NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Divisional vasárnap

10 hónapja
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 269 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ezt kinek dobta Jackson? Egy pillanatra azt hittem, hogy a Bills támad és elszakadt a WR a védőtől.
10 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 635
Mi volt ez a dobás te jó ég?
10 hónapja
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
ott vajon ki volt
petey
Rapp
10 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 509 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Korai punt volt ez

10 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 388 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

shagi0206
ejnye
Löfli
Nem igazán értem ezt.
Kampman
Eléggé morbid

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 634 — Csodabogár
ott vajon ki volt

10 hónapja
NB2 New England Patriots 27 442 — nabege2@yahoo.com
playoff Lamar megint előjött
10 hónapja
Blevi 8 860 — Lions & Cowboys fan
Az van, hogy bár azok hot nevek amiket felsoroltál Mahomeson kívül egyiküknek sincs sb győzelme, Lamar tud pár mvp címet felmutatni. Közben nincsenek statisztikákban lemaradva az nfc irányítói. A top 10-be kb fele felébe vannak. CSak divat lett ezt a pár nevet kiemelni
Tarsi
Ez most picit olyan mint amikor a 2010-es evek elején panaszkodtak gurulósban a brit futball szerelmesei hogy ilyen olyan álom11-ekben túl sok a barcarealos, holott Iniesta balheréjében alighanem több foca volt mint a szigeten összesen.

Nagyjából így aránylanak Hurtsék is Burrowékhoz.
Cruyffista
Szerintem meg túl vannak hypeolva. Mármint nagyon jó játékosok, valamennyivel jobbak is szerintem is mint az NFCs társaik, de messze nem annyival mint ahogy be van állítva. Burrow vagy épp Herbert sem tudott volna többet kihozni a tampából mondjuk.
Ha Allen vagy Burrow dob 4 td-t akkor el van ájulva a teljes sajtó, ha ezt Goff teszi meg akkor csak a rendszer.
Tarsi
Burrow-val ugy faszra huzza a Washingtont a Tampa ahogy kell.

Sztem nagy kulonbseg van az pedig pont az hogy az NFC-s urak kore rendszer kell

Szerkesztette: Blevi
10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 951

shagi0206
ejnye
Löfli
Nem igazán értem ezt.
Kampman
Hozzáér /touch/ egy down-kóros gyerekhez.
Kurvajó humor 🤮
steelwolf
OK, nem volt világos.

10 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 327 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

shagi0206
ejnye
Löfli
Nem igazán értem ezt.
Kampman
Hozzáér /touch/ egy down-kóros gyerekhez.
Kurvajó humor 🤮
10 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 509 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Ez valami 63-62 lesz
Heisman nádor
Tul hosszuak ahhoz a drive-ok
casaubon
Akkor kellenek return td-k is

10 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 635
Az van, hogy bár azok hot nevek amiket felsoroltál Mahomeson kívül egyiküknek sincs sb győzelme, Lamar tud pár mvp címet felmutatni. Közben nincsenek statisztikákban lemaradva az nfc irányítói. A top 10-be kb fele felébe vannak. CSak divat lett ezt a pár nevet kiemelni
Tarsi
Ez most picit olyan mint amikor a 2010-es evek elején panaszkodtak gurulósban a brit futball szerelmesei hogy ilyen olyan álom11-ekben túl sok a barcarealos, holott Iniesta balheréjében alighanem több foca volt mint a szigeten összesen.

Cruyffista
Szerintem meg túl vannak hypeolva. Mármint nagyon jó játékosok, valamennyivel jobbak is szerintem is mint az NFCs társaik, de messze nem annyival mint ahogy be van állítva. Burrow vagy épp Herbert sem tudott volna többet kihozni a tampából mondjuk.
Ha Allen vagy Burrow dob 4 td-t akkor el van ájulva a teljes sajtó, ha ezt Goff teszi meg akkor csak a rendszer.
10 hónapja
casaubon Green Bay Packers 3 526
Ez valami 63-62 lesz
Heisman nádor
Tul hosszuak ahhoz a drive-ok
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 746 — Kinek mit intézett a kormánya
Legyen ilyen jó a meccs és az itteni nyertes húzzon be mindent.

Poloska vagyok.
10 hónapja
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 269 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ez eddig mindkét oldalon habkönnyű védelem. Dacára a 4. kísérletnek.
10 hónapja
NB2 New England Patriots 27 442 — nabege2@yahoo.com
micsoda védelmi csatának néz ez ki 😊
10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 951

shagi0206
ejnye
Löfli
Nem igazán értem ezt.

10 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 401
Beletepett a hajába xdddd
10 hónapja
fake.id 1 303 — tush push aficionado
Ez valami 63-62 lesz
Heisman nádor
félidő 28-28
végeredmény 31-30
10 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 401
Tarsi

10 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 013 — "Montoya por favor!"
Ez valami 63-62 lesz

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
FunHun New England Patriots 1 773
ez habkönnyű volt
Likely-nak és Andrewsnak nagy napja lesz
10 hónapja
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés

shagi0206
Ezert kar volt

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
10 hónapja
Blevi 8 860 — Lions & Cowboys fan
Pedig olyan szimpi a Bills
10 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Fújják már le

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!