Előszezon 3. hét
2 feliratkozó
több mint 10 éve
22:00 Texans @ Saints (sport 2)02:00 Cardinals @ Raiders (sport 2)
livestreamhunter.org/sportstreams/hustream1
Szerkesztette: r.baggio
több mint 10 éve
Mi a sport tv szama, ahova smst lehet kuldeni?iktriad-ot kérdezd ő jól ismeri
Törölt
több mint 10 éve
Mi a sport tv szama, ahova smst lehet kuldeni?
több mint 10 éve
Jövőre(ha lesz még GM Game) már játszani is fog. Sokat.Leulni max, jo esetben a cserepadra.Nekem az hátsóbb körös pickjeim szoktak ülni. Mint pl idén Kyle Emanuel.Meglepo... 😀Hogy mi van? Jaelen Strong első kör miután cseréltek a Seattle-el?Strongért csak egyvalaki adott 1. kört. Én GM Gameben...
Sixo
iktriad
Törölt
iktriad
Törölt
több mint 10 éve
Leulni max, jo esetben a cserepadra.Nekem az hátsóbb körös pickjeim szoktak ülni. Mint pl idén Kyle Emanuel.Meglepo... 😀Hogy mi van? Jaelen Strong első kör miután cseréltek a Seattle-el?Strongért csak egyvalaki adott 1. kört. Én GM Gameben...
Sixo
iktriad
Törölt
iktriad
több mint 10 éve
Nekem a késöbbi körös pickjeim szoktak ülni. Mint pl idén Kyle Emanuel.Meglepo... 😀Hogy mi van? Jaelen Strong első kör miután cseréltek a Seattle-el?Strongért csak egyvalaki adott 1. kört. Én GM Gameben...
Sixo
iktriad
Törölt
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Volt szerencsém konstatálni, hogy Ricsinek cirka 10 év alatt sem sikerült különbséget tenni a futó és az elkapó játékok között. Mondjuk most azt leszámítva, hogy elméleti síkon, kellene-e a birtoklásban ilyen különbségnek lennie,mert neki inkább ezzel van a baja. Mindegy, mókás volt az a néhány játék. Strongot meg tuti Steznél láttaMegérte belekapcsolnom a meccsbe 😊Mi szépet láttál?
Wyatt
Sixo

több mint 10 éve
Meglepo... 😀Hogy mi van? Jaelen Strong első kör miután cseréltek a Seattle-el?Strongért csak egyvalaki adott 1. kört. Én GM Gameben...
Sixo
iktriad
több mint 10 éve
Hogy mi van? Jaelen Strong első kör miután cseréltek a Seattle-el?Strongért csak egyvalaki adott 1. kört. Én GM Gameben...
Sixo
több mint 10 éve
Hogy mi van? Jaelen Strong első kör miután cseréltek a Seattle-el?
több mint 10 éve
Grimes, Luke McCown, Shorts. Ex-Jaguars, ex-Jaguars everywhere. Nem tudom, hogy mondtam-e már, de a tegnapi Montana , a 200 fontos falembereikkel , jobban helyt állna az nfl-ben , mint a jags .Nem súlyosbíts a helyzetet, mert még beszerzek jövő csütörtökig egy Gamecocks siget is....
Sixo
több mint 10 éve
Hoyer future hof, ennel baratibb hivasokat nem kaphatna. 😀
több mint 10 éve
Megérte belekapcsolnom a meccsbe 😊Mi szépet láttál?
Wyatt
több mint 10 éve
Nem tudom, hogy mondtam-e már, de a tegnapi Montana , a 200 fontos falembereikkel , jobban helyt állna az nfl-ben , mint a jags .Flag. Unsportmenlike conduct.jezusom Ricsi...Ez még nála nem is top10es. De hallatszott Márkon, hogy elkezdte magyarázni, aztán rájött, hogy esélytelen, hogy megértesse vele, sötét mint iktriad.
gamerkr
Sixo
Penatlity: I'm starting to root for the South Carolina Gamecocks.
iktriad
több mint 10 éve
Flag. Unsportmenlike conduct.jezusom Ricsi...Ez még nála nem is top10es. De hallatszott Márkon, hogy elkezdte magyarázni, aztán rájött, hogy esélytelen, hogy megértesse vele, sötét mint iktriad.
gamerkr
Sixo
Penatlity: I'm starting to root for the South Carolina Gamecocks.
You can challenge the call though...
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
jezusom Ricsi...Ez még nála nem is top10es. De hallatszott Márkon, hogy elkezdte magyarázni, aztán rájött, hogy esélytelen, hogy megértesse vele, sötét mint iktriad.
gamerkr
több mint 10 éve
Nagyon jó ötletnek tartom ezt az oldalvonali/TD vonali kamerákat. Ezzel igen nagy előrelépést tettek szerintem!
több mint 10 éve
Még megteheted. 😀Pedig a házat rápakolnám arra hogy az Oakland nyer!nálam még 0-0én az Arizona-Oakland meccset nézem, ezt csak fél szemmelAz Oakland nyert 24-13-ra.
Kampman
Coolearie
Kampman
Coolearie
több mint 10 éve
jezusom Ricsi...
több mint 10 éve
ez tökéletes így tényleg, micsoda kontraszt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Pedig a házat rápakolnám arra hogy az Oakland nyer!nálam még 0-0Az Oakland nyert 24-13-ra.én az Arizona-Oakland meccset nézem, ezt csak fél szemmelEzek közül te melyik vagy?Erin! már megérte belenézni a meccsbe. 😀 (Amúgy nézi valaki? 😀)csak a texans és a saints szurkolók
iktriad
Kampman
Sixo
Kampman
Coolearie
Kampman