Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 3 éve
cantguardmike játszik vagy mizu?
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
jól hallottam h "brady steps up" mikor brees dobta? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Köszi!!!!! Nekem mára ennyi volt az EK, megyek a dolgomra.egyre jobban fiatal woody harrelsonosodik az arca.Én ezt nem látom rajta, pedig mai/eheti kép ez is.
és boom, most ezt már sose tudjátok unseenelni
briareos
iktriad
Sziasztok!
több mint 3 éve
Hát, hát, szőrös a keze...egyre jobban fiatal woody harrelsonosodik az arca.Én ezt nem látom rajta, pedig mai/eheti kép ez is.
briareos
iktriad
több mint 3 éve
Pedig ha jobban megnezed akkor.latnad hogy ez nem.is Erin Andrews hanem Woody Harrelson a Zombieland 3 forgatasan.egyre jobban fiatal woody harrelsonosodik az arca.Én ezt nem látom rajta, pedig mai/eheti kép ez is.
briareos
iktriad
több mint 3 éve
Előbb volt fodrásznál!BTW Mahomes aktív a twitteren (nem tudom ki kezeli a fiókját)A kedvencem, hogy elvileg az agyrazkodasoknal az oevosok kifekezetten tiltjak az embert az olvasastol meg az ilyen szaroktol, mont a tv, telefon, szamitogep, mert az agyat terheli, de valahogy barmelyik nflesnek agyrazkodasa van, 3 ora mulva mar twitteren es instan nyekereg. Nehezen kepzelnem el, hogy mindenki helyett mas kezeli a fiokjait.
All good brother! 💪🏽 https://t.co/ORwLG6eFTV
— Patrick Mahomes II (@PatrickMahomes) January 17, 2021
dancogo
Stez
több mint 3 éve
hiába, a szerelem vak IK ,valld be magadnak 😊egyre jobban fiatal woody harrelsonosodik az arca.Én ezt nem látom rajta, pedig mai/eheti kép ez is.
briareos
iktriad
több mint 3 éve
KosziiiMocskos zebrak volt mar???😂
Kájzerszóze
empty taxi
több mint 3 éve
Mocskos zebrak volt mar???😂
Kájzerszóze
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Harris megnyeri, az öreg nem is kell csináljon semmit
több mint 3 éve
egyre jobban fiatal woody harrelsonosodik az arca.Én ezt nem látom rajta, pedig mai/eheti kép ez is.
briareos
több mint 3 éve
BTW Mahomes aktív a twitteren (nem tudom ki kezeli a fiókját)A kedvencem, hogy elvileg az agyrazkodasoknal az oevosok kifekezetten tiltjak az embert az olvasastol meg az ilyen szaroktol, mont a tv, telefon, szamitogep, mert az agyat terheli, de valahogy barmelyik nflesnek agyrazkodasa van, 3 ora mulva mar twitteren es instan nyekereg. Nehezen kepzelnem el, hogy mindenki helyett mas kezeli a fiokjait.
All good brother! 💪🏽 https://t.co/ORwLG6eFTV
— Patrick Mahomes II (@PatrickMahomes) January 17, 2021
dancogo
több mint 3 éve
Nagyon gyanús hogy sima meccs lesz ez isha annyira sima, mint előző, ám legyen
Sifur
bár közben rájöttem mennyire irritál arians, úgyhogy igazán nyerhetne sok td-vel az íjász
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ezt az illegal block in the back szabálytalanságot sose értettem miért nehéz elkerülni.
több mint 3 éve
Harrissss
több mint 3 éve
Brady hanyatt 1.Csapo 1 😀
Kájzerszóze
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
hiába futsz című jelenetet látták 😛
több mint 3 éve
Szép munka.
több mint 3 éve
Hardee bmeg 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Neee 😕
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Nagyon gyanús hogy sima meccs lesz ez isAz előző sem volt az.
Sifur
több mint 3 éve
Oafaszom
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv