Előszezon 3. hét
2 feliratkozó
több mint 9 éve
22:00 Texans @ Saints (sport 2)02:00 Cardinals @ Raiders (sport 2)
livestreamhunter.org/sportstreams/hustream1
Szerkesztette: r.baggio
több mint 9 éve
Akkor nem szóltam. Tudod, hogy ki ez?Na ilyen gazdasági elemzések miatt gondolom, hogy Gaál Sanyi lehet a szaki.de nem ő
iktriad
Kampman
Igen, az csúnya baki a részéről.Na ilyen gazdasági elemzések miatt gondolom, hogy Gaál Sanyi lehet a szaki.az jó, viszont ezt a Mack újonc dolgot mellőzhetné.
iktriad
deyell
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Egyébként az Arizona Diamondbacks fél órával ezelőtt kikapott az Oakland Atheticstől, most itt az idő, hogy a Cardinals bosszút álljon
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Na ilyen gazdasági elemzések miatt gondolom, hogy Gaál Sanyi lehet a szaki.de nem ő
iktriad
több mint 9 éve
deyell
11 702
Na ilyen gazdasági elemzések miatt gondolom, hogy Gaál Sanyi lehet a szaki.az jó, viszont ezt a Mack újonc dolgot mellőzhetné.
iktriad
choose life
több mint 9 éve
Na ilyen gazdasági elemzések miatt gondolom, hogy Gaál Sanyi lehet a szaki.
több mint 9 éve
deyell
11 702
helyreállt a világ rendje, a támadófal jobboldala (Webb, Watson) ismét gyatra.
choose life
több mint 9 éve
Dan Williams közli volt csapatával, hogy nem szabadott volna elengedni.És Carson Palmer mit üzen volt csapatának? 😀
deyell
több mint 9 éve
A falunk eddig minden kepzeletet alulmul, Palmer pedig mint aki napszurast kapott.
több mint 9 éve
deyell
11 702
Dan Williams közli volt csapatával, hogy nem szabadott volna elengedni.
choose life
több mint 9 éve
Palmer még nagyon hozzá van szokva az interception dobáshoz OaklandbenLOOOOOOOOOOOOOOOL
deyell
több mint 9 éve
deyell
11 702
Palmer még nagyon hozzá van szokva az interception dobáshoz Oaklandben
choose life
több mint 9 éve
ozibozi
17 135
Iványi Márton?
több mint 9 éve
Még mindig furcsa JDRt újra HCnek látni.ki ez a szaki a sport2-őn?A legelejét nem láttam, de a gazdasági szót emlegette Ricsi, szóval arra tipplek, hogy talán Gáál Sándor (Gsn).
deyell
több mint 9 éve
A Texans dominálja a meccset/New Orleans-t
több mint 9 éve
Saints-nél Griffin fog irányítani vajon?Persze. 2. félidő is van a világon.
Janek
több mint 9 éve
Mint Iktriad. Lásd még Jaguars-Titans TNF tavaly.mint, gábor kispestről? 😊Én e-mailben támadok. Évente egyszer.Mi a sport tv szama, ahova smst lehet kuldeni?iktriad-ot kérdezd ő jól ismeri
Törölt
Sixo
iktriad
ozibozi
több mint 9 éve
ozibozi
17 135
mint, gábor kispestről? 😊Én e-mailben támadok. Évente egyszer.Mi a sport tv szama, ahova smst lehet kuldeni?iktriad-ot kérdezd ő jól ismeri
Törölt
Sixo
iktriad
több mint 9 éve
Én e-mailben támadok. Évente egyszer.Mi a sport tv szama, ahova smst lehet kuldeni?iktriad-ot kérdezd ő jól ismeri
Törölt
Sixo