Előszezon 3. hét
2 feliratkozó
több mint 9 éve
22:00 Texans @ Saints (sport 2)02:00 Cardinals @ Raiders (sport 2)
livestreamhunter.org/sportstreams/hustream1
Szerkesztette: r.baggio
több mint 9 éve
van egy olyan félelmem, hogy Bortles jobb lesz idén, mint Carr.Mivel idén Bortles annyira láma lesz, hogy kezdeni sem fog jövőre, így ha Carr valóban gyengébb lenne nála is akkor nagy bajban vagytok.
deyell
több mint 9 éve
deyell
11 702
van egy olyan félelmem, hogy Bortles jobb lesz idén, mint Carr.
choose life
több mint 9 éve
Egyre kisebb a követelmény , hogy ki számít magyarnak.Mit akartok, Tyler Varga tegnap futott TDt. 😀Megint a Meskózás xDjöhetne már a következő magyar
Sixo
Kampman
iktriad
több mint 9 éve
Mit akartok, Tyler Varga tegnap futott TDt. 😀Megint a Meskózás xDjöhetne már a következő magyar
Sixo
Kampman
több mint 9 éve
És még mindig védik, hogy jó volt az utolsó szezonjában, ami után kidobták. A 150 misis sapkában az a 400k vagy mennyi annyira sokat jelentett amivel Allen kevesebbet keresett,hogy inkább a gyengébb punter választotta a pecc xDMegint a Meskózás xDjöhetne már a következő magyar
Sixo
Kampman
több mint 9 éve
deyell
11 702
Henry 5 éve halott.Chris Henry 30 éves börtönbüntetését tölti? Jól hallottam?Mehetne mellé ik is.
Kampman
Sixo
choose life
több mint 9 éve
Chris Henry 30 éves börtönbüntetését tölti? Jól hallottam?Mehetne mellé ik is.
Kampman
több mint 9 éve
deyell
11 702
hát ööö, oké. engem nem győzött meg, túl konzervatívnak tűnt, de majd meglátjuk. viszont a Raiders D#-től láttam blitzet is az előző meccseken, az már inkább Norton Jr. keze voltutóbbi idők alatt az utóbbi 10 évet értettem. szted DC-ként tavaly a Broncosnál jó volt?Különben nem lenne itt, mint HC.
deyell
iktriad
Edwards Jr. meg megszerzi a második sackjét az előszezonban.
choose life
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Chris Henry 30 éves börtönbüntetését tölti? Jól hallottam?
több mint 9 éve
utóbbi idők alatt az utóbbi 10 évet értettem. szted DC-ként tavaly a Broncosnál jó volt?Különben nem lenne itt, mint HC. Bár hogy magamnak ellentmondjak, Mike Mularkeyt ki akarta rúgni a Falcons, de mi -szerencséjükre- felfelé buktatava megtettük HCnek. "Remekül" bevált (legrosszabb szezon a franchise történetében)....
deyell
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
deyell
11 702
Mint DC remek az biztos. Mint főedző....TBD(to be determined).utóbbi idők alatt az utóbbi 10 évet értettem. szted DC-ként tavaly a Broncosnál jó volt?
Amúgy az utóbbi idők legsikeresebb edzője Jaguars HCje Tom Coughli. Nekünk mlé nem volt olyan sok HCnk (4, + 1 interim).
iktriad
choose life
több mint 9 éve
Mint DC remek az biztos. Mint főedző....TBD(to be determined).azt mondod tehát, hogy az utóbbi idők legsikeresebb Jags főedzője is egy kókler?az mennyire van rendben, hogy az egyetlen használható CB-nk a punt returner, aki mellesleg sérülékeny is?A Raidersnél teljesen. Ha nem így lenne, az már gyanúsnak számítana.
deyell
iktriad
deyell
Amúgy az utóbbi idők legsikeresebb edzője Jaguars HCje Tom Coughlin(2 AFC döntővel). Nekünk még nem volt olyan sok HCnk (4, + 1 interim).
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
deyell
11 702
azt mondod tehát, hogy az utóbbi idők legsikeresebb Jags főedzője is egy kókler?az mennyire van rendben, hogy az egyetlen használható CB-nk a punt returner, aki mellesleg sérülékeny is?A Raidersnél teljesen. Ha nem így lenne, az már gyanúsnak számítana.
deyell
iktriad
choose life
több mint 9 éve
deyell
11 702
az mennyire van rendben, hogy az egyetlen használható CB-nk a punt returner, aki mellesleg sérülékeny is?
choose life
több mint 9 éve
Ok, köszi srácok.
több mint 9 éve
Kampman
28 290
ozibozi már írta: Iványi MártonAkkor nem szóltam. Tudod, hogy ki ez?Na ilyen gazdasági elemzések miatt gondolom, hogy Gaál Sanyi lehet a szaki.de nem ő
iktriad
Kampman
iktriad
több mint 9 éve
deyell
11 702
Akkor nem szóltam. Tudod, hogy ki ez?a BP Wolves sajtósa asszem.
iktriad
choose life