NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
3
3
2:20, ARENA4
Divisional vasárnap
10 hónapja
Ezt kinek dobta Jackson? Egy pillanatra azt hittem, hogy a Bills támad és elszakadt a WR a védőtől.
10 hónapja
Mi volt ez a dobás te jó ég?
10 hónapja
Korai punt volt ez
10 hónapja
Eléggé morbidNem igazán értem ezt.ejnye
shagi0206
Löfli
Kampman
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
playoff Lamar megint előjött
10 hónapja
Burrow-val ugy faszra huzza a Washingtont a Tampa ahogy kell.Szerintem meg túl vannak hypeolva. Mármint nagyon jó játékosok, valamennyivel jobbak is szerintem is mint az NFCs társaik, de messze nem annyival mint ahogy be van állítva. Burrow vagy épp Herbert sem tudott volna többet kihozni a tampából mondjuk.Az van, hogy bár azok hot nevek amiket felsoroltál Mahomeson kívül egyiküknek sincs sb győzelme, Lamar tud pár mvp címet felmutatni. Közben nincsenek statisztikákban lemaradva az nfc irányítói. A top 10-be kb fele felébe vannak. CSak divat lett ezt a pár nevet kiemelniEz most picit olyan mint amikor a 2010-es evek elején panaszkodtak gurulósban a brit futball szerelmesei hogy ilyen olyan álom11-ekben túl sok a barcarealos, holott Iniesta balheréjében alighanem több foca volt mint a szigeten összesen.
Tarsi
Nagyjából így aránylanak Hurtsék is Burrowékhoz.
Cruyffista
Ha Allen vagy Burrow dob 4 td-t akkor el van ájulva a teljes sajtó, ha ezt Goff teszi meg akkor csak a rendszer.
Tarsi
Sztem nagy kulonbseg van az pedig pont az hogy az NFC-s urak kore rendszer kell
Szerkesztette: Blevi
10 hónapja
OK, nem volt világos.Hozzáér /touch/ egy down-kóros gyerekhez.Nem igazán értem ezt.ejnye
shagi0206
Löfli
Kampman
Kurvajó humor 🤮
steelwolf
10 hónapja
Hozzáér /touch/ egy down-kóros gyerekhez.Nem igazán értem ezt.ejnye
shagi0206
Löfli
Kampman
Kurvajó humor 🤮
10 hónapja
Akkor kellenek return td-k isEz valami 63-62 leszTul hosszuak ahhoz a drive-ok
Heisman nádor
casaubon
10 hónapja
Szerintem meg túl vannak hypeolva. Mármint nagyon jó játékosok, valamennyivel jobbak is szerintem is mint az NFCs társaik, de messze nem annyival mint ahogy be van állítva. Burrow vagy épp Herbert sem tudott volna többet kihozni a tampából mondjuk.Az van, hogy bár azok hot nevek amiket felsoroltál Mahomeson kívül egyiküknek sincs sb győzelme, Lamar tud pár mvp címet felmutatni. Közben nincsenek statisztikákban lemaradva az nfc irányítói. A top 10-be kb fele felébe vannak. CSak divat lett ezt a pár nevet kiemelniEz most picit olyan mint amikor a 2010-es evek elején panaszkodtak gurulósban a brit futball szerelmesei hogy ilyen olyan álom11-ekben túl sok a barcarealos, holott Iniesta balheréjében alighanem több foca volt mint a szigeten összesen.
Tarsi
Cruyffista
Ha Allen vagy Burrow dob 4 td-t akkor el van ájulva a teljes sajtó, ha ezt Goff teszi meg akkor csak a rendszer.
10 hónapja
Legyen ilyen jó a meccs és az itteni nyertes húzzon be mindent.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ez eddig mindkét oldalon habkönnyű védelem. Dacára a 4. kísérletnek.
10 hónapja
micsoda védelmi csatának néz ez ki 😊
10 hónapja
Beletepett a hajába xdddd
10 hónapja
Ez valami 63-62 leszfélidő 28-28
Heisman nádor
végeredmény 31-30
10 hónapja
Az van, hogy bár azok hot nevek amiket felsoroltál Mahomeson kívül egyiküknek sincs sb győzelme, Lamar tud pár mvp címet felmutatni. Közben nincsenek statisztikákban lemaradva az nfc irányítói. A top 10-be kb fele felébe vannak. CSak divat lett ezt a pár nevet kiemelniEz most picit olyan mint amikor a 2010-es evek elején panaszkodtak gurulósban a brit futball szerelmesei hogy ilyen olyan álom11-ekben túl sok a barcarealos, holott Iniesta balheréjében alighanem több foca volt mint a szigeten összesen.
Tarsi
10 hónapja
Ez valami 63-62 lesz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Ezert kar volt
shagi0206
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
10 hónapja
Pedig olyan szimpi a Bills
10 hónapja
Fújják már le
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!