Előszezon 3. hét
2 feliratkozó
több mint 10 éve
22:00 Texans @ Saints (sport 2)02:00 Cardinals @ Raiders (sport 2)
livestreamhunter.org/sportstreams/hustream1
Szerkesztette: r.baggio
több mint 10 éve
Akkor nem szóltam. Tudod, hogy ki ez?Na ilyen gazdasági elemzések miatt gondolom, hogy Gaál Sanyi lehet a szaki.de nem ő
iktriad
Kampman
Igen, az csúnya baki a részéről.Na ilyen gazdasági elemzések miatt gondolom, hogy Gaál Sanyi lehet a szaki.az jó, viszont ezt a Mack újonc dolgot mellőzhetné.
iktriad
deyell
több mint 10 éve
Egyébként az Arizona Diamondbacks fél órával ezelőtt kikapott az Oakland Atheticstől, most itt az idő, hogy a Cardinals bosszút álljon
több mint 10 éve
Na ilyen gazdasági elemzések miatt gondolom, hogy Gaál Sanyi lehet a szaki.de nem ő
iktriad
több mint 10 éve
Na ilyen gazdasági elemzések miatt gondolom, hogy Gaál Sanyi lehet a szaki.az jó, viszont ezt a Mack újonc dolgot mellőzhetné.
iktriad
buhloone mindstate
több mint 10 éve
Na ilyen gazdasági elemzések miatt gondolom, hogy Gaál Sanyi lehet a szaki.
több mint 10 éve
helyreállt a világ rendje, a támadófal jobboldala (Webb, Watson) ismét gyatra.
buhloone mindstate
több mint 10 éve
Dan Williams közli volt csapatával, hogy nem szabadott volna elengedni.És Carson Palmer mit üzen volt csapatának? 😀
deyell
több mint 10 éve
A falunk eddig minden kepzeletet alulmul, Palmer pedig mint aki napszurast kapott.
több mint 10 éve
Dan Williams közli volt csapatával, hogy nem szabadott volna elengedni.
buhloone mindstate
több mint 10 éve
Palmer még nagyon hozzá van szokva az interception dobáshoz OaklandbenLOOOOOOOOOOOOOOOL
deyell
több mint 10 éve
Palmer még nagyon hozzá van szokva az interception dobáshoz Oaklandben
buhloone mindstate
több mint 10 éve
Iványi Márton?
több mint 10 éve
Még mindig furcsa JDRt újra HCnek látni.ki ez a szaki a sport2-őn?A legelejét nem láttam, de a gazdasági szót emlegette Ricsi, szóval arra tipplek, hogy talán Gáál Sándor (Gsn).
deyell
több mint 10 éve
A Texans dominálja a meccset/New Orleans-t
több mint 10 éve
Saints-nél Griffin fog irányítani vajon?Persze. 2. félidő is van a világon.
Janek
több mint 10 éve
Mint Iktriad. Lásd még Jaguars-Titans TNF tavaly.mint, gábor kispestről? 😊Én e-mailben támadok. Évente egyszer.Mi a sport tv szama, ahova smst lehet kuldeni?iktriad-ot kérdezd ő jól ismeri
Törölt
Sixo
iktriad
ozibozi
több mint 10 éve
mint, gábor kispestről? 😊Én e-mailben támadok. Évente egyszer.Mi a sport tv szama, ahova smst lehet kuldeni?iktriad-ot kérdezd ő jól ismeri
Törölt
Sixo
iktriad
több mint 10 éve
Én e-mailben támadok. Évente egyszer.Mi a sport tv szama, ahova smst lehet kuldeni?iktriad-ot kérdezd ő jól ismeri
Törölt
Sixo