Előszezon 3. hét
2 feliratkozó
több mint 9 éve
22:00 Texans @ Saints (sport 2)02:00 Cardinals @ Raiders (sport 2)
livestreamhunter.org/sportstreams/hustream1
Szerkesztette: r.baggio
több mint 9 éve
Mi a sport tv szama, ahova smst lehet kuldeni?iktriad-ot kérdezd ő jól ismeri
Törölt
több mint 9 éve
Mi a sport tv szama, ahova smst lehet kuldeni?
több mint 9 éve
Jövőre(ha lesz még GM Game) már játszani is fog. Sokat.Leulni max, jo esetben a cserepadra.Nekem az hátsóbb körös pickjeim szoktak ülni. Mint pl idén Kyle Emanuel.Meglepo... 😀Hogy mi van? Jaelen Strong első kör miután cseréltek a Seattle-el?Strongért csak egyvalaki adott 1. kört. Én GM Gameben...
Sixo
iktriad
Törölt
iktriad
Törölt
több mint 9 éve
Leulni max, jo esetben a cserepadra.Nekem az hátsóbb körös pickjeim szoktak ülni. Mint pl idén Kyle Emanuel.Meglepo... 😀Hogy mi van? Jaelen Strong első kör miután cseréltek a Seattle-el?Strongért csak egyvalaki adott 1. kört. Én GM Gameben...
Sixo
iktriad
Törölt
iktriad
több mint 9 éve
Nekem a késöbbi körös pickjeim szoktak ülni. Mint pl idén Kyle Emanuel.Meglepo... 😀Hogy mi van? Jaelen Strong első kör miután cseréltek a Seattle-el?Strongért csak egyvalaki adott 1. kört. Én GM Gameben...
Sixo
iktriad
Törölt
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Volt szerencsém konstatálni, hogy Ricsinek cirka 10 év alatt sem sikerült különbséget tenni a futó és az elkapó játékok között. Mondjuk most azt leszámítva, hogy elméleti síkon, kellene-e a birtoklásban ilyen különbségnek lennie,mert neki inkább ezzel van a baja. Mindegy, mókás volt az a néhány játék. Strongot meg tuti Steznél láttaMegérte belekapcsolnom a meccsbe 😊Mi szépet láttál?
Wyatt
Sixo
több mint 9 éve
Meglepo... 😀Hogy mi van? Jaelen Strong első kör miután cseréltek a Seattle-el?Strongért csak egyvalaki adott 1. kört. Én GM Gameben...
Sixo
iktriad
több mint 9 éve
Hogy mi van? Jaelen Strong első kör miután cseréltek a Seattle-el?Strongért csak egyvalaki adott 1. kört. Én GM Gameben...
Sixo
több mint 9 éve
Hogy mi van? Jaelen Strong első kör miután cseréltek a Seattle-el?
több mint 9 éve
Grimes, Luke McCown, Shorts. Ex-Jaguars, ex-Jaguars everywhere. Nem tudom, hogy mondtam-e már, de a tegnapi Montana , a 200 fontos falembereikkel , jobban helyt állna az nfl-ben , mint a jags .Nem súlyosbíts a helyzetet, mert még beszerzek jövő csütörtökig egy Gamecocks siget is....
Sixo
több mint 9 éve
Hoyer future hof, ennel baratibb hivasokat nem kaphatna. 😀
több mint 9 éve
Nem tudom, hogy mondtam-e már, de a tegnapi Montana , a 200 fontos falembereikkel , jobban helyt állna az nfl-ben , mint a jags .Flag. Unsportmenlike conduct.jezusom Ricsi...Ez még nála nem is top10es. De hallatszott Márkon, hogy elkezdte magyarázni, aztán rájött, hogy esélytelen, hogy megértesse vele, sötét mint iktriad.
gamerkr
Sixo
Penatlity: I'm starting to root for the South Carolina Gamecocks.
iktriad
több mint 9 éve
Flag. Unsportmenlike conduct.jezusom Ricsi...Ez még nála nem is top10es. De hallatszott Márkon, hogy elkezdte magyarázni, aztán rájött, hogy esélytelen, hogy megértesse vele, sötét mint iktriad.
gamerkr
Sixo
Penatlity: I'm starting to root for the South Carolina Gamecocks.
You can challenge the call though...
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
jezusom Ricsi...Ez még nála nem is top10es. De hallatszott Márkon, hogy elkezdte magyarázni, aztán rájött, hogy esélytelen, hogy megértesse vele, sötét mint iktriad.
gamerkr
több mint 9 éve
Nagyon jó ötletnek tartom ezt az oldalvonali/TD vonali kamerákat. Ezzel igen nagy előrelépést tettek szerintem!
több mint 9 éve
Még megteheted. 😀Pedig a házat rápakolnám arra hogy az Oakland nyer!nálam még 0-0én az Arizona-Oakland meccset nézem, ezt csak fél szemmelAz Oakland nyert 24-13-ra.
Kampman
Coolearie
Kampman
Coolearie
több mint 9 éve
jezusom Ricsi...
több mint 9 éve
ez tökéletes így tényleg, micsoda kontraszt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Pedig a házat rápakolnám arra hogy az Oakland nyer!nálam még 0-0Az Oakland nyert 24-13-ra.én az Arizona-Oakland meccset nézem, ezt csak fél szemmelEzek közül te melyik vagy?Erin! már megérte belenézni a meccsbe. 😀 (Amúgy nézi valaki? 😀)csak a texans és a saints szurkolók
iktriad
Kampman
Sixo
Kampman
Coolearie
Kampman