Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 3 éve
nem tudom, hogy ez a terrorista style vagy a pár héttel korábbi floridai DJ szett áll rosszabbul Ariansnek 😀Mondjuk az öreg itt lehet bevett valamit
What would you say Bruce Arians does for a living? pic.twitter.com/1ptWSXJ72B
— Bryan Fischer (@BryanDFischer) January 3, 2021
Löfli
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Védelmek csatája ahogy Brees TB párharcnál vártuk 😛
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Tampa védelem hozza amit kell, a támadó sornak kéne valami mást játszani mint a legutóbbi meccsen
több mint 3 éve
MC12
6 365
Nem jó ez így... ez a Tampa offense el fog sülni és csak fg-kel nem fogunk jók lenni...legalább 1 td kellett volna a két támadásból
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Indokolatlan Erin contententet várunk, uncsi a meccs, daral a SaintsTessék itt van New Orleans színekben.
FLZOLI
több mint 3 éve
kellene vlm bunyó, (errefelé szokott lenni) vagy tömegverekedés kiállításokkal, mert így uncsi leszEvans aktív? Biztos lesz mentális leolvadása majd.
ozibozi
több mint 3 éve
nem tudom, hogy ez a terrorista style vagy a pár héttel korábbi floridai DJ szett áll rosszabbul Ariansnek 😀 What would you say Bruce Arians does for a living? pic.twitter.com/1ptWSXJ72B
— Bryan Fischer (@BryanDFischer) January 3, 2021
több mint 3 éve
Nem tűnik bíztatónak, amit eddig láthattunk bármelyik csapatrésztől0-3-nál már eldőlt?Én de ahogy elnézem mehetek aludni lassan 😀😢Ki szurkol itt a kalozoknak? 😊életemben először drukkolok Bradynek, a szenteknek soha nem tudnék
FLZOLI
dancogo
EasyGhost
D11
nagylaza
több mint 3 éve
ergó pszichopataKi bírja addig ki.Indokolatlan Erin contententet várunk, uncsi a meccs, daral a Saintsmajd a második félidőben jöhet a szállodai kukucskálós videó róla, right?
FLZOLI
shawnka
Cook, semmit se tudok róla, csak hogy a csoki és vanília fagyit is szereti
FLZOLI
több mint 3 éve
ozibozi
17 140
kellene vlm bunyó, (errefelé szokott lenni) vagy tömegverekedés kiállításokkal, mert így uncsi lesz
több mint 3 éve
Indokolatlan Erin contententet várunk, uncsi a meccs, daral a Saints
FLZOLI
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
3 gólos hátrányt nehéz ledolgozni0-3-nál már eldőlt?Én de ahogy elnézem mehetek aludni lassan 😀😢Ki szurkol itt a kalozoknak? 😊életemben először drukkolok Bradynek, a szenteknek soha nem tudnék
FLZOLI
dancogo
EasyGhost
D11
nagylaza
jamaicababa
több mint 3 éve
Cookot annyira nem akarom jövőre itt.
több mint 3 éve
a liverpoolnak már sikerült3 gólos hátrányt nehéz ledolgozni0-3-nál már eldőlt?Én de ahogy elnézem mehetek aludni lassan 😀😢Ki szurkol itt a kalozoknak? 😊életemben először drukkolok Bradynek, a szenteknek soha nem tudnék
FLZOLI
dancogo
EasyGhost
D11
nagylaza
jamaicababa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ki bírja addig ki.Indokolatlan Erin contententet várunk, uncsi a meccs, daral a Saintsmajd a második félidőben jöhet a szállodai kukucskálós videó róla, right?
FLZOLI
shawnka
Cook, semmit se tudok róla, csak hogy a csoki és vanília fagyit is szereti
több mint 3 éve
3 gólos hátrányt nehéz ledolgozni0-3-nál már eldőlt?Én de ahogy elnézem mehetek aludni lassan 😀😢Ki szurkol itt a kalozoknak? 😊életemben először drukkolok Bradynek, a szenteknek soha nem tudnék
FLZOLI
dancogo
EasyGhost
D11
nagylaza
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Tyuuu ez meredek volt
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=k0sMXJ-tn7Q&ab_channel=muzlykeördög bújt beléd ? 😉Ki szurkol itt a kalozoknak? 😊életemben először drukkolok Bradynek, a szenteknek soha nem tudnék
FLZOLI
dancogo
dande
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Indokolatlan Erin contententet várunk, uncsi a meccs, daral a Saintsmajd a második félidőben jöhet a szállodai kukucskálós videó róla, right?
FLZOLI
több mint 3 éve
0-3-nál már eldőlt?Én de ahogy elnézem mehetek aludni lassan 😀😢Ki szurkol itt a kalozoknak? 😊életemben először drukkolok Bradynek, a szenteknek soha nem tudnék
FLZOLI
dancogo
EasyGhost
D11
több mint 3 éve
SBL
2 213
Nincsenek. De ha Brady nyugdíjba vonul a Bucs-ból, akkor majd lesznek újra.vannak még?Ki szurkol itt a kalozoknak? 😊a patsesek 😀
FLZOLI
Löfli
shawnka
több mint 3 éve
WE’RE STILL HERE 😉vannak még?Ki szurkol itt a kalozoknak? 😊a patsesek 😀
FLZOLI
Löfli
shawnka
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Indokolatlan Erin contententet várunk, uncsi a meccs, daral a Saints
több mint 3 éve
Én de ahogy elnézem mehetek aludni lassan 😀😢Ki szurkol itt a kalozoknak? 😊életemben először drukkolok Bradynek, a szenteknek soha nem tudnék
FLZOLI
dancogo
EasyGhost
több mint 3 éve
ördög bújt beléd ? 😉Ki szurkol itt a kalozoknak? 😊életemben először drukkolok Bradynek, a szenteknek soha nem tudnék
FLZOLI
dancogo