NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
3
3
2:20, ARENA4
Divisional vasárnap
10 hónapja
VOOOOOOON
10 hónapja
tiszta sárga lap
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Nos akkor LJ tenyleg csak puntolt. Most meg visszapuntolnak.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
10 hónapja
Ez nem volt holding
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
ezt a kamu holdingot...
10 hónapja
szal a bills otthonában az első driveból 2 szép passzal jön a TD majd teljesen behorpad a támadójáték?dejavu
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Herbert nalam is lefele log ki de az NFC csapatokba meg O is erosites lenne.Szerintem meg túl vannak hypeolva. Mármint nagyon jó játékosok, valamennyivel jobbak is szerintem is mint az NFCs társaik, de messze nem annyival mint ahogy be van állítva. Burrow vagy épp Herbert sem tudott volna többet kihozni a tampából mondjuk.Burrow-al simán NFC döntőben van most a Tampa, nagyon buták voltak a Commando ellen, egy megnyert meccset dobtak el. Herbertnek Burrow szintjéhez sok köze nincs. Igazából most tuti Mahomes Allen Lamar Burrow a top4 valamilyen sorrendben.
Ha Allen vagy Burrow dob 4 td-t akkor el van ájulva a teljes sajtó, ha ezt Goff teszi meg akkor csak a rendszer.
Tarsi
Ezek az irányítók sokkal gyakrabban játszanak szar pályán, szar időben, gyenge skill player sorral (minusz bengals). Az nfc egy showmusor.
Cruyffista
10 hónapja
Az éven az első intje saját hibájábólMondjuk január közepén ez még bennevan😅
KeyG
Poloska vagyok.
10 hónapja
Nezopont kerdese. A stadionban sokan orultek nekiAz éven az első intje saját hibájábólNem a legjobb az időzítés.
KeyG
Tarsi
10 hónapja
WR passzol, nem csoda, hogy int leszEhhez képest Jamo adott esélyt az elkapónak is
Löfli
Tepper takarodj!
10 hónapja
Szerintem meg túl vannak hypeolva. Mármint nagyon jó játékosok, valamennyivel jobbak is szerintem is mint az NFCs társaik, de messze nem annyival mint ahogy be van állítva. Burrow vagy épp Herbert sem tudott volna többet kihozni a tampából mondjuk.Burrow-al simán NFC döntőben van most a Tampa, nagyon buták voltak a Commando ellen, egy megnyert meccset dobtak el. Herbertnek Burrow szintjéhez sok köze nincs. Igazából most tuti Mahomes Allen Lamar Burrow a top4 valamilyen sorrendben.
Ha Allen vagy Burrow dob 4 td-t akkor el van ájulva a teljes sajtó, ha ezt Goff teszi meg akkor csak a rendszer.
Tarsi
Ezek az irányítók sokkal gyakrabban játszanak szar pályán, szar időben, gyenge skill player sorral (minusz bengals). Az nfc egy showmusor.
10 hónapja
Ellenünk miért nem?Titeket nagyon nem szeret,
steelwolf
10 hónapja
Ellenünk miért nem?
10 hónapja
Az éven az első intje saját hibájából
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
WR passzol, nem csoda, hogy int lesz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Szerintem inkább ízléstelen.Eléggé morbidNem igazán értem ezt.ejnye
shagi0206
Löfli
Kampman
ThundersNFL a Paraszt
10 hónapja
Kurvaeget
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Gecc ezt hova?Puntolt?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Huha
10 hónapja
Jó gyenge dobás volt ez...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz