Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Nono, megidezed a pőre kontentetÖreg HCk, öreg QBk, boomer bowl...milf bowl 😀 😛
FLZOLI
dande
több mint 3 éve
www.google.com/search?q=mickey+rourke+mustache&tbm=isch&ved=2ahUKEwi0rbTlmaTuAhWRS8AKHY1xD2cQ2-cCegQIABAC&oq=mickey+rourke+mustache&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQAzoECCMQJzoECAAQQzoCCAA6BggAEAgQHjoECAAQHlCIygFYlPQBYMv4AWgAcAB4AIABUIgBnwWSAQIxMJgBAKABAcABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=AdMEYPSoDJGXgQaN4724Bg&client=ms-android-huawei-rev1&prmd=inv#imgrc=S8N2PcEjlpBrTMDagi Hulk HoganSzerintem o Mikey Rourke!!nem tudom, hogy ez a terrorista style vagy a pár héttel korábbi floridai DJ szett áll rosszabbul Ariansnek 😀Mondjuk az öreg itt lehet bevett valamit
What would you say Bruce Arians does for a living? pic.twitter.com/1ptWSXJ72B
— Bryan Fischer (@BryanDFischer) January 3, 2021
Löfli
jamaicababa
Fantomas0429
iktriad
több mint 3 éve
Azért Brees a bordasérülése óta elég szarul néz ki. Ahogy vége a szezonnak azonnal vissza kell vonulnia.megvan már a broadcast szerződése, lépni fog
Jobb csapat a Saints, de ha beindul a Tampa O onnan nagyon nehéz lesz így, hogy képtelenek TD-t csinálni.
Cruyffista
több mint 3 éve
Sifur
1 118
3 pontnál többet szerez a Tampa ma?
több mint 3 éve
Retro, nosztalgia senior meccsÖreg HCk, öreg QBk, boomer bowl...Oldszkúl vagy mi
FLZOLI
jamaicababa
több mint 3 éve
Öreg HCk, öreg QBk, boomer bowl...milf bowl 😀 😛
FLZOLI
több mint 3 éve
Az igenIndokolatlan Erin contententet várunk, uncsi a meccs, daral a Saintscdn.bleacherreport.net/images_root/slides/photos/000/167/459/erinandrews_original.jpg?1267539518
FLZOLI
Vrij6
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
Azért Brees a bordasérülése óta elég szarul néz ki. Ahogy vége a szezonnak azonnal vissza kell vonulnia. Jobb csapat a Saints, de ha beindul a Tampa O onnan nagyon nehéz lesz így, hogy képtelenek TD-t csinálni.
több mint 3 éve
Öreg HCk, öreg QBk, boomer bowl...Oldszkúl vagy mi
FLZOLI
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Öreg HCk, öreg QBk, boomer bowl...
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Dagi Hulk HoganSzerintem o Mikey Rourke!!nem tudom, hogy ez a terrorista style vagy a pár héttel korábbi floridai DJ szett áll rosszabbul Ariansnek 😀Mondjuk az öreg itt lehet bevett valamit
Löfli
jamaicababa
Fantomas0429
több mint 3 éve
1 es 10re harmadszor is fut a TB. Akkor iszok....Én meg ha megint puntolunk 😀
Kájzerszóze
több mint 3 éve
igen ebben nem hasonlit andrewsre a cölöp vádliajaival, ahogy ik lentebbi képén is látszikgyenge lábakon áll ez a hasonlítgatáswoody egyik legjobb alakítása utóbbi évekbőlIndokolatlan Erin contententet várunk, uncsi a meccs, daral a SaintsTessék itt van New Orleans színekben.
FLZOLI
iktriad
briareos
D11
több mint 3 éve
nem tudom, hogy ez a terrorista style vagy a pár héttel korábbi floridai DJ szett áll rosszabbul Ariansnek 😀chopperek hegesztésénél el is kél a szem védelme
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Nagyon bekattant neked a True Detectives utánwoody egyik legjobb alakítása utóbbi évekbőlIndokolatlan Erin contententet várunk, uncsi a meccs, daral a SaintsTessék itt van New Orleans színekben.
FLZOLI
iktriad
briareos
több mint 3 éve
Védelmek csatája ahogy Brees TB párharcnál vártuk 😛Majdnem Bills-Browns AFC championship game lett, lehet itt mar barmi.😀
dande
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
SBL
2 213
Védelmek csatája ahogy Brees TB párharcnál vártuk 😛Könnyű dolguk van. Két kiégett QB-t kell kordában tartaniuk.😉
dande
több mint 3 éve
gyenge lábakon áll ez a hasonlítgatáswoody egyik legjobb alakítása utóbbi évekbőlIndokolatlan Erin contententet várunk, uncsi a meccs, daral a SaintsTessék itt van New Orleans színekben.
FLZOLI
iktriad
briareos
több mint 3 éve
Szerintem o Mikey Rourke!!nem tudom, hogy ez a terrorista style vagy a pár héttel korábbi floridai DJ szett áll rosszabbul Ariansnek 😀Mondjuk az öreg itt lehet bevett valamit
Löfli
jamaicababa
több mint 3 éve
CJGJ megoldja Evans idegeit....Neki elég ha meglátja Lattimore fejét. 😀
Kájzerszóze
több mint 3 éve
woody egyik legjobb alakítása utóbbi évekbőlIndokolatlan Erin contententet várunk, uncsi a meccs, daral a SaintsTessék itt van New Orleans színekben.
FLZOLI
iktriad