnek.Nem biztos, hogy az öröm a legjobb kifejezés.
iktriad
több mint 3 éve
most viccen kívűl, pláne ha mahomes köv héten még szédelek, per pill egy bills packers sb párost látok a legvalószínűbbnek.Winconsinban egyre jobban örülnek.Nehogy az arcukra fagyjon a mosoly😁
iktriad
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
A Tampa eIkapók nem tudnak elszakadni vagy Brady homáIy? SzakmaiIag nem tudom érteImezni ezt az impotens támadójátékot?
RespectvvIVlaci
több mint 3 éve
Gyerekek Shawnka inast megmértem a wild card hétvégén azóta inaktiv vagy csak én voItam fent keveset?Nem, de még csak lakájba se sikerült verned pajtás.
RespectvvIVlaci
több mint 3 éve
Ezt odabaszta az oreg.Ki mit? Brees a labdát vagy Brady a tabletet?
KeyG
több mint 3 éve
jól van na így megy ez itt 😊 egyébként nem, a közösségért 😉Van aki a reklámoka miatt van itt, van aki a lájkokért. Érdekel valakit a meccs is egyáltalán?45 like jó éjfél óta? Kicsit elégedetlen vagyok az eredménnyel...most mondjam mennyinél járok össz? 😛
Cypress
dande
SBL
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Undorítóak ezek a számok, többet ne szóljatok hozzám, ....csak lájkoljatok. 😀
több mint 3 éve
Winconsinban egyre jobban örülnek.Nehogy az arcukra fagyjon a mosoly😁
iktriad