NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
14
5
2:20, Arena4
Divisional vasárnap
több mint 2 éve
Miért? Play után történt szabálysértésről van szó, mert a play végetért ott, hogy a labda földre esett. Ami play után történik - mindegy, hogy fél másodpeccel vagy fél perccel - az a playt nem befolyásolhatja. Akkor sem, ha az 4. down volt.Ezt a szabalyt illene megváltoztatni. A tauntingnál ok hogy az nem befolyasolja az eredeti playt ha 4. downnál van, de ez nem.Ez kurva köcsögség hogy a rams jöhet egy ilyen utánA szabaly az szabaly…
davemayer
casaubon
davemayer
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Ez kurva köcsögség hogy a rams jöhet egy ilyen utánhát elvtársak, az élet nem egy habostorta
davemayer
Löfli
több mint 2 éve
gabor25
5 144
jo de azert a tampa brady elott nem most volt jo csapat. max 2001 korul?Mentem ki Brady előtti tnf-re a Falcons ellen, a USA vs Martinique soccermeccsen ezerszer jobb hangulat voltNyugi haterek Rams labdaitt a legtöbben már Brady előtt is utálták a Tampát
NB2
Tactful Cactus
r.baggio
több mint 2 éve
épp elmegy a CSOKSportfogadás is my guessEz kurva köcsögség hogy a rams jöhet egy ilyen utánveled mivan? 😀 ez a szabály, halott labda bünti és ennyi Zárójelben jegyzem meg Evans mozdulatára láttam már idén OPI-t, amikor ellöki a cb-t
davemayer
Farky
r.baggio
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Tehát boszorkány!Ha annyit nyom, mint egy kacsa, akkor fabol van.Magyarázd már el újra, hogyan lehet birkavesével földrengést megelőzni...!Na most akkor ki égett ki? :-/Nem eresztették le a labdákat -> nincs kiáramló levegő, ami táplálja a tüzet -> nem tud kiégni senki
warr_b
Egyszerű fizika.
empty taxi
warr_b
ulpianus
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Sportfogadás is my guessEz kurva köcsögség hogy a rams jöhet egy ilyen utánveled mivan? 😀 ez a szabály, halott labda bünti és ennyi Zárójelben jegyzem meg Evans mozdulatára láttam már idén OPI-t, amikor ellöki a cb-t
davemayer
Farky
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Másikat nézel, helmet to helmet volt egyértelműen. Nézd meg majd újra.Nem fejre ment, vagy ha igen, akkor én egy másik meccset nézek.College-ban targeting és kiállításMégis mi a faszt kellett volna csinálni Wedleenek? Megállni a levegőben?Sisakra akkor sem mehet.
Cypress
Kampman
Weddle-nek talán nem kellett volna sisakkal fejre mennie
r.baggio
Cypress
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
A jatekot magat ez sem befolyasolta.Ezt a szabalyt illene megváltoztatni. A tauntingnál ok hogy az nem befolyasolja az eredeti playt ha 4. downnál van, de ez nem.Ez kurva köcsögség hogy a rams jöhet egy ilyen utánA szabaly az szabaly…
davemayer
casaubon
davemayer
több mint 2 éve
Ha annyit nyom, mint egy kacsa, akkor fabol van.Magyarázd már el újra, hogyan lehet birkavesével földrengést megelőzni...!Na most akkor ki égett ki? :-/Nem eresztették le a labdákat -> nincs kiáramló levegő, ami táplálja a tüzet -> nem tud kiégni senki
warr_b
Egyszerű fizika.
empty taxi
warr_b
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Jefferson a big play receiver
több mint 2 éve
Ez kurva köcsögség hogy a rams jöhet egy ilyen utánveled mivan? 😀 ez a szabály, halott labda bünti és ennyi Zárójelben jegyzem meg Evans mozdulatára láttam már idén OPI-t, amikor ellöki a cb-t
davemayer
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 2 éve
Ez kurva köcsögség hogy a rams jöhet egy ilyen utánhát elvtársak, az élet nem egy habostorta
davemayer
több mint 2 éve
gabor25
5 144
ezt arra irtam hogy biztosra akart menni weddle, hogy ne legyen elkapas. de college nfl nem ugyanaz.college szabályok irrelevánsak nfl szempontból.figyelj. biztos ami biztos. 😋College-ban targeting és kiállításMégis mi a faszt kellett volna csinálni Wedleenek? Megállni a levegőben?Sisakra akkor sem mehet.
Cypress
Kampman
r.baggio
gabor25
briareos
több mint 2 éve
Másik meccset nézelNem fejre ment, vagy ha igen, akkor én egy másik meccset nézek.College-ban targeting és kiállításMégis mi a faszt kellett volna csinálni Wedleenek? Megállni a levegőben?Sisakra akkor sem mehet.
Cypress
Kampman
r.baggio
Cypress
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Most a Rams lezárja és game over
több mint 2 éve
Ezt a szabalyt illene megváltoztatni. A tauntingnál ok hogy az nem befolyasolja az eredeti playt ha 4. downnál van, de ez nem.Ez kurva köcsögség hogy a rams jöhet egy ilyen utánA szabaly az szabaly…
davemayer
casaubon
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Magyarázd már el újra, hogyan lehet birkavesével földrengést megelőzni...!Na most akkor ki égett ki? :-/Nem eresztették le a labdákat -> nincs kiáramló levegő, ami táplálja a tüzet -> nem tud kiégni senki
warr_b
Egyszerű fizika.
empty taxi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Nem fejre ment, vagy ha igen, akkor én egy másik meccset nézek.College-ban targeting és kiállításMégis mi a faszt kellett volna csinálni Wedleenek? Megállni a levegőben?Sisakra akkor sem mehet.
Cypress
Kampman
r.baggio
több mint 2 éve
Mentem ki Brady előtti tnf-re a Falcons ellen, a USA vs Martinique soccermeccsen ezerszer jobb hangulat voltNyugi haterek Rams labdaitt a legtöbben már Brady előtt is utálták a Tampát
NB2
Tactful Cactus
---
több mint 2 éve
gabor25
5 144
itt a labda/piros hol a labda/piros. 😋Jujj Vea 😀Csak kicsit nezte el
NB2
casaubon
több mint 2 éve
college szabályok irrelevánsak nfl szempontból.figyelj. biztos ami biztos. 😋College-ban targeting és kiállításMégis mi a faszt kellett volna csinálni Wedleenek? Megállni a levegőben?Sisakra akkor sem mehet.
Cypress
Kampman
r.baggio
gabor25
több mint 2 éve
Jujj Vea 😀itt most nincs Vita
NB2
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
a szó amit keresel a "player"Ja receivert akartam írni. Szamit h megvan-e az elkapas vagy nem? Ezt nem tudtam.Ez defenseless defender volt a kurva anyatokat!!!!de nem volt nála a laszti
davemayer
petey
davemayer
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 2 éve
néha máig örömmel felveszem az alstott mezemet, bírtam a csávót még ha a csapat mindig is ilyen kis meh volt nekemÉn Freeman idejében bírtam őketNyugi haterek Rams labdaitt a legtöbben már Brady előtt is utálták a Tampát
NB2
Tactful Cactus
mustaine