Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Idén az összes szakács betlizik az NFL-ben. Russ, Dalvin, tegnap Koch, ma Jared...
több mint 3 éve
Pro: Winfieldet draftoltam GM játékbannem fog
Con: Még a végén továbbmegy Brady :/
tenorx
több mint 3 éve
Pro: Winfieldet draftoltam GM játékbanCon: Még a végén továbbmegy Brady :/
több mint 3 éve
Cook meg Thomas kérjen cserét bazdmegamerikai fociban nem csak hármat lehet cserélni szerintem
atapapa
több mint 3 éve
de ha tovább is jut a Saints, Brees teljesen gatya lesz a fagyott tundrán.FŐLEG ha még havazni is fog.
több mint 3 éve
na jó további jó lájkvadászatot élmény volt 😀
több mint 3 éve
Már előre remegek bármikor Cook felé megy labda
több mint 3 éve
ez lefőtt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
MC12
6 359
Cook bazmeg takarodj....
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Cypress
3 228
AZISTENBASSZAMEG!
több mint 3 éve
Suh milyen kedves, barátkozós fickó.pályán kívűl tényleg az
nagylaza
több mint 3 éve
breesről nem is tudtam h jay z fan (i got 99 yards)
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Nagyszerű védekezés! Ja nem, DPI.
több mint 3 éve
Suh milyen kedves, barátkozós fickó.
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Érzek némi feszültséget..., meztelen bunyó lesz, vagy csak hagyományos?érdemeld kiAdd meg a tiszteIetet aztán rendben Ieszünk.jójó, de pont elé nem kell szóközt rakni Lackó!Nem kell ez a negédes barátkozgatás . Maradjon meg a távoIságtartás . Nem feIedem hogy fogadtatok KampmannaI muIthétenGyerekek Shawnka inast megmértem a wild card hétvégén azóta inaktiv vagy csak én voItam fent keveset?Nem, de még csak lakájba se sikerült verned pajtás.
RespectvvIVlaci
shawnka
RespectvvIVlaci
shawnka
RespectvvIVlaci
Negritis
több mint 3 éve
de mire kapitányom?Add meg a tiszteIetet aztán rendben Ieszünk.jójó, de pont elé nem kell szóközt rakni Lackó!Nem kell ez a negédes barátkozgatás . Maradjon meg a távoIságtartás . Nem feIedem hogy fogadtatok KampmannaI muIthétenGyerekek Shawnka inast megmértem a wild card hétvégén azóta inaktiv vagy csak én voItam fent keveset?Nem, de még csak lakájba se sikerült verned pajtás.
RespectvvIVlaci
shawnka
RespectvvIVlaci
shawnka
RespectvvIVlaci
azt se tudom miért vagy felgerjedve múlt hétről.
Szerkesztette: shawnka
több mint 3 éve
érdemeld kiAdd meg a tiszteIetet aztán rendben Ieszünk.jójó, de pont elé nem kell szóközt rakni Lackó!Nem kell ez a negédes barátkozgatás . Maradjon meg a távoIságtartás . Nem feIedem hogy fogadtatok KampmannaI muIthétenGyerekek Shawnka inast megmértem a wild card hétvégén azóta inaktiv vagy csak én voItam fent keveset?Nem, de még csak lakájba se sikerült verned pajtás.
RespectvvIVlaci
shawnka
RespectvvIVlaci
shawnka
RespectvvIVlaci
több mint 3 éve
Add meg a tiszteIetet aztán rendben Ieszünk.jójó, de pont elé nem kell szóközt rakni Lackó!Nem kell ez a negédes barátkozgatás . Maradjon meg a távoIságtartás . Nem feIedem hogy fogadtatok KampmannaI muIthétenGyerekek Shawnka inast megmértem a wild card hétvégén azóta inaktiv vagy csak én voItam fent keveset?Nem, de még csak lakájba se sikerült verned pajtás.
RespectvvIVlaci
shawnka
RespectvvIVlaci
shawnka
több mint 3 éve
Hellllooooooyoutu.be/S0aXzh-r2y8
Kájzerszóze
dande
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Ne kelljen padawanként megmutatnom mennyire van velem az erő...Jó?www.google.com/search?q=man+boobs&sxsrf=ALeKk01HD1Jq_APv8H5P0v6fMqIaAPI6yg:1610934200973&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjeq7jGraTuAhUMOuwKHdk0BOEQ_AUoAXoECA8QAw&biw=1920&bih=977#imgrc=he7ZdAwLJHR15MÉn csak a csöcsök miatt vagyok itt.ez a meccs? nem biztos 😀Van aki a reklámoka miatt van itt, van aki a lájkokért. Érdekel valakit a meccs is egyáltalán?45 like jó éjfél óta? Kicsit elégedetlen vagyok az eredménnyel...most mondjam mennyinél járok össz? 😛
Cypress
dande
SBL
Negritis
Cypress
Negritis