NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
27
7
19:00
RedZone week 12
14
7
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
12
6
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
12
8
Chicago Bears - Minnesota Vikings
9
4
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
3
3
Washington Commanders - Dallas Cowboys
3
2
Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Csóri Jenkins
több mint 1 éve
Ez a színezés egyik csapatnak se jött össze. Nekünk pláne.Pedig imadom Lawrence jatekat, annyira jo QB.
iktriad
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
Kampman
28 315
Ordas nagy mázlija volt a Jagsnek, mert ebből nagyon könnyen return TD lehetett volna.
több mint 1 éve
Ez a színezés egyik csapatnak se jött össze. Nekünk pláne.
több mint 1 éve
KeyG
9 499
2&11 és fut a Jags, nem értem
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
OffBillsnek még érdeke a Pats meccs?
KC-t nem tudják beelőzni, Bengalsal max egyenlő, és ha jól tudom akkor jön a pénzfeldobás..
több mint 1 éve
Kampman
28 315
Jó hosszú drive.
több mint 1 éve
Hajrá Jaguars!
több mint 1 éve
A 2010-es évek elején ez még egy kényszercsütörtöki rangadó volt.Most is az 😊
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Kampman
28 315
A 2010-es évek elején ez még egy kényszercsütörtöki rangadó volt.
több mint 1 éve
Teltház van.Hangulatjelentés:Milyen a hangulat felétek?
www.youtube.com/watch?v=M4cXZGkRMCY
iktriad
Úgy hallom kitűnő.
Kampman
whew buddy this place is packed
— John Shipley (@_John_Shipley) January 7, 2023
ÖT ÓRÁVAL EZELŐTT ilyen volt a talegate (vagy írjak tealgate-t? 😀)
3:01 PM ET
— Mia O'Brien (@MiaOBrienTV) January 7, 2023
Duval County, FL pic.twitter.com/hNhdchqfsk
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Kampman
28 315
Hangulatjelentés:Milyen a hangulat felétek?
www.youtube.com/watch?v=M4cXZGkRMCY
iktriad
Úgy hallom kitűnő.
több mint 1 éve
Jó lesz a mogyoróvaj, júliusig még meg kell egyek 7,5 üveggel, mert lejár a szavijuk. Még szerencse, hogy megvettem úgy 1,5 éve vagy 13 üveggel, akkor féláron volt a mai árához képest.Monnyuk mogyorovajat, kesudio stb vajat roppant ecceru kesziteni. Veszel, beteszed esetleg kis soval vagy porkolve egy 1000 wattos komolyabb mixerbe (ami nem eg le) es daralod. Eleinte ugy fest, sosem lesz csak por, aztan elkezd osszeallni es kesz is. Olcsobb es tuti nincs benn ami nem oda valo.
shagi0206
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Jó lesz a mogyoróvaj, júliusig még meg kell egyek 7,5 üveggel, mert lejár a szavijuk. Még szerencse, hogy megvettem úgy 1,5 éve vagy 13 üveggel, akkor féláron volt a mai árához képest.
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Arizonai tejjel Wisconsiniaktól, oké 😀Tőle(tek)d nem is várok mást 😀 De én mit egyek? Pintyet? Kaktuszt? 😀Jó dolog ilyenkor mogyoróvajat magába enni? 😀 Unalmamban már ennek láttam nekiÉn sajtot szoktam néha.
shagi0206
Kampman
shagi0206
Kampman
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
érdekes kombináció 😀Unokatesóm mindig sör+sajt+dió kombót eszik/iszik a meccsek alattsajtot paradicsommal? Én azt már nem szoktam erőltetni, a gyomromnak az a kombó vmiért nem fekszik, mindig megfosat.Paradicsommal még azt mondom okéUborkaval!Jó dolog ilyenkor mogyoróvajat magába enni? 😀 Unalmamban már ennek láttam nekiÉn sajtot szoktam néha.
shagi0206
Kampman
ulpianus
Kampman
shagi0206
davemayer
Én - ne ítéljetek el - már nem szoktam alkoholt inni, a diót meg nem szeretem. A sajtot viszont imádom 😊
több mint 1 éve
A curdva életbeTőle(tek)d nem is várok mást 😀 De én mit egyek? Pintyet? Kaktuszt? 😀Jó dolog ilyenkor mogyoróvajat magába enni? 😀 Unalmamban már ennek láttam nekiÉn sajtot szoktam néha.
shagi0206
Kampman
shagi0206
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Unokatesóm mindig sör+sajt+dió kombót eszik/iszik a meccsek alattsajtot paradicsommal? Én azt már nem szoktam erőltetni, a gyomromnak az a kombó vmiért nem fekszik, mindig megfosat.Paradicsommal még azt mondom okéUborkaval!Jó dolog ilyenkor mogyoróvajat magába enni? 😀 Unalmamban már ennek láttam nekiÉn sajtot szoktam néha.
shagi0206
Kampman
ulpianus
Kampman
shagi0206
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Kampman
28 315
Koktélparadicsom cheddar szeletekkel, esetleg grillsajttal, fantasztikus.sajtot paradicsommal? Én azt már nem szoktam erőltetni, a gyomromnak az a kombó vmiért nem fekszik, mindig megfosat.Paradicsommal még azt mondom okéUborkaval!Jó dolog ilyenkor mogyoróvajat magába enni? 😀 Unalmamban már ennek láttam nekiÉn sajtot szoktam néha.
shagi0206
Kampman
ulpianus
Kampman
shagi0206
több mint 1 éve
Kampman
28 315
Tőle(tek)d nem is várok mást 😀 De én mit egyek? Pintyet? Kaktuszt? 😀Jó dolog ilyenkor mogyoróvajat magába enni? 😀 Unalmamban már ennek láttam nekiÉn sajtot szoktam néha.
shagi0206
Kampman
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
sajtot paradicsommal? Én azt már nem szoktam erőltetni, a gyomromnak az a kombó vmiért nem fekszik, mindig megfosat.Paradicsommal még azt mondom okéUborkaval!Jó dolog ilyenkor mogyoróvajat magába enni? 😀 Unalmamban már ennek láttam nekiÉn sajtot szoktam néha.
shagi0206
Kampman
ulpianus
Kampman